Cartea saptamanii: Piramida

Buna, fetelor!
Iar am parte de un weekend prelungit in care vreau sa fac o multime de lucruri. Am o lista destul de lunga si ramane de vazut daca voi reusi sa le bifez pe toate.

Ieri, de ziua Libris, nu am putut rata ocazia de a cumpara volumul 2 din trilogia Divergent: Insurgent. Am primit deja mesaj de la Cargus in care am fost instiintata ca astazi ajunge pachetul. Abia astept sa citesc Insurgent si unul din lucrurile pe care mi le-am propus pentru acest weekend ar fi acela de a termina cartea :D
Si nu doar pentru ca mi-am propus asta, ci pentru ca mi-a placut atat de mult Divergent, incat nu pot sa cred ca am asteptat deja o saptamana pana sa ma apuc de al doilea volum. :D
Dar astazi remediem situatia si ne apucam de aceasta continuare, despre care va voi povesti cu siguranta saptamana viitoare.

Dar pana atunci, eu zic sa luam totul pas cu pas si sa ne concentram pe recenzia de astazi. Vreau sa va spun cateva cuvinte despre cartea Piramida, scrisa de Tom Martin.
Dupa ce am citit descrierea de pe coperta posterioara si dupa ce am citit primele pagini, am crezut ca ma aflu intr-un roman de-al lui Dan Brown. Stiti ca am citit Inferno si chiar mi-a parut un stil asemanator.
Dar nu m-a deranjat absolut deloc, ba din contra. Eu iubesc Inferno si aceasta carte, Piramida, mi s-a parut exact scrisa pentru mine.
O carte plina de mistere, de rasturnari de situatie, de calatorii in locuri pline de isorie, in sfarsit - o carte pentru mine.

Prima scena care ne este descrisa, este cea a mortii profesorului Kent. Noi aflam exact cum s-a desfasurat moartea acestuia, dar nu stim prea multe despre motiv.
Cand Catherine afla despre decesul profesorului, dar aude ca este cel mai probabil vorba despre o sinucidere, porneste in cautarea adevarului.
Ea a primit un bilet de la profesorul Kent, in care acesta ii transmite un mesaj codat.
Nu va reusi sa il descifreze decat cu ajutorul lui Rutherford, un profesor specializat in gematrie.
Dupa descifrarea mesajului codat, cei doi pleaca in Peru, pentru a lua urmele profesorului si a descoperi exact la ce proiect lucra acesta, un proiect ce i-a adus moarte.
Dar nu se termina aici expeditia lor ci misterele ii vor duce in Egipt, pentru a descoperi magia Piramidelor.

Nu va spun mai multe pentru ca nu vreau sa stric surpriza. :D
Dar daca v-am facut curioase, ar trebui sa nu mai stati pe ganduri si sa cititi aceasta carte daca aveti ocazia.
O puteti gasi in libraria online Libris la pretul de 24.99 lei si transport gratuit.

Acum haideti sa citim si recenziile prietenelor mele Alina, Gabriela si Ana.




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING