Cartea Saptamanii: Central Park

Hey, hey, hey, Fete frumoase!

Stiu ca ne intalnim doar la recenzii, dar in momentul de fata, cam asta este activitatea mea saptamanala. Serviciu si carti! Si desi folosesc mai multe produse cosmetice decat in perioada in care am lipsit, n-am reusit inca sa vin cu review-uri pentru ele. Insa stati aproape pentru ca urmeaza postari interesante. :)


Astazi vorbim despre Central Park, o carte scrisa de Guillaume Musso, unul dintre autorii mei favoriti. I-am citit cateva carti pana acum si nici una nu m-a dezamagit. Asa ca aveam asteptari foarte mari si de la aceasta si pot sa va spun ca le-a indeplinit cu varf si indesat. :D

Urmatoarea carte pe care o voi citi vine tot de la Guillaume Musso, pentru ca atunci cand ma prinde un autor, incerc din rasputeri sa ii dau gata toata munca :)


Daca va plac romanele politiste, alerte, scrise intr-un mod lejer si care sa va tina conectati pana la final, atunci clar trebuie sa cititi Central Park.

Personajele principale sunt Alice Schafer, o politista frantuzoaica si Gabriel Keyne, un pianist de jazz american. Cei doi se trezesc intr-o dimineata in Central Park, New York, legati unul de celalalt cu o pereche de catuse. Nu au acte de identitate, nu au bani, dar gasesc asupra lor semne ce le dau de gandit.


Alice isi aminteste ca era in Franta in noaptea precedenta, iar Gabriel in Irlanda. Ambii au avut parte de o noapte tumultoasa, in care s-au imbatat si dupa un punct nu isi mai amintesc nimic. Dar nu pot merge nici la politie. Alice gaseste asupra ei un pistol, dar si pete de sange, ceea ce ii ridica niste semne de intrebare. Sunt doi straini, fara documente, cu arme si sange pe haine. Asa ca vor lua problema in propriile maine si vor incerca sa descopere ce s-a petrecut in noaptea precedenta si cum au ajuns intr-o singura noapte la atat de mare departare.

Printre paginile de agitatie politista, avem insa si franturi din trecut ce ne ajuta sa cunoastem mai bine personajele, sa le intelegem atitudinile, fricile, sperantele.

O legatura inevitabila se va crea intre cele doua personaje insa asta este tot ceea ce va spun. Finalul va las sa il descoperiti singuri citind aceasta carte de exceptie pe care o gasiti la editura All. :)

Ca sa nu mai vorbesc despre editia cartonata, care imi place fantastic de mult. La editura All veti gasi mai multe carti de Guillaume Musso si Cecelia Ahern in reeditate in varianta cu coperta cartonata, asa ca daca suneti fani ai cartilor aspectuoase, aveti de unde alege. :D


Acum hai sa trecem si pe la prietenele mele sa vedem ce recenzii ne-au pregatit :)
Claudia
Gabriela

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING