16 Filme vazute in Decembrie

Buna dimineata, fete frumoase!
La multi ani pe anul acesta! Sper sa fie mai bun decat 2015 si sper sa aveti parte de impliniri, sanatate si de multe bucurii.

V-am promis inca de anul trecut ca o sa va povestesc despre filmele vazute in luna Decembrie :) Asa ca astazi vorbim despre ele cate putin, sa va spun daca merita sa le vedeti sau nu.

Pentru ca am avut si vacanta dar si pentru ca atunci cand se apropie sarbatorile nu iti mai sta mintea la altceva in afara de relaxare, am vazut destul de multe fata de ce reuseam eu sa vad de obicei. Dar cred ca motivul principal a fost ca nu am avut inceput un serial super atractiv care sa ma tina lipita de ecran. :D

Dar sa nu o mai lungim si sa incepem:

Cred ca Non-Stop este singurul film care nu intra in categoria de filme romantice pe care m-am axat in aceasta luna insa este cu siguranta un film ce merita urmarit daca nu l-ati vazut inca. Imi place cum joaca Liam Neeson si incerc sa ii urmaresc cat mai multe filme. Un thriller foarte interesant care chiar te tine in suspans si te face sa iti dai cu parerea mereu despre vinovat dar niciodata nu ghicesti. :D
Liam Neeson joaca rolul unui ofiter de zbor cu diverse probleme aparute in urma mortii fiicei sale. In timpul unui zbor acesta primeste un mesaj pe telefon in care autorul ii spune ca va omori cate in pasager la fiecare 15 minute daca nu va primi o anumita suma de bani intr-un anume cont. Dar asta nu e tot. Vinovatii vor sa ii insceneze totul chiar ofiterului de zbor. Si cand pasagerii incep sa moara, el trebuia sa rezolve cumva problema inainte de a fi prea tarziu. Dar nu primeste ajutor din partea autoritatilor care il considera chiar pe el vinovat.
Si Julianne Moore mi-a placut in acest film. La un moment dat am suspectat-o chiar si pe ea dar sincer i-am suspectat pe toti la rand. :))
E un thriller bun care merita timpul petrecut pentru a-l viziona. :)

No Strings Attached este urmatorul film pe care l-am vazut. Deja intram in categoria de filme romantice. :) Este un film mai vechi si probabil multe dintre voi l-ati vazut deja insa eu abia in Decembrie m-am decis sa il vizionez.
Este o comedie romantica ce ii are in prim plan pe Emma si Adam, care s-au cunoscut pe cand aveau 14 ani si s-au reintalnit la diverse varste pana cand la maturitate au ajuns prieteni cu beneficii. Emma nu isi dorea sub nici o forma sa se implice sentimental asa ca facea tot ce putea pentru a-l tine la distanta pe Adam. Insa acesta a inceput sa aiba sentimente pentru ea, moment in care Emma a pus punct relatiei.
A fost un film usor, de vazut intr-o dupa-amiaza lenesa. Nu e cine stie ce capodopera dar nici nu ma asteptam la asa ceva. Insa merita vazut daca nu aveti o optiune mai buna. :)

Carrie este un film ce se vrea mai horror insa are si ceva romantism prin el. Carrie este o tanara foarte timida ce are o mama complicata si ciudata. La scoala este tinta glumelor fetelor rele. Insa descopera ca are anumite puteri si se foloseste de ele pentru a merge la bal cu un baiat care ii place mult. Insa ce se intampla dupa e ceva mai infricosator infricosator.
Mi-a placut filmul desi nu e foaaarte horror. Eu sunt destul de sperioasa si evit astfel de filme insa acesta a fost ok. Julianne Moore a fost din nou intr-un rol pe placul meu. :)

LOL este un alt film dragut din epoca in care Miley inca era Miley, ca sa zic asa. Imi placea mult de ea si imi pare rau ca acum isi doreste sa atraga atentia intr-un mod negativ.
Insa mi-a placut de ea in acest film si o prindeau bine filmele romantice. Lola e o adolescenta tipica ce vrea sa para indiferenta fata de baietii din viata ei. Insa atunci cand iubitul ei se desparte de ea, isi da seama ca sufera destul de mult. Dar prietenul ei cel mai bun ii este alaturi si de aici se naste ceva mult mai frumos.
Un film cu adolescenti asa cum imi place mie sa urmaresc. Nu stiu daca si voi preferati aceste filme sau daca vi se par prea comerciale. Insa eu le urmaresc atunci cand imi doresc sa vad ceva usor, la care sa nu fiu prea atenta. :) Daca sunteti in cautare de asa ceva, vi-l recomand.

The first time e un film mai diferit de tot ce am vazut. Tinerii actori principali erau atat de timizi si de simpatici incat m-au cucerit. Se intalnesc intr-o seara in afara casei in care se tine o petrecere, un moment in care ambii se ascundeau de cate ceva. Si astfel intre ei se naste mai intai o prietenie frumoasa apoi ceva mai mult.
E un film tare gingas care mi-a placut mult. Daca aveti timp si va plac aceste filme, nu-l ratati. :)

Life as we know it e cumva tipicul comediilor romantice si m-am distrat copios vizionand-o din nou. Stiu ca am mai vazut acest film in urma cu ceva timp dar nu-mi mai aminteam toate detaliile asa ca m-am bucurat sa-l vad iar. Katherine Heigl e mereu delicioasa dar aici bebelica asta mica i-a luat prim-planul :)))
Messer si Holly o primesc drept mostenire pe Sophie, dupa ce parintii acesteia decedeaza intr-un accident de masina. Desi initial nu se descurca deloc cu fetita, ba nu si-o doresc deloc, incet-incet acestia isi dau seama ce trebuie sa faca pentru a fi niste parinti buni pentru Sophie.
Daca inca mai exista persoane care nu au vazut acest film, neaparat sa il vada. :D

This means war e inca o comedie romantica pe care trebuie neaparat sa o vedeti. M-am amuzat copios si aici si m-am bucurat sa o vad din nou pe Reese Whiterspoon. Baietii sunt si ei deliciosi in rolurile lor de agenti FBI. Chris si Tom sunt cei mai buni prieteni insa intamplarea face ca ei sa se indragosteasca de aceeasi femeie. Si acum sa inceapa razboiul. Cel mai puternic sa o castige. Ea nu vrea sa renunte la nici unul pana nu isi da seama care e cel mai potrivit pentru ea. Si uite asa cei doi se folosesc de diverse siretlicuri pentru a strica intalnirile celuilalt.
E un film spumos care merita vazut. :)

Filmele cu dans sunt o alta pasiune de-a mea. Cred ca am vazut majoritatea filmelor din aceasta categorie. Si pe acesta cred ca l-am mai vazut si in trecut dar nu imi mai aminteam exact asa ca cel mai bine l-am revazut. :D
Footloose e un film frumos, din nou romantic, cum le sade bine dansatorilor. Intr-un mic orasel din Tennessee este interzis dansul in locuri publice pentru toate persoanele minore si ascultatul muzicii se amendeaza. Totul a pornit in urma cu 5 ani cand un grup de tineri plecati de la un bal de absolvire au murit in urma unui accident de masina.
Insa Ren este nou in oras si nu intelege ce se intampla. Si vrea sa faca dreptate si sa aduca totul pe fagasul normal. Si pe acest fond de conflicte se nasc si frumoase povesti de iubire. :)
Daca va plac si voua filmele cu dans atunci nu trebuie sa il ratati.

 Un film obligatoriu de vazut este acesta: The time traveler's wife. Mi-am dorit mult sa citesc cartea care a dus la aceasta ecranizare insa mereu cand voiam sa o iau nu era pe stoc asa ca intr-un final m-am decis sa ma uit la film si acum ma bucur ca l-am vazut dar oricum vreau sa citesc si cartea :)
Henry are o anomalie genetica ce il face sa calatoreasca in timp atunci cand se asteapta mai putin. Iar Clare a fost indragostita de el inca de cand era o copila. Se intalnesc in prezent si pentu ca ea il cunostea inca din copilarie iar el nu, pentru ca ajungea la ea atunci cand era mai inaintat in varsta, au avut o intalnire foarte simpatica. :)
Desi romantica din mine si-ar fi dorit un alt final, filmul a fost superb. Nu stiu cum e cartea, nu stiu daca filmul este mai prost dar mie mi-a placut mult si va invit si pe voi sa il urmariti.

Beastly a fost un film binevenit dupa ce am terminat serialul Beauty and the Beast. Este o poveste moderna a filmului Frumoasa si Bestia si m-am bucurat sa il urmaresc. Mi-a placut sa o revad pe Vanessa Hudgens, iar despre Alex Pettyfer ce mai pot spune? :) Imi place de el si abia astept sa il vad intr-un alt film. :)
Singurul lucru care nu mi-a placut a fost transformarea lui in bestie. Nu a fost ceva veridic, mai degraba ceva SF. Acesta a fost cam singurul minus pe care il pot acorda. Cu toate astea e un film bun, care mi-a placut. Sunt adepta basmelor transformate in filme si le urmaresc mereu cu placere. :)

Wild Child este un alt film cu Alex Pettyfer pe care l-am vizionat in aceasta luna. :) Mi-a placut foarte mult pentru ca este povestea tipica in care o fata bogata ajunge intr-un internat cu reguli stricte si face tot ce poate pentru a scapa de acolo. Nu stiu daca ati observat dar eu atunci cand descopar un tipar de film ce imi place, iubesc toate filmele ce urmeaza acel tipar fara a ma plictisi. Int-adevar imi place si originalitatea, cui nu-i place? Insa nu ma deranjeaza nici filmele asemanatoare. :)
Si Emma Roberts a fost delicioasa in acest film si m-am bucurat sa o vad din nou. :)

One for the money este inca o comedie cu Katherine Heigl. Nu la fel de buna ca prima, insa este destul de ok. Stephanie ramane fara serviciu si se vede nevoita sa accepte o slujba la firma de recuperatori a varului ei. Trebuie sa ii aduca in fata justitiei pe baietii rai care nu si-au platit cautiunea. Si isi face din asta un scop sa il prinda pe un fost iubit din tinerete. :D Insa aceasta urmarire se transforma pe parcurs intr-o investigatie in toata regula.
E un film dragut ce m-a amuzat dar m-a si facut curioasa in legatura cu finalul.

 Nick & Norah's infinite playlist este inca un film la care voiam sa citesc mai intai cartea insa din nou nu am avut ocazia si m-am decis sa vad filmul ca tot era pe lista de asteptare. :D
Norah este indragostita de playlist-urile pe care le creaza Nick insa nu il cunoaste pe acesta personal. Pana intr-o noapte in care din greseala ajung sa se cunoasca.  
Dupa ce am vazut trailerul mi s-a parut un film cam prost insa atunci cand l-am vizionat in intregime mi-a placut ceva mai mult. Oricum nu e un film wow dar este ok atunci cand nu ai o alta optiune. :)


The girl in the Book mi-a adus-o iar in atentie pe Emily VanCamp pe care am adorat-o in Revenge si acesta e motivul pentru care am si avut intentia de a urmari acest film. Insa nu prea mi-a placut. Nu a fost un film pe gustul meu. Dar Emily a jucat exact asa cum imi aminteam si asta m-a bucurat.
Emily joaca rolul unei femei care isi doreste sa scrie. Atunci cand era mica a avut un profesor care a folosit-o pentru a-si scrie propriul roman de succes. Si de atunci ea a trait in umbra fetei din carte. Insa reuseste sa scape de aceasta umbra ce o urmareste.
Nu stiu daca ar fi pe gustul vostru insa pe mine nu m-a convins.

Melficent mi-a placut mult si vi-l recomand in caz ca nu l-ati vazut. Mi-a placut mult de Angelina Jolie. Nu am mai vazut-o in astfel de filme si m-am bucurat de rolul ei. :)
Acest film are la baza povestea Frumoasei din Padurea Adormita. Maleficent este o zana insa are de suferit de pe urma unui barbat ce isi doreste sa ajunga la tron. Si de atunci promite ca se va razbuna pe el.
Insa Aurora ii va atinge inima si o va face sa iubeasca din nou.
E un film tare dragut, pe care l-am savurat. Mi-as dori mai multe filme de acest gen asa ca daca aveti recomandari pentru mine, le astept. :D

Si ultimul film pe care l-am vazut luna trecuta a fost Zapped. Inca un film foarte dragut, exact pe gustul meu. Mi-a placut sa o revad pe Zendaya pe care o urmaream pe Disney Channel cand eram ceva mai mica (nu mult :))) ).
Zoey este o tanara adolescenta ce trebuie sa se acomodeze cu o noua familie si cu o noua scoala. Mama ei se recasatoreste un barbat ce are trei baieti extrem de zgomotosi. De fapt toata noua familie este foarte zgomotoasa si dezordonata.
Dar cand Zoey descopera ca aplicatia ei pentru dresarea cainilor se aplica si pentru toti barbatii, crede ca l-a prins pe Dumnezeu de picior si incearca sa ii repare pe toti. Insa ce e mult strica si situatia iese de sub control.
A fost o comedie spumoasa care mi-a placut mult. Actori simpatici si plini de viata si actiune draguta. Daca va plac aceste filme, nu il ratati. :)


Si iata ca am ajuns la final. Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi atat de mult. Dupa cum puteti observa, in luna Decembrie m-am axat pe comedii romantice, majoritatea cu adolescenti. Sunt filmele mele favorite si mi-as dori sa se produca mai multe. :D

Daca sunteti de parere ca aveti recomandari pentru mine, nu ezitati sa le lasati in comentarii.


Sursa fotografii: www.cinemagia.ro


Comentarii

  1. Am vazut 90% din ele.. Dar m-am bucurat sa si descopar cateva. Alex Pettyfer e printre preferatii mei, de asemenea. Iti recomand si Magic Mike si Magic Mike XXL (in primul apare si Alex Pettyfer). Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud ca este si unul dintre favoritii tai. :)
      iti multumesc pentru recomandari. o sa le trec pe lista
      pupicei!

      Ștergere
  2. Din ce ai vazut tu aici am bifat si eu Non-stop si Carrie. Imi plac comediile romantice, dar le vizionez destul de rar. Ma axez mai mult pe horror, thriller si multe seriale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am si eu perioade si perioade. acum am vrut sa fiu romantica. :D:D
      puuup!

      Ștergere
  3. Eee.un articol pe gustul meu.Ador filmele,doar ca eu ma axez mai mult pe horror,thriller .Insa imi plac si astea cu adolescenti.nnu am vazut nici unul din cele prezentate de tine.dar vreau sa ma uit la cel putin 5 din ele
    http://deyutza87.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur tare mult ca iti place acest articol. mi-am propus sa postez in fiecare luna astfel de articole.
      te pupacesc!

      Ștergere
  4. merci de sugestii chiar ca am nevoie de o listuta de genul

    La multi ani! fie ca noul an sa iti aduca multe bucurii

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi de idei, cateva chiar imi atrag atentia. Imi place de Emily Vancamp inca din Revenge, asa ca neaparat trebuie sa vad acest film. Mai astept postari de genul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar sunt curioasa daca tie iti va placea filmul. :)

      Incerc sa postez lunar astfel de articole.
      pupicei!

      Ștergere
  6. Uuu... cate filme!
    Am adaugat pe lista Footloose. Stiu ce-o sa fac in weekend! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. N-am vazut niciun film din lista ta, dar pe primul loc la tentatii cred ca ar fi Non-stop.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING