Review: Sampon hranitor L'Oreal Professionnel Mythic Oil

Buna dimineata, fete frumoase!
Cum sunteti astazi? Eu inca ma refac dupa gerul de care am avut parte in zilele trecute. Presimt ca si astazi va fi la fel. Oare cat mai trebuie sa induram pana vine vara?
Chiar vorbeam miercuri cu Alina ca daca tot a trecut Craciunul, ar trebui sa se incalzeaza. Oare ce mai asteapta si vremea asta? Invitatie speciala? :))

Trecand peste aceste momente neplacute, zic sa ne incalzim un pic cu un nou review. Am o multime de produse despre care vreau sa va povestesc. Dar asteapta toate linistite sa le vina randul la minutul de glorie. :) Vedeti ca am inceput sa redevin activa. Sper sa imi permita timpul sa continui in aceeasi maniera. Urmeaza si sesiunea dar am de gand sa pregatesc in weekend mai multe articole, astfel incat sa aveti ce sa cititi aproape in fiecare zi. :)

Vreau sa citesc si cartile pe care le am pe lista de lecturi. Chiar daca se vor intercala cu materiile pe care trebuie sa le pregatesc pentru examene, seara, cand vreau sa ma relaxez, o carte buna si un ceai cald reprezinta tot ce am nevoie pentru a ma odihni.

Astazi, pe ordinea de zi avem acest Sampon Hranitor L'Oreal Professionnel Mythic Oil:
Eram in cautarea unui produs care sa inlocuiasca samponul pe care l-am folosit pana de curand. Foarte rar iau de doua ori la rand acelasi sampon. Imi place sa le alternez pentru ca in acest mod scalpul si firul de par nu se obisnuiesc cu efectele unui produs. Alternand sampoanele, am mai multe sanse ca parul meu sa arate intotdeauna bine.
Despre samponul pentru restabilirea densitatii parului v-am vorbit deja si puteti da click pentru a citi review-ul despre el. A fost un produs excelent si tocmai din acest motiv de data aceasta m-am orientat tot catre un produs L'Oreal Professionnel, dar am schimbat gama.

Mythic Oil este o gama care imi facea cu ochiul de multa vreme, desi sunt multe produse L'Oreal care ma tenteaza. M-au tentat initial uleiurile, dar m-am oprit la acest sampon. Motivul este unul cat se poate de simplu. Am deocamdata doua uleiuri pentru par asa ca inca unul nu isi avea rostul in acest moment. Asta nu inseamna insa ca nu ma gandesc inca la acele produse si ca nu le voi achizitiona intr-un viitor apropiat. :D Dar deocamdata am incercat sa fiu practica si sa aleg un sampon, pentru ca imi era mult mai necesar.

Ingredientul principal al acestui sampon este Uleiul de argan, atat de apreciat de mine, dar cred ca si de majoritatea femeilor din Romania si de peste tot din lume. Pe langa acesta, mai contine ulei de avocado, ulei de seminte de bumbac si ulei de samburi de struguri.
Prin simpla prezenta a acestui sampon ma duc cu gandul la un amestec pretios de uleiuri
cu efecte binefacatoare pentru podoaba capilara. Culoarea aurie, transparenta si consistenta uleioasa, fac din acest sampon, reprezentantul ideal al produselor cu ulei de argan.
Daca ma cititi de mult timp sitit deja ca recipientele cu pompita sunt preferatele mele. Asa ca e lesne de inteles motivul pentru care i-am acordat din start o bila alba acestui produs. Imi place usurinta cu care pot doza samponul. La parul meu lung, folosesc 4-5 pompite si am parte de o spuma abundenta, chiar daca parul vine dupa o noapte de chef si contine o cantitate importata de fixativ sau alte produse de styling.
Datorita pompitei voi putea folosi produsul pana la ultimele picaturi, fara a fi nevoie sa tin recipientul cu capul in jos sau sa il storc pana ii iese toata suflarea. Un mod usor si igienic de dozare este acesta cu pompita si eu il voi alege intotdeauna.

Si mirosul este unul foarte placut la acest sampon hranitor Mythic Oil. Daca la cel pentru restabilirea densitatii parului va spuneam ca mirosul nu este neaparat placut ci l-as descrie mai degraba ca pe un miros profesional, de data aceasta am avut placuta surpriza sa descopar o aroma dulceaga, uleioasa, foarte placuta pentru simtul meu olfactiv.

Dupa utilizarea acestui sampon, parul ramane moale, fin si hidratat. Varfurile nu imi sunt uscate, nici despicate, iar pe termen lung pot spune ca are grija de podoaba mea capilara.
Eu am ales varianta de 250 de ml pentru ca recipientul venea insotit de pompita, dar sa stiti ca exista si varianta mai generoasa de 750 de ml.

Mi-am dorit sa fac si o analiza a ingredientelor acestui produs asa ca folosindu-ma de site-ul Paulaschoice.com am aflat urmatoarele:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Laureth-5 Carboxylic Acid, Cocamide Mipa, Amodimethicone, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, PPG-5-Ceteth-20, Sodium Benzoate, Laureth-2, Salycilic Acid, Limonene, Methyl Cocoate, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Sodium Cocoate, Hydroxycitronellal, Argan Oil, Avocado Oil, Cotton Seed Oil, Grape Seed Oil, Amyl Cinnamal, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Parfum.

Best - Good - Average - Poor

O varietate foarte mare de ingrediente, intre care predomina cele bune si cele foarte bune. Au fost si ingrediente pe care nu le-am gasit in dictionar si despre care nu va pot spune nimic.
Formula este una medie, dar care mie nu imi face rau. Fiecare ingredient poate fi bun sau rau in functie de sensibilitatea fiecare persoane. :)

Ma bucur sa regasesc acele uleiuri in compozitie, pentru ca desi in trecut parul meu avea tendinte grave in ingrasare, astazi uleiurile si produsele pentru par ce contin ulei imi sunt extraordinar de benefice. :)
Tot cu uleiul de argan am inceput primul meu tratament si m-a ajutat sa imi imbunatatesc calitatea podoabei capilare. Nu stiu sigur daca a fost cel care m-a scapat de parul gras, dar cu siguranta a avut o contributie majora. Asa ca orice produs cu ulei de argan stiu ca imi prieste si am mai asteptari de la el. Asa s-a intamplat si cu acest sampon si iata sa nu am dat gres. Am avut incredere in el si nu m-a dezamagit.

Asadar, samponul despre care v-am vorbit astazi, este perfect pentru mine si sunt curioasa sa aflu daca voi l-ati folosit pe acesta sau orice alt produs din gama Mythic Oil. :)


Comentarii

  1. noi asteptam primavara de la 1 ianuarie :)).

    eu mi-am luat balsamul, imi placeee :). iar balsamul mi se pare ca miroase a fanta de struguri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai o tot astept si ea nu mai vine.. :)))))

      nu ma tenta cu balsamul ca cine stie ce ganduri imi dai. :)))

      Ștergere
  2. Suna tare bine! De retinut acest produs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in ultima perioada am avut parte doar de produse bune. :D ma bucur ca ti se pare si tie un produs de incercat. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING