Un ten fericit

Buna, fetelor!

Astazi vin cu o intrebare, dar si cu un raspuns la provocarea celor de la Complex-Apicol.

Ei bine, stiti deja ca tenul meu este destul de problematic si pentru a-l simti eu in regula, am nevoie de un intreg ritual care sa ii priasca si care sa nu sara nici macar un pas.
Prima cerinta pe care trebuie sa o indeplinesc pentru ca tenul meu sa fie fericit, este demachierea. Am grija sa nu adorm niciodata cu machiaj pe ten pentru ca stiu ca reprezinta o crima la adresa tenului meu. Dupa ce ca este extrem de pretentios, atat imi trebuie: o noapte in care machiajul sa patrunda prin toti porii. Asadar, primul pas pentru un ten fericit, este demachierea. Aceasta trebuie sa fie eficienta si sa lase in urma doar dischete albe, complet curate, pentru a sti ca tot machiajul a fost indepartat.
Urmatorul pas este folosirea unui cleanser pentru a indeparta chiar si ultimele ramasite, pe care nu le pot vedea, dar pe care tenul le simte.
Dupa aceea tenul meu incepe sa isi recapete din energie. Asa ca trebuie sa folosesc o lotiune tonica, pentru a-l reimprospata, dar si pentru a-i echilibra excesul de sebum.
La final aplic o crema hidratanta, dar cu o formula lejera, pentru ca tenul meu gras nu suporta mai mult.
Repet ritualul si dimineata, chiar daca machiaj nu mai exista. Dar cu siguranta alte impuritati si-au gasit loc pe tenul meu si de ce sa plec la drum cu ele? Mai bine le indepartez frumos si astfel sunt sigura ca am parte mereu de un ten fericit. :)
In plus, mastile nu imi lipsesc niciodata. Am o colectie intreaga si le aplic de 2-3 ori pe saptamana. La fel se intampla si cu folosirea produselor exfoliante, pentru ca fara ele, ingrijirea tenului nu ar fi completa. :)


Provocarea de care va spuneam mai sus, se refera mai exact la a testa noile produse din gama Apidermin Lejer, adica demachiant, lotiune tonica, crema de zi si crema de noapte. Cand am vazut prezenta demachiantului in acest set, am stiu ca trebuie sa ma inscriu. In plus, am mari sperante si din partea celorlalte produse, pentru ca datorita formulei lejere, cred ca mi se vor potrivi foarte bine. :)


Voi cum va faceti tenul fericit?




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING