Cartea saptamanii: Rivali

Hello, fete frumoase!

De cand am mult timp liber, m-am intors la pasiunea mea, cititul. Asa ca acum nici o carte nu-mi mai scapa. Abia asteptam sa termin cu toate proiectele pentru a avea din nou timp de cartile mele si bineinteles ca prima data cand mi s-a dat liber la cumparaturi, am decis sa pun in cos o multime de carti pe care le-ati vazut deja.

Am inceput seria lecturilor cu aceasta carte de la editura Epica, Rivali, scrisa de Penelope Douglas, autoarea cartii Intimidare.

Rivali este a doua carte din aceeasi seria, dar este vorba despre o serie asa cum ne-a obisnuit editura Epica. Puteti citi lejer cartile in ce ordine doriti, chiar fara a le citi pe toate, pentru ca fiecare carte in parte are propriul subiect, doar ca personajele principale dintr-o carte se vor regasi si in celelalte volume, de regula fiind vorba despre frati sau prieteni ai protagonistilor.




Mi-am dorit atat de mult sa revin la cartile mele de beletristica, incat efectiv am devorat aceasta carte si inca una dupa si inca una dupa, despre care o sa va povestesc in saptamanile care urmeaza.

Astazi ne ocupam de Rivali. Protagonistii sunt Fallon si Madoc, doi tineri a caror poveste incepe la varsta de 16 ani, dar continua doi ani mai tarziu.


Fallon si Madoc sunt frati vitregi. Dar niciodata nu s-au considerat astfel. Tatal lui Madoc s-a casatorit cu mama lui Fallon si cei doi au locuit impreuna o perioada. Desi ziua nu se suportau, iar la scoala isi vorbeau foarte rar, atunci cand erau acasa, mai ales noaptea, cei doi construiau o poveste impreuna.

Dar intr-o zi, Fallon a plecat la un internat. Madoc a suferit foarte mult crezand ca ea l-a parasit. Ea a suferit observand ca el nu o cauta. Dar vinovati erau parintii.

Au trecut doi ani de cand cei doi s-au despartit si din senin Fallon se reintoarce, cautand razbunare. Dar stiti ca niciodata planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ. Cam asa se intampla si cu cei doi.

O carte plina de picanterii. Cu un pic prea multe detalii intime, aceasta carte imbina foarte bine iubirea cu secretele, minciunile si rememorarea trecutului.

Mi-a placut foarte mult si m-a tinut captivata pana la ultima fila. Mi-as dori ca autoarea sa mai scoata inca o carte in aceasta serie. Poate sa il aiba protagonist pe Jax, prietenul lui Madoc si fratele lui Jared, protagonistul din prima carte, Indimidare.

Sunt curioasa sa aflu daca voi ati citit vreuna dintre cele doua carti si daca v-au placut si voua la fel de mult.



Comentarii

  1. o retin, multumesc, nu am citit nimic de aceasta autoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa ii dai ii dai o sansa daca iti plac astfel de carti.
      Pupici!

      Ștergere
  2. cred ca intimidare am citit-o si eu, parca numele imi par cunoscute!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING