Review: Cottage - Gel de dus cu aroma de Caramel

Buna, fetelor!
O noua luna se apropie de final si sper ca maine sau poimaine sa reusesc sa scriu si eu cateva cuvinte despre Favoritele lui Mai. Luna trecuta am sarit peste aceasta postare pentru ca produsele se repetau aproape in totalitate. Dar acum am mai facut cateva descoperiri care cred ca merita un loc in Favoritele lunii.

Dar pana atunci, sa ne ocupam astazi de Gelul de dus Cottage, cu aroma de caramel, un gel de dus pe care l-am iubit inca de la prima mirosire, daca se poate spune astfel :))

L-ati vazut in postarea cu intreaga comanda ProduseCosmetice.ro si unele dintre voi si-au exprimat dorinta de a citi un review despre el. Asa ca iata-ne astazi despicand in patru aceasta aroma care pe mine m-a cucerit.

Voi incepe cu ambalajul, pentru ca mi se pare ca se potriveste perfect cu produsul continut. Nici ca mi-as fi putut imagina un ambalaj mai potrivit. Culoarea este exact cea a caramelului, asa ca doar privind borcanelul, parca simti aroma, desi inca nu ai deschis capacul.

Forma borcanelului, desi imi place foarte mult, cred ca nu va fi extrem de practica spre final, pentru ca e destul de dur si voi scoate cu greu produsul. Dar, exista totusi o varianta, care sper sa functioneze. Capacul este destul de lat si plat, asa ca pot pune borcanelul cu fata in jos, astfel incat la dus, tot produsul se va afla spre orificiul de iesire. :D

Capacul e destul de solid si se deschide un pic greu. Acest lucru poate fi un dezavantaj, dar si un mare avantaj, pentru ca daca doresc sa il iau cu mine intr-o calatorie, atunci voi fi sigura ca nu voi pierde produsul prin bagaj :D

Trecand mai departe, la consistenta, va pot spune ca aceasta este una cremoasa, asa cum imi place. De o perioada buna de timp, de cand am inceput gelul de dus cu nuci de macadamia de la YR, am observat ca imi plac mult mai mult gelurile de dus cremoase. Asa ca a fost o surpriza extrem de placuta sa observ ca si acesta este la fel.

Face o spuma generoasa, cu o cantitate medie de produs folosita. Iar dupa dus, pielea e atat de fina si de hidratata, incat de multe ori nici nu am nevoie de lotiune de corp. Si asta in conditiile in care apa din orasul meu este extrem de dura, pentru ca mi-am simtit pielea foarte uscata in alte situatii.

Despre miros deja nu mai stiu ce sa va spun pentru ca probabil vi-l imaginati. Este extrem de delicios si ma face sa imi aduc aminte de zilele din copilarie in care cumparam topping de caramel si il mancam asa, simplu, fara sa il folosesc la vreo prajitura sau inghetata.
Cam aceeasi senzatie o am si atunci cand miros acest gel de dus.
Un al plus pe care l-am observat, este acela ca nu isi schimba mirosul in contact cu apa, asa cum am observat cu dezamagire la un gel de dus Balea, care imi placea tare mult in recipient, dar foarte putin atunci cand il foloseam la dus.
Isi pastreaza aceeasi aroma puternica, de caramel delicios, o aroma ce rezista pe piele cateva ore dupa dus, in conditiile in care nu as folosi lotiune de corp.

Borcanelul de 250 de ml, costa 19 lei, un pret rezonabil pentru acest gel de dus. Aroma de caramel este atat de intensa, inca nu as renunta prea curand la ea. Valabilitatea este de 12 luni de la deschidere, timp mai mult decat suficient pentru a termina 10, nu un borcanel :))

Puteti gasi aici mult mai multe sortimente ale gelului de dus Cottage. Pe mine ma tenteaza cel cu vanilie si cel cu kiwi, dar nici celelalte nu sunt de lepadat. :)

Ce spuneti? Voi ati folosi acest gel de dus? Ce alte arome v-ar tenta?


Comentarii

  1. am inceput sa salivez :)). iti dai seama ce efect a avut review-ul asta asupra mea :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt sigura ca e delicios, ma tenteaza si pe mine, abia am descoperit gelurile de dus Cottage, dar cred ca va fi dragoste pe viata :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si la mine e primul gel de dus Cottage pe care il incerc, dar as vrea sa testez toate sortimentele, pentru ca am o presimtire ca toate sunt la fel de superbe :D
      pupici!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. :)) nu asta a fost intentia mea. sper ca aroma de caramel sa te aduca la viata :))
      pupici!

      Ștergere
  4. MM! Imi doresc si eu un gel de dus cu miros de caramel.. Desi am unul cu miros de ciocolata :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am si eu o multime cu aroma de ciocolata. la fel si lotiuni de corp, dar parca acest gel de dus le intrece pe toate :D:D
      puup!

      Ștergere
  5. mmmm...delicios!!!eu mi-am luat cu aroma de kiwi de data asta pentru ca vara prefer aromele fructate si fresh.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai urmatorul cred ca va fi cel cu aroma de kiwi ca mi-ai facut si tu pofta :D:D
      puuup!

      Ștergere
  6. Cred că e genială aroma! ♥ Mi-ai trezit pofta de cumpărături. :)) ♥

    Te pup și te aștept și pe blogul meu :
    http://gabriela-popescu.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Aroma de caramel este una din favoritele mele... deci suna tentant acel gel de dus. Multumim pentru review! xo xo xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta. chiar e tentant, chiar si numai din imagini :D
      pupicei!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING