Hai la Mare cu Solaris

Buna dimineata, fete frumoase!

Desi in ultima perioada s-a mai racorit, parca vremea e si mai frumoasa pentru plaja. Nu mai stau cu gandul ca soarele imi va rani pielea, chiar si prin stratul generos de protectie solara pe care il aplic ori de cate ori simt nevoia.

Acum parca si aerul e mai respirabil si eu ma simt mai in forma decat in urma cu doar cateva zile.

Si boarea de aer curat a venit din partea Solaris, cu o masina ca un soare, o masina galbena cu inscriptia Solaris, ca o gargarita care iese pe strada doar pentru a aduce bucurii.


Ca de obicei, cei de la Solaris pregatesc pachetelele pe furis si ni le trimit fara a ne anunta inainte, doar pentru ca surprizele sa fie si mai mari. Nu ma asteptam la aceste bunatati si am sarit efectiv in sus de bucurie cand am auzit vestile de la curier. 

Bunatatile de la Solaris imi aduc mereu zambetul pe buze chiar daca am o perioada incarcata si simt ca timpul nu e deloc de partea mea. Dar Solaris are efectul acesta detensionant asupra mea. :D

Si iata ce am gasit in punguta deja cunoscuta de acum:


Prima in ordinea numerelor de pe tricou este punguta de Maxi Proteine pe care o voi folosi pentru a imbunatati compozitia shake-urilor pe care le mai prepar din cand in cand vara. Trebuie sa profitam de fructele disponibile in aceasta perioada a anului si daca le mai si imbunatatim cu un plus de proteina, atunci gustarile noastre vor fi perfecte.

Urmeaza o minunatie de pufuleti, deliciosi si mai sanatosi decat cei mai care ii gasim in comert. Acestia contin doar malai degerminat din porumb nemodificat genetic, fara sare sau adaos de ulei rafinat. O gustare mai mult decat sanatoasa si rapida de luat pe plaja in aceasta vara. :)

Semintele pentru Salata reprezinta o noutate pentru mine si sunt chiar curioasa sa le incerc. In vara aceasta am facut multe salate, cu diverse combinatii, iar de acum inainte, aceste seminte imi vor imbunatati salatele cu un plus de fibre si proteine.

Urmeaza la defilare Uleiul de Cocos Hai la Mare, care poate fi asezat cu usurinta in centrul continutului acestui pachetel. Uleiul de cocos este perfect pentru ingrijirea dupa plaja si stiam asta chiar dinainte de a primi uleiul in acest nou ambalaj. Imi place recipientul cu pompita si imi faciliteaza foarte mult aplicarea. Totul e igienic si foarte simplu de folosit. :)

Gustarea Dulce-Acrisoara este deja o iubire mai veche. Imi place foarte mult aceasta combinatie de fructe uscate si pe langa faptul ca e o gustare mult mai sanatoasa fata de altele pe care obisnuim sa le mancam, este si deosebit de delicioasa. :)

Inca o noutate pentru mine a fost si Musli Mix-ul fara zahar. Desi indicatiile de folosire sunt altele, mie imi place sa il folosesc cu iaurt sau cu lapte si este De-Li-Cios! Imi place la nebunie si cu siguranta il voi recumpara!

Si pentru ca nici un pachetel fara un produs din gama "Hai La", iata ca astazi incerc Hai la Joaca si ma declar o mare fana a acestei combinatii. Am mai vazut cateva care imi fac cu ochiul si pe care sunt tare tentata sa le incerc.

Nici Semintele de Chia nu lipsesc! Si nimic nu ma bucura mai tare. Stiti deja ca mi-am facut un fel de ritual in fiecare dimineata, un ritual din care semintele de Chia sunt nelipsite. Vreau sa incerc in fiecare zi noi combinatii si daca descopar ceva demn de lasat pentru posteritate, o sa va scriu si pe blog. :D

Si ultimii dar nu cei din urma, sunt covrigeii sarati pe care ii prefer ori de cate ori am nevoie de ceva de luat pe drum. :) I-am mai gustat si stiu ca imi plac mult. :D


Pe langa pachetelul primit de la Solaris, mi-am mai cumparat si eu doua cutii de Macinis pentru Laptic 8 Cereale, pentru ca de cand l-am incercat prima data, am stiut ca nu trebuie sa imi lipseasca din casa. :) Ori de cate ori am pofta de ceva bun, prepar acest macinis pentru laptic si ma rasfat mai ceva ca un bebelus. :D


Acestea au fost noutatile de la Solaris, cumparate si primite. Abia astept sa le incerc pe cele noi si abia astept sa le gust inca o data pe cele care deja m-au cucerit. :)

Voi ce favorite aveti de la Solaris?


Comentarii

  1. vreau si eu! ce de bunatati! sa le consumi cu drag si spor

    RăspundețiȘtergere
  2. toate pe gustul meu...va asteptam la mare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite, ca nu am stiut ca au si pufuleti cei de la Solaris. Ce pofta mi s-a facut, nu am mai mancat de o eternitate, trebuie neaparat sa ii incerc. Seminte de chia tot am zis ca o sa cumpar si eu sa le incerc, cred ca sunt ultima persoana de pe pamanat care nu le-a gustat:P
    Sa le consumi cu drag pe toate, pupici!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING