Cartea Saptamanii: Ramai cu Mine

Buna dimineata, fete frumoase!

Se pare ca vacanta imi prieste si am reusit sa termin rapid o noua carte. Cred ca nu mai este nici o surpriza pentru voi faptul ca astazi va prezint inca o carte de le editura Epica. Stiti deja cat sunt de pasionata de cartile acestei edituri.

Pentru astazi am ales cartea Ramai cu Mine, de J. Lynn, autoarea cartilor Te astept si Te doresc. Cele trei formeaza o serie, datorita faptului ca personajele secundare dintr-o carte devin principale in cartea urmatoare. :)


Cartea este povestita dintr-o singura perspectiva, din perspectiva Callei, o tanara de 21 de ani care frecventeaza universitatea Shephard dar care are multe secrete pe care le tine fata de prietenii sai.

Calla se autointretine de o perioada buna de timp si are un cont special pentru a-si putea asigura scolarizarea dar si pentru a se putea intretine dupa ce va absolvi, pana cand isi va gasi un job.
Intr-o zi insa, cand merge sa isi plateasca taxa pentru cursurile de vara, descopera ca fondurile ii sunt insuficiente. 


Realizeaza atunci ca singura persoana care avea acces la acel cont era mama ei. Dar asta nu e tot. Pe langa faptul ca i-a golit contul, mama sa a si facut un imprumut de 100 000 de dolari in numele Callei si apoi s-a facut nevazuta.

Desi Calla a incercat sa rupa orice legatura cu mama sa, se vede nevoita acum sa se intoarca in orasul natal in speranta ca o va gasi acolo si ca isi va putea recupera banii.

Primul popas il face la restaurantul mamei sale unde da peste un barman trasnet, Jax, care pare sa ii faca ochi dulci.
Insa Calla da in orasul natal si peste alte probleme. Mama sa este implicata in afaceri cu droguri si datorita faptului ca aceasta e disparuta, toate oalele se vor sparge in capul Callei.


Pe fondul unei actiuni periculoase, pline de suspans, se va naste o poveste minunata de dragoste intre Calla si Jax insa fiecare are secrete pe care le pastreaza doar pentru propria persoana. Increderea e un lucru de care fiecare are nevoie. Dar va las pe voi sa descoperiti cum va decurge aceasta minunata poveste.

Aproape 500 de pagini intense, cu actiune, suspans si mult romantism, cu scene erotice dar si scene de violenta. O carte care te tine cu sufletul la gura pana la final.


Inca o carte din literatura universala pe care v-o recomand cu drag. Daca sunteti amatoare de carti romantice, nu trebuie sa va lipseasca nici aceasta serie. :D

Gasiti cartea Ramai cu Mine la libraria Libris, libraria mea favorita, care ofera si transport gratuit pentru orice comanda, indiferent de valoarea acesteia. :)


Comentarii

  1. Pare misto si volumul asta. Pr celelalte 2 le.am citit si chiar mi.au placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci cu siguranta trebuie sa il citesti si pe acesta. :)
      Puup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING