Recomandare Serial: Perception

Buna dimineata, fete frumoase!
Asa cum v-am promis in urma cu ceva timp, o sa va tin la curent cu toate filmele, cartile si serialele pe care le vizionez, eventual sa ofer cateva recomandari ca poate cine stie, ne potrivim la gusturi. :)

Si am considerat ca lunea e o zi foarte buna pentru astfel de recomandari. Astazi avem in plan un serial, ultimul terminat de mine in urma cu vreo 2 saptamani.

Este vorba despre Perception, un serial cu 3 sezoane. Din pacate a fost anulat mult prea devreme, dupa parerea mea. Mi-as fi dorit sa dureze mai mult pentru ca potential avea. Dar gusturile nu se discuta si poate ca nu a fost la fel de apreciat de restul populatiei.

sursa: Cinemagia
Este un serial cu politisti si detectivi si fiecare episod trateaza un caz aparte. Insa nu seamana intru totul cu serialele de acelasi gen.
Personajul principal este profesorul in neurostiinte, Daniel Pierce, un om stralucit dar cu o minte ce ii joaca feste.

A fost diagnosticat cu schizofrenie inca din adolescenta dar asta nu l-a impiedicat sa fie profesor la universitate si sa ofere consultanta agentilor FBI.

Cu multi prieteni imaginari, unii permanenti si altii temporari, Daniel reuseste sa rezolve cazurile politiei mult mai repede decat chiar agentii.

De multe ori, el primeste ajutor chiar din partea halucinatiilor. De fapt acestea il fac sa isi dea seama de anumite detalii pe care le omisese la o prima investigatie.

In plus, Daniel a studiat medicina, in special partea de neurologie si stie foarte multe despre mintea omeneasca. De aceea este chemat in cazurile cu detinuti care sufera de diverse tulburari si nimeni altcineva nu reuseste sa patrunda in mintea lor.

Eric McCormack, actorul care il interpreteaza pe Daniel Pierce, joaca excelent si chiar mi-ar placea sa il vad si in alte roluri.

Daca va plac serialele cu politisti, daca sunteti fani ai Criminal Minds, atunci e posibil sa va placa si acesta si chiar v-as sugera sa ii acordati o sansa. E posibil sa descoperiti un serial plin de surprize placute. :)

Va las si trailer-ul care poate va va spune mai multe decat am reusit eu:





Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING