Recenzie: Girl Online in Turneu

Buna dimineata, fete frumoase!

De cand n-am mai vorbit cu voi, parca si vremea s-a mai imbunatatit. La Constanta e o vreme atat de frumoasa, incat mai ca imi vine sa merg deja la plaja. :)

Dar ca sa intram un pic in atmosfera aceasta de relaxare, zic sa va povestesc despre ultima carte pe care am citit-o si anume Girl Online in Tuneu, de Zoe Sugg (Zoella).




Va mai amintiti de primul volum al acestei carti? Daca nu, va las link spre recenzia cartii Girl Online pentru a va aminti cat de cat despre ce este vorba. Si eu am avut nevoie de acea lectura pentru a-mi reaminti despre Penny si Noah. Am citit primul volum in urma cu 2 ani, atunci cand a aparut, iar intre timp am mai dat gata o multime de carti. Necesitam o actualizare. :))

Penny, bloggerita noastra misterioasa, nu prea mai este Girl Online. De cand a scapat de scandalul cu presa, Penny a devenit Girl Offline, niciodata Online de acum inainte.

Insa relatia ei cu Noah este mai buna decat oricand si asta e tot ce conteaza. Desi a fost nevoita sa renunte la ceea ce ii placea sa faca, incearca sa isi descopere noi pasiuni care sa o bucure la fel de tare.

Noah, rocker-ul chipes si pe val de care s-a indragostit Penny atunci cand a mers in vacanta la New York, este din ce in ce mai popular. Iar popularitatea vine intotdeauna la pachet cu multe probleme. Dar pana sa ajungem acolo, zic sa trecem pe tapet partile frumoase. Si anume viata de turneu. Noah urmeaza sa plece in turneu, ca act de deschidere al unei trupe mult mai cunoscute. Si Penny urmeaza sa plece cu el. 
Isi imagineaza ca totul va fi perfect. Ca vor avea sansa sa vada impreuna cele mai frumoase orase ale lumii si sa se bucure de tot ce inseamna turneu.
Insa nu toti sunt de aceeasi parere.
Vor exista mereu persoane care considera ca faima si relatiile nu se pot mentine concomitent si vor face tot ce e posibil pentru a-i desparti pe Noah si Penny.

Piedicile vin exact de unde te-ai astepta mai putin. Si la fel se intampla si cu prieteniile. Se vor naste prietenii frumoase intre personaje pe care nu te-ai fi asteptat sa le vezi intelegandu-se atat de frumos. Personaje care ar fi parut nesuferite iti intra treptat pe sub piele si te fac sa le indragesti.

In plus, ii avem in atentie si pe Elliot si Alex, cuplul pe care Penny il considera a fi perfect. Nici ei nu sunt scutiti de probleme si au nevoie de mult ajutor pentru a putea merge mai departe.

Dar nu va spun mai multe, pentru ca deja am impresia ca am povestit cu voi mai mult decat era cazul. Insa Girl Online este o carte care te face sa vorbesti fara incetare. :) O sa pun insa frana si o sa va las pe voi sa descoperiti cum considera Penny ca este viata de turneu, dar si cum va alege sa isi urmeze propriile visuri.

Din nou am avut parte de o lectura foarte placuta, pe care am terminat-o intr-un timp mult mai scurt fata de ceea ce preconizasem. Nu dispun de foarte mult timp liber in aceasta perioada si de aceea consideram ca va dura destul de mult pana voi ajunge la final. Insa nu a fost deloc asa. O lectura frumoasa, care te face sa vrei sa citesti in continuare, fara oprire.

Stiti deja cat de mult imi plac povestile de dragoste de la Editura Epica, asa ca probabil aceasta alegere nu a fost o surpriza foarte mare. Insa ma bucur nespus ca am adaugat o noua carte marca Epica la colectia mea.

Daca v-am facut macar putin curiosi si aveti chef de ceva beletristica, nu ezitati sa alegeti aceasta carte. :)

Comentarii

  1. suna dragut, am citit si eu vreo doua carti de la epica desi am ca depasit varsta :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca nu o sa depasesc niciodata varsta... cel putin nu in suflet.. :D
      puuup!

      Ștergere
  2. Mie imi plac foarte mult cartile de la Epica. Nu am apucat sa citesc Girl Online dar e pe lista de must read de ceva timp. Poate in vacanta reusesc sa o dau gata! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca iti plac si tie cartile de la Epica, atunci neaparat sa citesti si Girl Online. :D
      Sigur iti vor placea!
      Puup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING