HAUL (Deichmann, Chantal, Andreea Raicu, Libris and more...)

Buna dimineata, fete frumoase!

In ultima perioada s-au mai adunat cateva noutati si m-am gandit sa pun de un haul. :)) Din pacate n-am avut cateva produse acasa la parinti, unde am facut fotografiile, dar o sa le amintesc la momentul potrivit si o sa vi le arat cu alta ocazie.


La finele lunii trecute a fost ziua mea si majoritatea produselor pe care vi le voi arata astazi, sunt parte din cadourile primite. :)


Mi-am dorit neaparat o pereche de sandale albe. De fiecare data cand alegeam sandale, ma orientam doar spre bej pentru ca aveam impresia ca pot fi purtate in mai multe combinatii si astfel am ajuns sa am vreo 4-5 perechi de sandale, toate in diverse nuante de bej. Asa ca atunci cand am plecat la cumparaturi, stiam sigur ca vreau o pereche de sandale albe.

Am gasit doua modele care m-au cucerit si m-am decis pentru perechea de sandale de la Deichmann pentru ca mi s-a parut mai comoda, ideala pentru a fi purtata atat cu tiute lejere, cat si cu tinute mai elegante, mai feminine.


De cand le-am luat m-am indragostit de ele si le-am purtat in tot felul de combinatii.

Si pentru ca nu am mai gasit altceva care sa ma dea pe spate si care sa poata completa cadoul venit din partea iubitului meu, m-am intors dupa cateva zile si pentru a doua pereche de sandale. :D


Mi-a placut la nebunie modelul acesta de la Chantal, plus pretul care a fost suuuper micut, asa ca nu m-am putut impaca (,) cu gandul de a ramane fara ele. Asa ca acum am doua perechi de sandale albe de care ma pot bucura intreaga vara. :D

Dar cadoul de la iub nu s-a oprit aici ci a continuat si cu urmatoarea pereche de pantaloni pe care i-am cumparat de la un magazin din orasul meu si care s-au lipit efectiv de mine atunci cand i-am probat:


Nu stiu sigur daca se observa din fotografie, dar sunt bleumarin cu bulinute albe. Am pregatit si un OOTD cu ei asa ca stati aproape! :)


In ultima perioada mami a fost foarte incantata de ii. Le vedea peste tot si isi dorea una si pentru mine. Asa ca atunci cand a zarit-o pe aceasta bleumarin, a stiut ca e croita pentru mine:

Imi place foarte mult, e atat de lejera si atat de placuta pe piele incat as purta-o zilnic!


Pentru banchet am deja rochia perfecta si imi mai lipsea doar un clutch care sa o completeze. L-am gasit tot la un magazin din orasul meu si este exact cum mi-l imaginam:


Restul tinutei va fi pe blog dupa noaptea cu pricina! :D


Ramanem insa la gentute si va arat si urmatoarea achizitie. Este vorba despre o gentuta alba, perfecta pentru aceasta vara.


Cand am mers in magazin, desi eram in cautare de genata alba, am zarit acest model pe negru (aceasta alba nu era expusa) si mi-a furat privirea. Asa ca atunci cand am aflat ca e disponibila si pe alb am fost in culmea fericirii. Abia astept sa o inaugurez! :D

Scumpa mea prietena mi-a facut un cadou tare dragut, dar din care am la mine doar setul de cercelusi. 

Pachetelul mai continea si pudra mea favorita de la Farmasi, o lumanare parfumata si o ciocolata Milka Oreo in varianta HUGE :D


De la mine pentru mine am comandat cartea de colorat Traieste Frumos de la Andreea Raicu!

Cred ca stiti deja ca sunt innebunita dupa cartile de colorat si cu siguranta nu puteam rata o noua aparitie. Cartea a venit insotita de un set de 12 creioane de colorat de la BIC pe care insa le-am amestecat deja cu celelalte creioane pe care le aveam si nu le-am mai scos pentru poza. :D

Iar de la Libris a sosit cartea pentru luna iunie, despre care veti citi chiar maine pe blog:


Este vorba despre a treia carte din "seria" autoarei J. Lynn care mai cuprinde cartile Te astept si Te doresc. Nu este o serie in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca le puteti citi foarte bine si in alta ordine. Doar ca personajele principale din cele trei carti au diverse relatii de prietenie sau de rudenie. :)


Acestea fiind spune, sper ca v-a placut postarea de astazi. Astept sa imi spuneti ce bunatati ati mai achizitionat voi in ultima perioada!


Comentarii

  1. imi place maxim prima pereche de sandale!!! si parca zic eu ca primele 2 volume ale lui J Lynn le-am citit si eu. pantalonii sunt superbi, la fel si geanta alba (eu, care nu-s fan, mai degraba imi iau un rucsac :D). sa le porti cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult ca iti plac. Eu nu prea port rucsac desi imi place ideea aceasta :)
      Pupici!

      Ștergere
  2. sa te bucuri de toate! sunt faine sandalele! eu mi-am luat o pereche acum cinci saptamani si nu am apucat sa le port, asa frumoasa a fost vremea. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le port chiar si daca e mai rece afara. Sandalele sunt favoritele mele si daca as putea le.as purta tot anul :)))
      Puuup!

      Ștergere
  3. Sa te bucuri de ele! Uite, abia zilele trecute mi-am dat seama c-ar fi trebuit să imi iau si eu macar o pereche de sandale la sfarsit de mai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sa stii ca inca nu e timpul pierdut :)
      Iti multunesc frumos pentru urare.
      Pupici!

      Ștergere
  4. Sa te bucuri de noutati!! Si la multi ani cu intarziere :)
    Acum ca ma gandesc, nici eu nu prea am incaltaminte alba.. mai degraba am pe negru. Si mereu ma atrag pantofii pe albastru electric :)) Am o pereche, si cred ca i-am purtat o singura data, desi ii ador. Totusi trebuie sa spun ca nici nu sunt cei mai comozi. Nici geanta alba nu am, a ta e tare draguta. La genti la fel am muulte pe negru si maro, si cateva pe rosu. Se pare ca am ceva problema cu albul :))
    Ah, si imi plac mult pantalonii!
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult de tot pentru urare! :*
      Eu am o pereche de sandale albastre, dar sunt super elegante si astept momentul potrivit pentru a le purta :)
      Eu am avut ceva cu bej, si la incaltaminte si la genti si ma bucur ca am iesit putin din ale mele :))))
      Puuup!

      Ștergere
  5. Ce mult imi plac sandalele albe, de la Deichman (si eu caut), gentuta alba si ia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur tare mult sa aud asta. :) Sper sa gasesti si tu ceva de care sa fii incantanta!
      Pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING