5 Lucruri pe care le-am facut pentru prima data in 2015

Buna dimineata, fete frumoase!
Ieri am fost destul de productiva, am facut o multime de lucruri pe care le aveam pe lista asa ca ma declar multumita. Nu am simtit ca trece ziua degeaba pe langa mine si nu am simtit ca mi s-a scurtat vacanta de pomana. :D

Sper ca si urmatoarele zile de vacanta sa fie exact la fel pentru ca vreau sa simt fiecare minut liber, vreau sa simt ca nu merg la facultate. :)

Ideea pentru postarea de astazi mi-a venit atunci cand am zarit-o pe mai multe bloguri. Mi-a placut si am preluat-o si eu. Sper sa nu supar pe cineva. :D

Nu mi s-au intamplat prea multe premiere in anul ce a trecut dar cu chiu cu vai am reusit sa gasesc 5 pe care sa vi le povestesc si voua. :) Nu sunt beauty-related, asa ca sper sa nu va plictisesc. :)



Primul lucru pe care mi l-am amintit a fost ca am facut pentru prima data Cheesecake, de ziua mea. Si a iesit extraordinar de bun:
Reteta am luat-o de pe site-ul Jamilei. Are cele mai bune retete. Intotdeauna mi-a iesit tot ce am preluat de la ea. Ofera toate indicatiile necesare asa ca daca vreti inspiratie dar mai ales indrumare, acolo gasiti. :)


De atunci am mai incercat si varianta cu Oreo si Nutella care este dementiala. Si am de gand sa continui istoria cheesecake-urilor in familia noastra. :D Sunt prea gustoase ca sa nu fie preparate mai des. :)


Tot in anul ce a trecut am facut prima mea comanda de alimente online:
 Gasiti mai multe detalii despre produsele comandate, despre livrare si multe altele in linkul pe care vi l-am lasat mai sus.
A urmat inca o comanda, la destul de putin timp dupa aceasta. :)
Imi place sa comand alimente online si ar fi si mai dragut sa putem comanda chiar si alimente perisabile, daca ar exista masini special dotate pentru astfel de livrari. Poate in timp cei de la Mega Image - eMag se vor dota cu asa ceva si ne vor face viata mai usoara. :)
In ambele situatii am profitat de transportul gratuit asa ca am platit doar alimentele, exact ca si cum le-as fi cumparat din magazin.


Tot in 2015 am participat la prima mea intalnire a bloggerilor. V-m povestit mai multe despre acest eveniment in articolul acesta.
credit photo: Radu Niculescu
 A fost un eveniment superb la care au muncit foarte mult fetele care s-au implicat, in special Elena si Agurita. Imi doresc sa particip la cat mai multe astfel de evenimente, pentru a putea cunoaste toate fetele din blogosfera Constanteana, dar nu numai. La primul eveniment am fost foarte emotionata si abia am reusit sa vorbesc cu fetele aflate la masa mea dar pe viitor o sa incerc sa fiu mai dezinvolta. :)


Anul trecut a fost si anul in care buclele mele au rezistat doua zile. :D Intotdeauna am avut un par subtire si fin si buclele rezistau cu mare indulgenta cateva ore. Imi aduc aminte de nenumarate ocazii la care parul meu a ajuns mai drept decat inainte de a-l ondula. :) Asa ca intr-adevar e o mare reusita pentru mine faptul ca am gasit metoda prin care buclele sa imi reziste atat de mult.
V-am mai povestit pe bucati despre produsele pe care le folosesc. Inca mai trebuie sa va povestesc despre pionul central, dar cu o alta ocazie.
Trio-ul Fenomen este acesta:
-Fixativul Tecni Art de la L'Oreal Professionnel
-Beach Mist de la LAB 35
-Ondulatorul Hyundai

Toate isi aduc aportul in realizarea si mentinerea buclelor, asa ca toate merita sa fie amintite in acest articol.


Si ultimul lucru pe care l-am facut pentru prima data in 2015, a fost sa gatesc complet singura. :D Stiu ca poate vi se pare ciudat insa mami nu m-a lasat niciodata de capul meu ci mereu voia sa facem impreuna daca tot imi doream sa ajut. :D Si cand gateam cu iub faceam totul impreuna asa ca nu prea au fost ocazii in care eu sa gatesc singura singurica.
Dar in vara trecuta s-a intamplat! :) Si am gatit cartofi cu carnati la cuptor si cartofi gratinati. Ambele feluri de mancare imi plac enoooorm si stiam sa le gatesc singura doar ca nu avusesem ocazia. :D

Acum ma pot declara multumita si din acest punct de vedere. :) Imi place sa gatesc si as face-o mai des daca mi s-ar oferi ocazia. :D


Acestea au fost toate cele 5 lucruri pe care eu le-am facut pentru prima data in anul ce a trecut. :) Acum astept sa imi spuneti ce ati facut voi pentru prima data in 2015. :)




Comentarii

  1. eu sunt un anti-talent la gatit si parca nici nu ma tenteaza sa mai incerc :)) tortul tau arata foarte apetisant.

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-e foameeee! :)

    uite, eu nu stiu ce am facut in premiera in 2015, trebuie sa ma gandesc bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anul asta notez fiecare lucru facut in premiera. Ca sa tin minte :)))

      Ștergere
  3. Chiar nu am mai facut de ceva vreme un tag...o sa il preiau si eu pe acesta...sigur gasesc 5 lucuri, de exemplu am fost la Paris pentru prima data :). Nu mai stiu daca anul trecut sau anul acesta am facut si eu prima data cheesecake...a iesit demential, am luat reteta dupa un site numit barbati la cratita :)) Uite eu nu am comandat niciodata alimente online dar am vazut intr-un film asta si m-am gandit ca la un moment dat se va intampla si la noi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suuper. Abia astept sa il citesc si la tine. O sa caut si eu site.ul respectiv, pare interesant :)
      E foarte dragut sa comanzi alimente online, cand ajunge pachetul simti ca vine mos Craciun :)
      Puuup

      Ștergere
  4. Si eu am incercat reteta Jamillei si zau ca mi s-a parut extrem de yummy!
    Mmmm, acum chiar ca poftesc. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ieri am incercat pentru prima data sa fac briose si am ales tot o reteta de la Jamila :)
      Au iesit suuuper.
      Pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING