Cartea saptamanii: Anna in Vesmant de Sange

Buna dimineata, fete frumoase!

Iata ca incepe sa se vada ca sunt in vancata pentru ca am mult mai mult timp pentru citit. Am terminat inca o carte, intr-un timp chiar foarte scurt si astazi vreau sa va povestesc despre ea.

Am zarit cartea intr-o imagine postata pe facebook si inca din titlu mi-am dat seama ca poate fi o carte care sa imi placa. Am cautat-o in libraria mea de suflet si am gasit-o. Am citit descrierea asa ca am adaugat-o imediat in cosul de cumparaturi, asa cum fac de altfel cu fiecare carte ce imi starneste interesul.


La o prima vedere, poate parea o carte cu fantome, ceva superficial si greu de crezut. Intr-adevar eu sunt adepta cartilor de fantezie pentru ca imi place sa ma detasez de tot atunci cand citesc si sa patrund cu totul intr-o alta lume. Si cu astfel de carti reusesc exact ce imi propun.
Insa aceasta carte e mult mai mult decat o carte cu fantome. Avem parte si de o poveste de iubire cu sentimente sincere, nascute exact acolo unde ne asteptam mai putin.

Totul porneste de la niste blesteme si de la rautatea malefica a unor persoane care au trait in urma cu peste 50 de ani. Dar iata ca acelea au efect chiar si in prezent si afecteaza mult mai multe persoane chiar decat au gandit faptasii.

Sa va povestesc cateva lucruri esentiale pentru a va face o idee cat de mica despre aceasta carte.

Cas Lowood este un adolescent in varsta de 17 ani, total diferit de cei de aceeasi varsta cu el. A primit de la tatal sau o mostenire. Trebuie sa ii duca misiunea mai departe si sa inlature toate fantomele care comit crime. Asa ca baiatul, impreuna cu mama sa si cu motanul Tybalt strabat tara in lung si in lat in cautarea urmatoarelor fantome ce trebuiesc nimicite.

Intr-o zi, Cas primeste un pont despre Anna Korlov, o fantoma care a comis mai multe crime decat orice alta fantoma de care sa stie el. Asa ca isi decide imediat urmatoarea destinatie.
Insa acolo va avea parte de o surpriza de proportii. Pe cat de puternica e Anna, pe atat de surprinzatoare sunt de fapt actiunile care au dus la moartea ei.

Pe langa o carte cu fantome, veti descoperi sentimente si sacrificii acolo unde va veti astepta cel mai putin. E o carte care te tine cu sufletul la gura pana la ultima fila si care te face sa iti doresti sa afli continuarea.

Si aici este surpriza. Am aflat ca intr-adevar exista si o continuare. Inca nu a aparut la noi dar incerc sa o citesc in engleza pentru ca nu mai am rabdare si nu am nici siguranta ca va fi tradusa prea curand.
O carte despre care pot spune ca mi-a creat dependenta si pe care nu am lasat-o din mana pana nu am terminat-o, desi aveam si alte activitati la fel de interesante pe care le-as fi putut efectua. :)

Asa ca daca va stiti iubitoare de carti de acest gen, dar chiar si daca nu ati mai citit nimic asemanator, va recomand din suflet Anna in Vesmant de Sange pentru ca va va uimi si va va intrece toate asteptarile. :)


Daca am reusit sa va starnesc macar curiozitatea in legatura cu aceasta carte, va anunt ca o puteti gasi in aceasta librarie online la pretul de 17.94 lei.

Si pentru ca e joi, e zi de colaborare, asa ca va invit sa cititi si recenziile pregatite de prietenele mele:
Claudia
Gabi


Comentarii

  1. Am auzit si eu de ea si am pus gheruta pe carti in engleza, dar inca n-am ajuns sa le citesc :(
    Acum am mai mult timp liber, asa ca ma bag din nou cu nasul in carti ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am zis sa nu citesc si in engleza dar nu m-am putut abtine. mi-am dorit sa vad cum se continua o anume serie. :D
      puup!

      Ștergere
  2. eee... stiam eu ca ai o carte buna la rand! a meritat asteptarea! am vazut si eu o poza pe facebook si chiar eram curioasa. e buna de citit pe plaja :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. normal.. :d nu va dezamagesc. :D nu stiu cum fac dar chiar am noroc de carti bune. :D
      e super de citit de plaja. :D
      puup!

      Ștergere
  3. am notat-o si eu, de abia astept sa o citesc!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING