Review - Babyliss Pro Straighteners Ultra Curl

Buna, fetelor!
Este deja a doua zi din aceasta minivacanta. Eu m-am gandit sa o prelungesc si luni, pentru a profita la maximum de ea. Oricum e bine-venita chiar si asa, mai scurta, dar daca ne putem permite o zi in plus, de ce sa nu o facem?
Voi cum ati petrecut ieri? Ati simtit ca este 1 mai?
Eu am avut parte de o zi minunata alaturi de persoanele pe care le iubesc. Ador aceste zile si sper sa am parte de ele cat mai des.

Revenind la oile noastre, v-am aratat in urma cu ceva vreme ultimele cumparaturi facute la Aoro si va spuneam atunci ca am achizitionat si o placa pentru indreptat parul - Babyliss Pro Straighteners Ultra Curl.
Ei bine, a venit momentul sa va povestesc mai multe despre ea. In articolul de astazi ma voi rezuma doar la o recenzie, pentru ca sunt multe de spus, iar pe viitor, ma gandeam sa fac si un tutorial pentru ea, cu mai multe imagini inainte-dupa, atat cu indreptat, cat si cu bucle.
Da, eu o folosesc si pentru a realiza bucle si nu doar pentru ca m-am trezit eu intr-o dimineata cu aceasta idee :))) ci pentru ca aceasta placa este destinata acestei proceduri. De aceea am si ales-o. Imi doream foarte mult o placa pe care sa o folosesc si pentru bucle, pentru ca fostul meu instrument s-a ratacit pe undeva intre cele doua case :))
Aceasta placa isi face foarte bine treaba in ambele situatii. 

Pornind de la aspect si terminand cu rezultatul pe care il obtin dupa ce o utilizez, pot spune ca iubesc aceasta placa.

Are un cablu de alimentare foarte lung (2,7 m) lucru care imi place. Astfel nu trebuie sa imi fac probleme pentru ca priza nu este alaturi de oglinda. Lungimea ma ajuta sa ma desfasor in voie si sa am acces la oglinda, chiar daca nu se afla la cea mai mica distanta. In plus, capatul dinspre placa al cablului, este rotativ si astfel nu am probleme daca o rasucesc in timpul utilizarii. Mi se par utile aceste doua aspecte, cel putin pentru mine.

Are trei trepte de caldura si le folosesc in functie de ce imi doresc sa obtin. Pentru niste bucle lejere si un par ondulat cu un aspect foarte natural, folosesc prima treapta. Daca imi doresc niste bucle foarte bine definite, care sa reziste mai mult timp, o sa apelez la treapta a treia. In plus, daca aveti parul mai degradat, puteti folosi pentru indreptat, prima treapta de caldura, cu riscuri mult mai mici pentru podoaba capilara.
Atunci cand selectez o treapta de caldura, pulseaza o luminita cateva secunde (culoare diferita pentru fiecare treapta de viteza), iar cand a ajuns la temperatura setata, luminita se opreste si ramane stabila. Atunci stiu ca sunt gata de treaba :)

Placile din ceramica-titan sunt foarte blande cu firele de par. Aluneca usor si nu determina ruperea lor. Am fost placut surprinsa de acest aspect, pentru ca fosta mea placa imi agata firele de par si credeam ca asta se intampla la toate placile.

Nu stiu daca ati observat din prima imagine, dar partile din ceramica-titan se extind si pe partea laterala si acest lucru este extrem de util atunci cand vine vorba despre bucle. De fapt acele placi laterale sunt cele care transforma aceasta placa intr-una dedicata si onduleurilor.
Cu o simpla miscare de rotire a placii, pot transforma indreptatul parului in ondularea sa, dar o sa va arat data viitoare cum procedez cu exactitate pentru ca trebuie sa va arat mai multe imagini si sa va povestesc in detaliu. :)

Dar la o prima vedere, cum vi se pare aceasta placa? Ati investi intr-un asemenea produs?




Comentarii

  1. Este o placa foarte buna, de fapt toate aparatele Babyliss sunt super, sunt folosite si in saloane.
    Eu nu folosesc asa ceva dar am doua amice coafeze care sunt multumite de produse

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta. nu stiam ca sunt folosite in saloane dar chiar inteleg de ce. Eu ma inteleg super cu ea si sper sa reziste cat mai mult timp :)
      Pupici!

      Ștergere
  2. ma bucur ca ti se potriveste si astept sa vad si-o buclisoara :).

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea si eu bucle.. :( Am parul drept ...de cand ma stiu.. :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING