Ultima Comanda Yves Rocher


Buna dimineata, fete frumoase!
In ultima perioada s-au adunat cateva pachetele asa ca astazi incepem sa vorbim despre ele.



Primul pachet ajuns a fost cel de la Yves Rocher. Desi imi propusesem sa nu mai plasez comenzi cel putin in primele luni ale noului an, nu am putut rezista prea mult timp.
Am intrat intr-un magazin Yves Rocher si am mirosit apa de toaleta Moment de Bonheur L'eau si m-a cucerit instant. Asa ca atunci cand am primit pe mail oferta prin care imi pot alege orice produs cu 25 de lei, nu am stat nici un moment pe ganduri.
Iata intreaga comanda:

Din categoria de geluri de dus am ales doua. In sfarsit a ajuns la mine varianta cu boabe de cafea. Stiu ca acest gel de dus este extrem de iubit in blogosfera insa eu nu il gaseam niciodata prin ofertele pe care le primeam. Pana acum. :) Si asa stocul de geluri de dus era cam spre final, asa ca aveam neaparat nevoie de unele noi.
Am mai ales si un gel de dus exfoliant, cu vanilie, foarte delicios si el. Abia astept sa le incerc pe ambele, dupa care o sa va povestesc mai multe pe blog.

Am trecut si pe la categoria de make-up de unde am ales un ruj si o mascara.
Rujul l-am ales in nuanta Roz Intens insa nu pare aceeasi nuanta ca pe site. E mai degraba o nuanta piersicie. Imi place mult si aceasta dar mi-as fi dorit sa primesc exact nuanta pe care am ales-o (ca si aspect, nu ca si denumire, pentru ca am primit nuanta Roz Intens comandata doar ca nu corespunde cu poza de pe site).
Mascara Sexy Pulp e de multa vreme pe lista mea de dorinte. Stiu ca la un moment dat a fost prezenta drept cadou pe la o revista dar nu am gasit-o pe nicaieri. Cred ca s-a vandut precum painea calda. Imi place mult si ma bucur ca acum e a mea. :D

Acestea au fost produsele comandate, sa trecem acum la cadouri:
Primul cadou si cel care m-a facut sa plasez comanda, a fost primirea celui mai scump produs din cos la pretul de 25 de lei. Eu am ales aceasta apa de toaleta care imi place la nebunie. Desi nu ma pricep foarte bine sa descriu parfumurile, o sa ii fac un review pentru ca merita un intreg articol dedicat. :)

Al doilea cadou primit a fost o crema anti-aging din gama Elixir 7.9. Mami a fost foarte incantata de ea si a inceput sa o foloseasca inca de cand a primit-o. A mai avut produse din aceasta gama si cu toate s-a inteles foarte bine. Crema este de zi si e destinata tenului normal si mixt.

Urmatorul cadou a reprezentat alegerea unui produs surpriza din 3 game propuse. Am ales Gama Serum Vegetal si am primit acest roll-on Iluminator pentru ochi. Este tot un produs Anti-aging. Imi place ca vine intr-un ambalaj cu Roll-on. Caut si eu un astfel de produs pentru ochi, destinat categoriei mele de varsta. Pana atunci, de acesta se va bucura tot mami. :

Daca ma urmarit de multa vreme, stiti deja ca sunt innebunita dupa cani, de orice dimensiune si in orice culoare asa ca atunci cand am vazut ca acestea vor fi oferite, am fost super incantata. Sunt destul de micute, de doar 200 de ml dar sunt perfecte pentru o ciocolata calda sau un ceai savurat alaturi de o persoana draga. :)

Am mai primit si un calendar foarte simpatic. Inca nu i-am gasit un loc potrivit dar inca ma gandesc unde sa il agat pentru a arata bine. :)

Si ultimele lucrusoare gasite in coletul Yves Rocher au fost doua mostre. Una pentru apa de parfum So Elixir Bois Sensuel si una pentru o crema pentru ten, din gama Serum Vegetal.


Intotdeauna cei de la Yves Rocher au oferte foarte bune si mereu ma fac sa renunt la principiile mele atunci cand imi propun sa renunt la cumparaturi o perioada. :D

Voi de ce oferte Yves Rocher ati profitat in ultima perioada?




Comentarii

  1. rimelul l-am avut si eu mai demult si chiar mi s-a parut grozav de bun, sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud ca si tie ti.a placut :)
      Iti multumesc frumos!
      Pupici!

      Ștergere
  2. Eu folosesc acest rimel, si taare mult imi place, il tot cumpar! nu ma machiez mult, sunt fericita daca am macar rimel pe ochi :D
    De rujurile lor nu sunt foarte multumita, am doua, si inca nu imi dau seama de ce le-am ales pe cele doua.. nu le folosesc niciodata :(
    Sa le porti toate cu mult drag. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu apelez cel mai frecvent la tus si rimel :)
      Rujul acesta imi place mult ca si textura. E si hidratant. Chiar imi place. Daca era si culoarea exact ca pe site era super :)
      Pupici

      Ștergere
  3. sa te bucuri de toate :). eu as pune mana pe exfoliantul cu vanilie!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu stau cuminte, vanam si oferta cu 100lei reducere la comanda de 200, dar m-am potolit. nu de alta, dar in afara de geluri de dus nu prea-mi mai trebuie altceva. si n-are rost sa iau tot felul de chestii ca dup-aia sa ma chinui sa le consum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mai dadusem o comanda yr de muuulta vreme asa ca am considerat ca e cazul sa plasez una. Nici eu nu dau comanda la ei daca nu imi trebuie ceva neaparat :)
      Pupici!

      Ștergere
  5. Am folosit si eu gelul de dus cu boabe de cafea.. miroase super! :D Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiam eu ca toata lumea il iubeste :) o sa descopar si eu in curand motivul :)
      Pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING