Home Sweet Home

Buna fetelor!
Acum cativa ani, ai mei au inceput sa ridice o casuta. Nu este foarte mare dar este foarte comoda si "culcusabila", asa cum ar zice iubitul meu. De fiecare data cand merge el acolo, atmosfera i se pare una foarte placuta, si se simte mai bine decat la el acasa. :)
Si eu ma simt perfect acolo.  E o casuta mica, dar cocheta, care reprezinta strictul necesar pentru o familie normala.
Este tot ceea ce imi doream si eu, mai ales ca am contribuit alaturi de ai mei la design. De la inceput si pana in momentul de fata.
Inca de la localizarea camerelor si forma casei in ansamblu, totul a fost decis de noi si gandit in cele mai mici detalii.
Am avut nevoie de foarte multe servicii pentru studiul terenului, studii asa cum ofera si www.hidrogeotesting.ro. Au fost facute o multime de acte si mai multi bani s-au pierdut pe hartogaraie decat pe constructia propriu zisa.
Dar totul a trecut si s-a mai linistita acum cat de cat. Nu mai sunt la fel de multe cheltuieli, desi casa nu este inca terminata. Dar greul a trecut si acum incepem sa ne bucuram de ceea ce am realizat impreuna, cu eforturi dar si cu bucurii.
Imi aduc cu placere aminte de momentele petrecute acolo cand inca era la stadiul de ziduri. Si intram in formele camerelor si stiam deja cum va fi mobila asezata. Faceam desene pentru a alege cea mai buna amenajare.
Apoi a urmat sa alegem intr-adevar mobila si am cautat peste tot un model care sa ma satisfaca. Ma bucur totusi ca am dat peste niste meseriasi care au avut mare rabdare cu mine, pentru ca atunci cand aleg ceva de durata, in care urmeaza sa investesc foarte multi banuti, asa cum a fost cazul mobilei, am nevoie de foarte mult timp pentru a ma decide. Au fost foarte rabdatori si draguti si m-au ajutat sa aleg mobila ideala. Mi-au aratat o multime de reviste si intr-un final am descoperit exact ceea ce imi doream. Am ales fara sa mai stau pe ganduri si asa am ajuns cu un pas mai aproape de forma finala a casutei noastre dragi.

Parca eforturile sunt diminuate atunci cand ai parte de astfel de momente placute, ca atunci cand vezi ca ceea ce visai incepe sa prinda forma, si totul se apropie cu pasi mici, dar siguri de forma completa.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING