Review: Sampon uscat Batiste XXL Volume si Sampon uscat Batiste Cherry

Buna ziua, fete frumoase!
Vreau sa incep prin a va spuna ca Simona Halep a inceput noul an cu bine, cu o prima victorie la Sidney! Astept sa vad ce va face in turul 3. Sper sa fie la fel de luptatoare cum am vazut-o astazi in ultimul set. :)

Acum sa trecem la subiectul postarii si anume sampoanele uscate de la Batiste!
Stiti ca le-am descoperit in anul ce a trecut cand am adaugat in cosul de pe site-ul Aoro varianta pentru par medium si brunet. Le-am ramas fidela de atunci si desi imi doresc sa incerc cat mai multe sampoane uscate pentru a putea face o comparatie intre ele, deocamdata raman fidela brandului Batiste.

In cadrul campaniei Buzz Store am primit doua noi variante. Ma bucur mult ca desi tocmai ce plasasem o comanda pe Boots si cumparasem 4 sampoane, cele primite in cadrul campaniei sunt unele noi pentru mine. :)



Am inceput testarea cu samponul uscat XXL Volume pentru ca am parul destul de fin si volumul dispare complet la o zi dupa spalare. Asa ca eram tare curioasa sa vad ce poate face aceasta varianta Batiste.

Si pentru a face testarea mai interesanta am ales sa fac si un filmulet pe care vi l-am aratat si pe pagina de facebook dar pe care o sa vi-l arat si aici pentru a observa exact efectul pe care samponul uscat Batiste XXL Volume l-a avut asupra parului meu:


Cred ca nu mai are rost sa va spun mai multe cuvinte pentru ca imaginile vorbesc de la sine. :)

Atunci cand sunt pe fuga si vreau ca parul meu sa arate ca nou, stiu ca am la indemana samponul uscat. Mi se pare o inventie super de care avem cu totii nevoie macar din cand in cand.

Nu inseamna ca daca folosesti sampon uscat nu te mai speli. :))) Doar ca sunt persoane al caror par se ingrasa foarte rapid si pentru a creste perioada dintre spalari, apeleaza frumos la un sampon uscat.
Eu il folosesc pentru a-mi improspata parul si pentru momentele in care simt ca nu arata asa cum mi-as dori.

Recunosc, varianta XXL o mai folosesc uneori si doar pentru a-i da volum parului meu fara ca acesta sa aiba nevoie de improspatare.

Datorita faptului ca este o varianta destinata volumului, acest sampon incarca parul ceva mai mult decat alte variante pe care le-am incercat. Si pot vorbi si despre o usoara fixare ce poate ajuta la coafare. Pe mine nu ma deranjeaza pentru ca parul arata foarte bine si il pot aranja mai usor.


Varianta Cherry este cumva destinata pentru mine, nu credeti? :)) Asa ca am incercat-o imediat ce am avut ocazia.

Eu nu fumez si nu suport fumul de tigara dar stiti ca se intampla ca atunci cand iesi la un suc, la o clatita, ca cei din jurul tau sa fumeze. Si cand ajung acasa simt mirosul ingrozitor. De cele mai multe ori intru direct in dus dar daca intervine ceva si nu-mi pot spala parul imediat, iau repede un sampon uscat cu un miros mai puternic si imediat scap de aroma neplacuta de fum. :D

Ba mai mult, am observat ca daca aplic sampon uscat dupa ce am folosit fixativ si parul s-a incarcat putin, parca reusesc sa rezolv si aceasta problema si parul sa se simta mai curat :)

Pentru mine sampoanele uscate sunt niste inventii foarte bune de care nu vreau sa ma despart. Am un stoc destul de mare de sampoane uscate Batiste. Deocamdata am 3 mici si 4 mari asa ca stau bine. :)) Zici ca vine potopul si nu ma mai pot achizitiona. Dar oricum e mai bine sa cumpar atunci cand gasesc diverse oferte. :D

Voi ati folosit sampoanele uscate de la Batiste?
Care e favoritul vostru?

#BuzzBatiste :)


Comentarii

  1. Cherry l-am folosit si eu. XXL cred ca il am undeva prin sertare, dar inca nu am ajuns la el. Eu am stocuri intregi :))
    http://chic-special.blogspot.com/2014/08/review-sampon-uscat-batiste.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu, si eu. :)) chiar sunt curioasa cat timp imi va lua sa dau gata toate sampoanele uscate pe care le am :)
      Pupici!

      Ștergere
  2. pe ala cu cirese l-as incerca, dar momentan scalpul meu se cam irita si fac pauza...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uff. Al meu e tare rezistent si sper sa ramana asa. Sa ai grija de el ca isi revine usor-usor :)
      Pup

      Ștergere
  3. mie imi place cel cu cirese cel mai mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud asta. Poate o sa devina si favoritul meu :)
      Pupici!

      Ștergere
  4. Cherry m.ar tenta ca miros, xxl pt volum. am o mare problema cu asta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubesc aceste sampoane. Nu-mi mai pot imagina viata fara ele! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa si la mine. Sunt indispensabile pt un par care sa arate mereu bine ;)
      Pupici

      Ștergere
  6. am incercat xxl volume si acum am varianta original in uz.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING