Inca o carte saptamana aceasta: 4 Iulie

Buna dimineata, fete frumoase!

Iata ca saptamana aceasta am fost destul de activa in ceea ce priveste cartile. V-am vorbit despre o carte marti si iata-ne astazi cu inca o recenzie. Nu puteam rata colaborarea pe care o am cu fetele mele dragi. Chiar daca am scris marti, mi-am dorit sa ma alatur si colaborarii in zi de joi, asa cum v-am obisnuit.

Si continuam seria cartilor lui James Patterson si astazi avem al patrulea volum: 4 Iulie:


Si de data aceasta este vorba despre o colaborare a lui James Patterson cu un alt autor, insa autorul este altul si vorbim aici despre Maxine Paetro.
Din nou se vede colaborarea pentru ca avem parte de o actiune mult mai complexa, care se desfasoara pe mai multe planuri si te tine in suspans in toate privintele. Nu termini sa te gandesti la criminal, ca incepi sa iti faci griji pentru procesul prin care trece protagonista si apoi sa te gandesti daca vinovatul va fi prins in cel de-al doilea caz investigat.
V-am bagat in ceata, nu? Ei bine, cam asta e actiunea, complexa dar foarte usor de inteles daca ai un minim de atentie. Asta e ceea ce imi place la cartile lui Patterson. Sunt foarte usor de citit si daca ai timp, cred ca poti citi lejer o carte pe zi. :)

Cartea 4 Iulie debuteaza cu scena unei crime, asa cum ne-a obisnuit acest autor. Este vorba despre un tanar gasit electrocutat in cada. Este al doilea caz care are acelasi mod de operare si Lindsay are deja un suspect. Atunci cand porneste in urmarirea masinii ce a fost vazuta la ambele scene, descopera ca aceasta e condusa de fapt de 2 copii, frate si sora. Aparent inofensivi, cei doi ajung sa o impuste pe Lindsay si pe partenerul acesteia, moment in care Lindsay riposteaza iar fata moare si baiatul ramane paralizat. Acesta este motivul pentru ca parintii copiilor o dau in judecata pe locotenentul Lindsay Boxer de la Omucideri, desi ea nu se face vinovata de nimic, ci doar a actionat in consecinta.

In timpul procesului, se retrage in casa surorii ei dintr-un orasel aparent linistit, dar care este zguduit de niste crime macabre, crime care poarta aceeasi semnatura regasita de Lindsay in cadrul unui caz nerezolvat, vechi de 10 ani. Desi nu este in jurisdictia ei si mai este si suspendata pe deasupra, Lindsay se implica in rezolvarea acestor crime, pentru ca isi doreste sa il rezolve pe cel vechi de 10 ani.

Daca va reusi Lindsay sa scape de acuzatiile ce i se aduc sau daca va reusi sa prinda asasinii cazului ramas nerezolvat va las pe voi sa aflati citind cartea 4 Iulie de James Patterson. 
O puteti gasi la Bookia, de unde am luat-o si eu, momentan beneficiind si de o reducere :)

Si pentru ca am spus ca e vorba despre colaborare, va invit si la fetele mele (Ana Maria si Alina) ca sa le cititi recenziile.


Comentarii

  1. Ma tenteaza si pe mine o carte cu actiune mai...palpitanta. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai parte din plin in cartea asta ca si in toata seria, de altfel. asa ca iti recomand toate cartile. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. stii ca-mi plac cartile antrenante :).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING