Review: L'Oreal Professionnel Fixativ Anti-Electrizare

Buna dimineata, fete frumoase!

Produsul despre care vreau sa va povestesc astazi este un produs special pentru mine. L-am descoperit in urma cu ceva luni dar pana acum nu am gasit cuvintele potrivite pentru el. Dar toate lucrurile vin la momentul potrivit asa ca astazi povestim despre L'Oreal Professionnel Fixativ Anti-electrizare.

Eu l-am cumparat de la Aoro in urma cu mai multe luni. Nu stiu daca se mai gaseste si in alta parte. Pe site are pretul de 33 de lei pentru 250 ml sau 37 de lei pentru 400 de ml. A doua varianta este clar mult mai avantajoasa. Si eu am tot varianta de 400 de ml si datorita faptului ca nu il folosesc decat la ocazii speciale sau atunci cand realizez ceva mai deosebit cu parul si imi doresc sa reziste mai bine, ma tine si o perioada foarte lunga, asa ca investitia este una foarte buna.

Am ales puterea de fixare 4, dar exista disponibil si cu alta putere de fixare, asa ca va puteti alege ceva potrivit nevoilor voastre.

O sa incep cu ambalajul care mi se pare un ambalaj de produs profesional, exact asa cum este acesta. Recipientul este foarte solid si rezistent la socuri iar atomizorul este simplu, nimic sofisticat sau prea complicat.


Mirosul nu este deloc inecacios asa cum am mai intalnit la alte produse de acest gen. Este destul de suportabil ca si intensitate, daca pot spune asa, si chiar placut ca si aroma.

Recipientul imprastie foarte bine produsul, uniform, asa ca nu risc sa am zone cu un exces de produs si zone fara fixativ.

Dar cel mai important la un fixativ este evident capacitatea de fixare. Asa ca despre aceasta vom vorbi in continuare.
In aceste luni de cand am acest produs am putut sa il folosesc in diverse forme si am putut sa imi formez o parere corecta, as putea spune.

L-am folosit si pentru a-mi fixa buclele la o coafura lejera, de zi, si au rezistat foarte bine pana a doua zi, ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata. Intr-adevar am folosit si spray-ul cu apa de mare imediat dupa baie si are si acel produs un aport foarte puternic, dupa cum am spus in reivew-ul pe care i l-am dedicat. Insa treaba mai grea revine fixativului. In aceasta situatie nu am folosit o cantitate foarte mare, asa ca buclele au fost lejere si parul nu a ramas deloc incarcat. Nu am fost nevoita sa imi spal parul imediat pentru ca nu l-am simtit deloc imbaxit asa cum se intampla la alte produse de acest gen.

Si l-am folosit si pentru Revelion, atunci cand am avut nevoie de o fixare mult mai puternica. Si va spun sincer ca am avut o coafura intacta pana dimineata. In plus, buclele cu care am creat eu coafura mi-au rezistat pana la spalare, intacte si ele. :) Si ce m-a mai bucurat foarte mult a fost aspectul natural al parului, nu acel par tern pe care il creaza unele produse de acest gen. Am avut un par lucios, sanatos si care a stat la locul lui atat timp cat am avut nevoie. Nici nu se observa ca as fi folosit ceva produse de fixare, parea totul foarte natural si lejer.

Asadar, daca nu v-ati prins inca, fixativul L'Oreal anti Electrizare este un produs care imi place extraordinar de mult si pe care l-as recumpara oricand. Isi face treaba foarte bine si nu are nici un pret exorbitant. Este un produs profesional si asta se observa.

In ultima perioada am ales mai multe cosmetice pentru par de la L'Oreal Professionnel asa ca as avea curajul ca incerc si altele si sa sper ca ne vom intelege la fel de bine. :)


Voi ce fixativ folositi si cum se comporta cu parul vostru?


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING