Produse Interesante in Brosura Avon C3/2016

Buna dimineata, fete frumoase!
N-am mai rasfoit un catalog Avon de o gramada de timp. Si zilele trecut mi-a ajuns pe maini o astfel de brosurica. Si am savurat-o din scoarta in scoarta pentru ca asa de draga imi era. :)

Si pentru ca am gasit cateva lucruri foarte interesante, am considerat de cuviinta sa le impartasesc cu voi in cazul in care nu le-ati zarit sau nu ati vazut inca brosura cu numarul 3 pentru anul curent.

Foarte interesante mi s-au parut gelurile de dus cremoase disponibile la doar 5 lei la comandarea unui alt produs din brosura. Nu le-am putut rezista si l-am comandat si eu pe cel cu lacramioare si abia astept sa ajunga. :)

Stiti ca sunt foarte incantata de tot ce inseamna ulei pentru par asa ca nu puteam sa nu trec pe lista si aceasta gama de produse destinate ingrijirii parului, bazate pe cateva uleiuri foarte pretioase. Daca nu aveam doua uleiuri pentru par in folosire, cu siguranta comandam si eu tratamentul.

Daca ma urmariti de multa vreme siti deja ca parfumul meu favorit de la Avon este Today si bineinteles ca m-am bucurat sa il zaresc intr-o cantitate mai mare, de 100 de ml. :)

Din categoria de produse cu stoc limitat, am zarit ceva foarte interesant si anume acele pernite din silicon pentru sandale. Sunt diferite de ce am gasit pana acum. Mi-am mai luat astfel de pernite, dar simple, si nu m-au ajutat absolut deloc. Acestea vad ca au suport intre degete si cred ca vor fi de mai mare folos pentru a nu-mi mai aluneca picioarele in sandale. :D
Le-am comandat asa ca o sa va anunt cum sunt. :)

Si ojele sunt superbe. Mi-am comandat si eu varianta cu mov, cea de pe unghiile modelului. Mi se par niste oje superbe care imi amintesc putin de cele de la Golden Rose. :)

Si ceasul acesta cu floricele este absolut superb. Daca nu aveam atat de multe ceasuri pe care din pacate nu prea le folosesc, cu siguranta l-as fi trecut si pe el pe lista de cumparaturi. :) Mi se pare tare finut si romantic.

Bratarile cu Best Friends sunt alte lucrusoare care mi-au atras atentia. Sunt tare dragute si ar reprezenta un cadou foarte frumos pentru cea mai buna prietena. :)

Imi aduc aminte ca pe vremea cand eram reprezentant Avon, cel mai mult imi placeau paginile Planet Spa. Mereu gaseam ceva interesant. Si iata ca nici acum nu am facut vreo exceptie. Gama cu ulei de argan mi se pare foarte interesanta.

Poate ca e disponibil de ceva vreme insa eu acum am observat ca cei de la Avon au scos si un Sampon Uscat. Chiar as fi curioasa sa il compar cu cel de la Batiste. Dar deocamdata ma abtin pentru ca am un stoc prea mare de sampoane uscate. :D

De asemenea vad ca au si o perie Tangle Teezer. Foarte interesant!

Si ultimele lucruri interesante pe care le-am vazut au fost aceste 3 geluri de dus care presimt ca au niste arome tare delicioase. L-am ales si eu pe cel din mijloc si astept sa ajunga. :)


Voi ce ati gasit interesant in aceasta brosura Avon?
Avem preferate comune?


Comentarii

  1. Sunt tare curioasa de uleiul lor de par :)


    Fashionably,
    Patricia
    http://www.wingsforliberty.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu de la Avon l-am incercat pe cel cu ulei de argan si am fost foarte multumita de el. Este uleiul meu favorit. Si as avea incredere sa incerc si altele. :)

      pupici!

      Ștergere
  2. Au foarte multe noutati (pentru mine) tentante. Ojele arata divin.
    Nici nu imi mai amintesc cand am facut ultima comanda... ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa si eu. Cred ca am vreo 2 ani :)))
      Si pt mine sunt multe noutati si ma bucur sa le descopar :)
      Pupici!

      Ștergere
  3. Uleiul de par de argan si cel pentru varfuri imi plac tare mult, dar acesta care l-ai mentionat in postarea asta, e dezastru :)). Are totusi un miros foarte frumos, elegant, insa al doilea ingredient pe lista e alcohol denat. Si usuca foarte tare parul...
    Il folosesc doar cand imi usuc parul cu uscatorul de par, pentru ca mai elimina din alcohol si chiar si atunci aplic putin pe par :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine de stiut :)
      Ma bucur ca ai impartasit impresiile si cu noi.
      Eu eram tare curioasa in legatura cu el dar oricum inainte de a.l cumpara prefer sa citesc review.uri :)
      Pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING