Ultimele preferinte - Lenjerii de pat

Hello, Hello, fete frumoase!

Iar traversez o perioada din aceea in care ma trezesc dimineata si incerc sa trag de mine ca sa ma pot urni. Sper sa fie doar din cauza vremii care este atat de nehotarata si parca ma face si pe mine sa fiu la fel.

Astazi in Constanta a plouat si stim cu totii ce vreme buna de somn este aceasta. :D

Si pentru ca tot vorbeam despre somn, zic sa trecem in revista si cateva noi modele de lenjerii pe care le-am descoperit in ultima perioada.
Sunt o mare fana a lenjeriilor si am o multime de modele acasa. De fiecare data cand schimb lenjeria simt ca am trecut intr-o alta poveste si parca ma incerc cu energie. Si voua vi se intampla la fel?

Atunci cand aleg o lenjerie noua, imi doresc ca aceasta sa ma transporte cumva intr-o lume de vis pentru ca somnul meu sa fie mai odihnitor. Si mereu ma intreb unde oare sa gasesc lenjerii de pat din bumbac 100% la cele mai mici preturi? Si raspunsurile nu inceteaza sa apara.

Sunt intr-o continua cautare a site-urile care comercializeaza lenjerii de pat si deja am descoperit cateva. Le trec pe lista, plasez o comanda, dupa care, in functie de pachetul primit, stiu daca voi mai apela la acel site sau nu.

Astazi am gasit cateva produse fantastice pe site-ul Cumparamisim.ro si m-am gandit sa vi le arat si voua. :)


O lenjerie cu o combinatie superba de nuante de grena. Imi plac mult lenjeriile care au jocuri de degrade-uri iar aceasta imbina perfect nuantele. Imi plac si detaliile florale si cred ca m-as simti ca o regina intr-un pat cu o astfel de lenjerie.



Continuam cu si mai multa culoare. Imi place mult imprimeul si cred ca m-ar duce cu gandul la copilarie, la vata de zahar pe bat, la acadele!

Si inchei cu o lenjerie in alb si negru dar cu un imprimeu absolut superb.
Intotdeauna mi-au placut combinatiile de alb si negru. Chiar imi doresc o camera bazata pe aceste doua non-culori. Si totul ar putea incepe cu aceasta lenjerie. :)



Voi ce tipuri de lenjerie preferati? Care este ultima pe care ati achizitionat-o?


Comentarii

  1. Imi place mult cea cu stele! De ceva timp imi doresc sa o achizitionez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud asta. Sper sa reusesti sa o cumperi.
      Pupici!

      Ștergere
  2. Faine alegeri ai făcut când le-ai ales. Ultima e senzaţie. Dar pentru mine contează mult ca materialul să fie de calitate şi să nu transpir în ele. Am eu aşa o boală pe ele. Oricum, vreau să îţi spun că sunt fană lenjerii de pat. Pupici şi o zi faină să ai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pentru mine conteaza cel mai mult materialul. Nu le suport nici eu pe cele in care transpir si ma feresc de ele :)
      Ma bucur ca iti plac alegerile mele. Pupicei :*

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING