Cartea saptamanii: Al 5-lea Calaret

Buna dimineata, fete frumoase!
Incepem saptamana cu o noua recenzie. Desi sunt in plina sesiune, incerc sa nu abandonez placerea de a citi. Stiti ca face parte din viata mea si fara carti m-as simti pustie.
Si de aceea incerc sa insuflu acest hobby tuturor persoanelor pe care le intalnesc. Si victima mea cea mai de pret a fost buna mea prietena pe care am corupt-o teribil. Ii pasez toate cartile care imi plac si apoi comentam impreuna despre ele. E placut sa poti impartasi o asemenea placere cu cineva drag.

Astazi continuam seria cartilor scrise de James Patterson. Colaborarea din al 5-lea volum este tot alaturi de Maxine Paetro si complexitatea actiunii este la ea acasa. Imi plac mult cartile care imi dau de gandit si care imi scot la iveala latura de detectiv care vreau sa cred ca zace in oricare dintre noi. :)

Un nou roman palpitant, cu multe rasturnari de situatie, cu suspans cat casa si condimentat cu multe crime, dar si cu greseli care duc la prinderea asasinului.


Stiti deja despre Clubul Fetelor de la Crime ca a pierdut un membru foarte iubit. Insa avocata Yuki, cea care a ajutat-o pe Lindsay in procesul pe care l-a avut de infruntat in volumul precedent este noua membra a acestui grup al fetelor, format de Lindsay, Claire si Cindy.

La o intalnire ca multe altele, in localul lor favorit de la Susie's, Yuki isi aduce si mama, pentru a le-o prezenta noilor ei prietene. Insa acesteia i se face rau si trebuie sa fie internata de urgenta la Spitalul Municipal.
Lindsay nu poate avea pace si afla ca acest Spital se afla in plin proces de malpraxis, pentru ca intr-un timp scurt, au avut loc mai multe decese. Din acest motiv, ii sugereaza lui Yuki sa o transfere pe mama ei la un alt spital fara un astfel de palmares. Insa Yuki refuza aceasta idee, pentru ca o cunoaste pe avocata care se ocupa de procesul de malpraxis si decide sa aiba incredere in medicii pe care aceasta ii reprezinta.
Insa nu trece o zi si medicul care se ocupa de cazul mamei, o suna pe Yuki sa o anunte ca starea acesteia s-a inrautatit subit. Pana sa ajunga la spital, femeia decedase.

Atunci Yuki incepe sa faca cercetari si despre celelalte decese si afla de la o asistenta ceva care le leaga. Toate victimele au fost gasite cu banuti pe ochi. Atunci tot grupul fetelor de la Crime realizeaza ca nu au de a face doar cu o neglijenta din partea medicilor ci cu un posibil criminal in serie. Principalul lor suspect este medicul de la urgente, cel care i-a internat pe toti pacientii care au devenit victime.

Daca acesta este int-adevar criminalul sau daca grupul fetelor de la Crime va descoperi cu adevarat cine a ucis-o pe mama celei mai noi membre, va las pe voi sa descoperiti citind cartea Al 5-lea Calaret, un roman foarte interesant, ca toate celelalte pe care le-am citit din aceasta serie.

Daca va doriti romane pline de suspans, cu politie, detectivi si criminali prinsi, atunci va recomand cu incredere aceasta serie scrisa de James Patterson si colaboratorii sai.

Puteti gasi acest volum, dar si pe celelalte in aceasta librarie online, de unde l-am achizitionat si eu. Acum este si la reducere, asa ca doar pentru 19.99 lei il puteti primi chiar acasa prin curier. :)

Voua va place acest gen de lectura?
Ati citit ceva de James Patterson?


Comentarii

  1. unde-s criminalii si politistii hop si eu! cel putin de la o vreme incoace :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. I had a very busy period. but now I am back. :)
    thanks for visiting
    :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING