Cartea saptamanii: Nici Moarta, Nici Angajata

Buna dimineata, fete frumoase!

Din cand in cand mai reusesc sa ma alaturi colaborarii saptamanale asa ca astazi va invit sa treceti si pe la Gabriela sa cititi si recenzia ei.

Eu am o carte foarte simpatica, tot din literatura universala, ce se citeste extrem de usor si care poate fi placuta de mai multe tipuri de cititori. :D

Este vorba despre volumul 2 din seria Betsy, Regina Vampirilor si anume Nici Moarta, Nici Angajata, de Maryjanice Davidson.
Recenzia primului volum o puteti gasi pe blog, aici.

La finele primei carti, Betsy a reusit sa scape de inamicul numarul 1 si a sarbatorit totul alaturi de Sinclair, nestiind ca astfel el va deveni regele ei pentru vesnicie.


In debutul acestui volum, o gasim pe Betsy in cautarea unui nou loc de munca, un job pe care sa il poata practica seara si care sa o multumeasca pe deplin. Chiar daca este vampir, tot are facturi de platit si chiar daca prietena ei cea mai buna se ofera sa plateasca tot, Betsy nu isi doreste sa fie datoare toata viata.

Intr-o vizita in magazinul ei favorit pentru pantofi, se iveste oportunitatea unei angajari si iat-o pe Betsy avand jobul pe care l-a visat toata viata.

Dar bineinteles ca Sinclair nu este de acord cu aceasta noua decizie a ei si incearca sa faca orice pentru ca Betsy sa fie concediata.

Intr-un alt plan, ne intalnim cu un grup de vanatori de vampiri, care nu sunt altceva decat niste copii, pe care Betsy reuseste sa ii imbuneze. Dar ramane de aflat cine este papusarul din spatele acestui grup si de ce si-ar dori sa ucida vampiri.

Acesta este noul mister pe care Betsy si Sinclair trebuie sa il rezolve.


Este o carte extraordinar de amuzanta si se citeste foarte rapid. Este o carte care poate cuceri femeile doar datorita faptului ca o are in centru pe Betsy, o iubitoare de pantofi:


Are si iubire, are si vampiri si are umor din plin. Nici actiunea nu lipseste. Suspans avem pe lista, la fel si mistere si surprize neasteptate. 

Este un mix complex care cred ca ar cuceri o gramada de cititori. :) Pe mine cu siguranta m-a cucerit.

Daca v-am facut curioasa, va mai spun doar ca o gasiti la Libris, unde aveti si transportul gratuit. :)


Comentarii

  1. :)) pare funny! cand termin ce mai am pe lista urgenta, o sa caut volumele. cred ca ar fi relaxante

    RăspundețiȘtergere
  2. simpatic...cred ca am si eu una!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca o ai deja, cu atat mai bine. poate iti faci timp pentru ea. :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING