4 Filme Vazute in luna Ianuarie

Buna dimineata, fete frumoase!

Sper sa mai fie inca dimineata pana cand termin postarea. Astazi m-am cam lungit pentru ca nu stiam despre ce sa va povestesc si mi-am adus aminte ca insa nu v-am vorbit despre filmele pe care le-am vazut in luna Ianuarie. :)
Pentru ca aici v-am povestit despre filmele lunii Decembrie si am vazut ca postarea a fost destul de bine primita, m-am hotarat sa va povestesc in fiecare luna despre filmele pe care am reusit sa le vad.


In luna ce a trecut numarul filmelor a scazut dramatic fata de numarul filmelor din Decembrie pentru ca mare parte din luna a fost ocupata cu sesiunea si asta s-a resimtit. Dar nu conteaza. :) Tot am catea vizionari la activ asa ca zic sa purcedem la drum:

Love and Honor este un film din 2013 pe care am reusit sa il vad abia luna trecuta. Filmul imbina razboiul cu iubirea, o iubire neprevazuta si foarte intensa. Un tanar aflat pe front afla printr-o scrisoare ca iubita sa vrea sa rupa relatia cu el si in timpul unei permisii isi propune sa revina in tara si sa puna lucrurile la punct cu ea. Insa prietelul lui cel mai bun nu il lasa singur in astfel de momente si decide sa il insoteasca. Intamplarea face insa ca prietenul sau sa se indragoasteasca in aceasta escapada.
Si apar cateva minciuni care vor dezamagi persoanele dragi insa totul e bine cand se termina cu bine.
A fost un film frumos, pe gustul meu, dar nu il pot incadra in genul filmelor romantice cu adolescenti, super usoare si relaxante pe care le urmaresc de obicei. Avem aici un film ceva mai matur care poate transmite multe sentimente.
Daca va plac filmele romantice, acesta e unul ce trebuie vazut.

 In My Dreams este un alt gen de film. Si mi-a placut mult mai mult decat anteriorul. Este genul de film pe care l-as urmari in fiecare zi. Un film mai apropiat de o poveste, de un basm. Imi plac povestile romantice, cu legende cu fantani fermecate si acest film chiar asta ne aduce.
Natalie si Nick sunt doua persoane aflate in cautarea iubirii, dar si in cautarea unui rost in viata. Ambii isi pun dorinte si arunca monede intr-o fantana fermecata. Monedele lor ajung impreuna iar din acea noapte, cei doi se intalnesc in vis. Un vis care pare foarte real. Insa legenda spuna ca trebuie sa iti intalnesti alesul in termen de 7 zile de la primul vis, pentru ca altfel acesta va disparea.
Cei doi isi vad in continuare de propriile vieti dar isi dau intalnire in fiecare noapte, in vis.
Daca vor ajunge cei doi sa se intalneasca si in viata reala, va las pe voi sa aflati.
Este un film tare simpatic, care pe mine m-a captivat si pe care l-as recomanda tuturor romanticilor :)

Vamps este urmatorul film pe care l-am vizionat in luna Ianuarie. Si acesta a fost pe gustul meu. Genul de comedie romantica ce te amuza la orice pas si nu te plictiseste deloc. :)
Filmul le are in prim plan pe doua fete superbe, doua vampe care incearca sa traiasca in New York fara a da de banuit celor din jurul lor. Dar cand existenta le este amenintata, se vad nevoite sa ia o decizie care le va schimba viata pentru totdeauna. Unele secrete ies la iveala si este posibil ca aceste secrete tinute ascunse atat de mult timp, sa le coste prietenia.
Daca va doriti un film relaxant pentru o zi foarte stresanta, atunci acesta este exact ceea ce va trebuie. :)

Definitely, Maybe  este ultimul film pe care l-am vazut luna trecuta. V-am spus ca am fost ocupata cu sesiunea. :D In plus, m-am concentrat si pe seriale, asa ca am cateva de povestit si la acel capitol, dar cu o alta ocazie. :D
Acesta este un alt film romantic, asa cum v-am obisnuit pana acum. :D Sper sa nu va suparati ca va povestesc doar despre filme romantice, dar acestea ma atrag mai de fiecare data. :D
Will este un tatic ce trece printr-un divort. Iar Maya este fetita lui ce isi doreste sa afle povestea de dragoste dintre parintii ei. Asa ca Will tese o poveste pentru fetita sa, dar schimba numele personajelor, lasand-o pe cea mica sa afle care este de fapt mama ei.
Pe langa aceasta descoperire, Maya va mai face una, dar pe care va las s-o descoperiti. :)
E o poveste simpatica, nu tocmai tiparul clasic pe care il prefer, dar mi-a placut mult si recomand acest film tot romanticilor incurabili, asa ca mine. :D


Acestea fiind spune, va doresc un weekend plin de relaxare, in care puteti sa savurati si cateva filme bune. :)


Sursa poze: cinemagia.ro

Comentarii

  1. Vamps l-am notat dar toate par foarte dragute :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ryan reynolds imi place mult, deci caut si eu ultimul film. eu doar ce am vazut ”selfless”, e oleaca mai sf :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sigur o sa iti placa acest film cu Ryan Reynolds. :)
      O sa caut si eu filmul despre care ai spui sa vad daca o sa imi placa. :)
      pupici

      Ștergere
  3. Pe ultimul din lista l-am vazut, celelalte tocmai au intrat pe lista mea :D
    Kaiyo Aino Blog- From Winter to Spring
    Facebook
    Instagram

    RăspundețiȘtergere
  4. Definitely, maybe l-as viziona si eu, love actually e unul dintre filmele mele preferate :) tre sa fie bun. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am vazut niciunul din filmele enumerate, in schimb luna trecuta am vazut 2 sezoane din serialul The affair. Ma tenteaza The Vamps ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING