Review: Ziaja Manuka Tree Face Toner

Buna dimineata, fete frumoase!
Cum a fost mini-vacanta pentru voi?
Pentru mine s-a prelungit putin si inca ma mai bucur de zilele libere. Incerc sa ma pregatesc si pentru colocviul de marti dar parca tot mai des ma fura diversele site-uri si ma tenteaza la cumparaturi. :)

Cea mai noua pasiune am capatat-o cu eBay. M-as uita zilnic printre milioanele de produse dragute si as comanda o multime dar deocamdata ma abtin, cel putin pentru doua saptamani pentru ca daca as comanda acum ar sosi produsele la posta vamala chiar in vacanta cand eu nu as fi in Constanta si nu doresc sa platesc inmagazinare. :D

Inca mai astept produse pe care le-am comandat de Black Friday pentru a putea face o postare cu toate. Sper sa soseasca totusi in timpul sugerat pe site ca sa nu ma lungesc prea mult. :D Va spun insa ca am comandat cateva produse dragute, doua rochii, doua perechi de incaltari pe care sper ca le-ati vazut deja pe facebook, cadou pentru ziua iubitului meu, cadoul meu de Craciun dar si un aspirator, lenjerii si paturi. :D

Revenind la subiectul postarii de astazi, as dori sa inchei seria review-urilor pentru produsele Ziaja pe care le-am testat cu o lotiune tonica ce imi place la fel de mult ca de altfel intreaga gama Manuka Tree de la Ziaja. :)


Asa cum probabil ati citit si in celelalte review-uri ale produselor din aceasta gama, produsele Manuka Tree sunt destinate tenului mixt sau gras si eu ma incadrez perfect in aceasta categorie. De aceea am fost mai mult decat incantata sa descopar intreaga gama. Toate produsele mi-au placut foarte mult si m-au facut sa ma indragostesc de ele inca de la prima utilizare.

Am lasat lotiunea tonica pentru final pentru ca de obicei la lotiunile tonice imi e mai greu sa le descopar propiretatile. :)

O sa incep cu ambalajul si o sa va spun ca acest recipient este dotat cu un pulverizator astfel ca ai de ales intre doua moduri de aplicare. Poti sa pulverizezi lotiunea direct pe ten dupa care sa stergi cu o discheta demachianta sau poti sa pulverizezi direct pe discheta demachianta si sa aplici apoi pe ten. Eu folosesc a doua varianta pentru ca m-am obisnuit asa si imi e dificil sa ma dezvat. :D

Mirosul este asemanator cu al celorlalte produse si anume un miros proaspat, de verdeata, de ceai, un miros calmant, parca vindecator. Imi place tare mult. Si e foarte discret asa ca nu vad de ce ar cauza probleme cuiva. :)

Produsul nu contine parabeni sau alcool, contine insa parfum pe la finalul listei de ingrediente. Insa lotiunea este foarte blanda cu tenul, am aplicat-o chiar si in apropierea ochilor si nu am intampinat nici un fel de disconfort.

Curata bine tenul si ultimele reziduuri de machiaj. Nu lasa nici o pelicula lipicioasa dupa folosire. :) Despre matifiere nu imi pot da cu parerea pentru ca mai mult conteaza crema pe care o aplic ulterior. Degeaba lotiunea isi face treaba daca eu vin apoi cu o crema foarte grasa. :D
Insa pot spune ca am observat o imbunatatire a aspectului tenului in ceea ce priveste porii. Parca s-au mai diminuat si nu mai sunt atat de vizibili. :D

In concluzie, pot spune ca am descoperit un produs care imi place si pe care l-as recumpara cu drag. Ma bucur ca nu imi afecteaza ochii pentru ca am avut si lotiuni tonice care imi provocau usturimi chiar daca nu ma apropiam deloc de zona ochilor dar doar mirosul foarte puternic era suficient.

Pentru un produs foarte ieftin (aproximativ 20 de lei), isi face treaba exemplar si nu as putea cere mai multe de la o lotiune tonica. Voua va plac produsele Ziaja?


Comentarii

  1. am trecut si eu pe lista produsele Ziaja!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta. sunt produse tare interesante. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. Eu am incercat ceva din gama cu frunze de maslin. dar ma inteleg tare bine cu ele! Cred ca si produsele manuka tree sunt faine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca toate produsele Ziaja sunt bune din ce am citit. :D
      puup!

      Ștergere
  3. pentru ten n-am incercat nimic, dar sunt incantata de cele de corp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta. eu sunt chiar invers. nu am incercat nimic pentru corp. :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING