Recenzie Serial: Hawthorne

Buna dimineata, fete frumoase!

Va spuneam intr-o postare anterioara ca am alternat foarte mult filmele cu serialele, asa ca am material si pentru aceasta rubrica. Desi pana acum titlurile postarilor mele cu seriale incepeau cu "Recomandare", astazi avem doar o recenzie si nu pentru ca a fost un serial prost, dar o sa aflati daca cititi mai departe.

sursa: cinemagia.ro
Este un serial ce are un prim plan asistentele de la Richmond Trinity, sectia de primiri urgente, conduse de asistenta sefa Christina Hawthorne. 
Serialul are 3 sezoane, dupa care a fost intrerupt.

Primul sezon este superb. Mi-a placut la nebunie actiunea, mi-a placut mult intriga, mi-au placut personajele, episoadele, modul in care asistentele faceau totul sa mearga bine. Intr-un cuvant: MINUNAT!

Din sezonul 2 insa, a inceput sa se strice treaba. Spitalul s-a inchis, asistentele au fost repartizate la un alt spital si parca serialul incepea sa coboare incet-incet. Actiunea nu mai era la fel de intensa precum in primul sezon. Au fost doar cateva momente bune, si atat.

Ei bine, sezonul 3 a fost de-a dreptul slab. Au fost momente in care imi venea sa o iau la palme pe Christina. Iar finalul a fost sub orice asteptari. :)))

Poate doar pentru acel final atat de slab mi-ar fi placut sa vad o continuare, pentru ca serialul sa aiba timp sa isi revina si sa isi spele pacatele. :)))

Sa revenim la primul sezon, cel mai frumos si cel mai bine construit.
Christina Hawthorne era sefa asistentelor si o foarte buna prietena a sefului sectiei de chirurgie. Datorita acestei prietenii, Christina a facut foarte multe alegeri care sa ii ajute pe pacientii sai, chiar incalcand multe reguli. Fiecare episod venea cu un caz nou, sau mai multe. Fiecare episod era palpitant si foarte intens.
Personajele sunt bine conturate si ajung sa iti fie toate pe plac. Incerci sa le urmaresti pe fiecare in parte si sa empatizezi cu fiecare. Si iti pare chiar rau atunci cand vezi ca serialul se duce de rapa si odata cu el se duc si personajele.


Daca ar fi sa privim doar primul sezon, poate si al doilea, cu indulgenta, v-as recomanda acest serialul din toata inima. Daca nu vreti sa fiti dezamagiti, priviti doar primul sezon, dupa cum spuneam.
E un sezon foarte bun care chiar merita timpul pierdut. E un sezon ce contine de toate, de la adrenalina, suspans si pana la povesti frumoase de dragoste. Iubirea e prezenta si in sezonul doi, intr-o cantitate chiar mai mare, care cumva depaseste esenta acestul serial. :)


Asadar, din partea mea, primul sezon primeste nota 10 cu felicitari, sezonul doi primeste nota 8, cu indulgenta, iar despre sezonul 3 nu vreau sa imi dau cu parerea. :D


Voi ati vazut acest serial? V-ar tenta?


Comentarii

  1. Nu l-am vazut, dar daca spui ca merita doar primul sezon.. parca nici nu m-as apuca de el. Nu imi place cand se intrerup serialele, mi s-a mai intamplat si mie la altele. Si ori te lasa fara sfarsit, ori sfarsitul e facut prea pe fuga si dezamageste. Banuiesc ca ai vazut Grey's Anatomy..? Daca nu, eu il recomand, imi place mult, tot despre medici e vorba :))
    In rest, printre muuulte altele, urmaresc si The Good Wife, care m-a uimit, fiecare sezon mai bun decat celalalt!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut cateva sezoanr dar astept sa il termine ca sa il pot vedea integral. Stau destul de rau cu rabdarea si nu pot astepta cateva luni pt un sezon nou :)
      Pe al doilea serial nu l.am vazut dar bine ca mi.ai sus de el.
      Pupicei :*:*

      Ștergere
  2. Nu am vazut acest serial, incerc sa ma tin departe de seriale pentru ca provoaca dependenta, ultimul vazut, The Affair, l-am terminat intr-o saptamana (2 sezoane). Acum fac o pauza...:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar provoaca dependenta. O sa am in vedere The Affair :)
      Eu acum ma uit la Hart of Dixie si e delicios :)
      Puup

      Ștergere
  3. Nici mie nu-mi place cand,de la sezon la sezon, un serial devine din ce in ce mai prost. Acum urmaresc The Good Wife si Criminal Minds. Nu sunt chiar din acelasi gen, dar mi se par bune! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,

    Frumoasa recenzia :)
    Daca vrei sa scrii in continuare rezenzii, noua pagina de facebook dedicata serialelor, Seriale TV (https://www.facebook.com/Seriale-TV-471894493015024/) cauta calaboratori.
    Daca esti interesata de o calaborare, lasa-ne, te rog, un mesaj :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca va place :)
      O sa ma gandesc si o sa va dau un raspuns :)
      Multumesc mult!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING