Review: Beach Mist, Lab 35

Buna dimineata, fete frumoase!

Poate va intrebati de ce va vorbesc despre acest produs acum si ce legatura are iarna cu plaja. De aceea sunt eu aici, pentru a va explica. :)))

Asta-vara am citit pe undeva cum ca exista un astfel de produs numit Beach mist sau spray cu apa de mare folosit pentru a face bucle. Si mi-am dorit neaparat sa incerc si eu acest produs. Nu mai tin minte exact de la ce firma era produsul dar am tinut minte denumirea generica si am inceput sa il caut.

Si dupa o perioada am dat de el pe site-ul Pentru Corpul Tau si nu am stat nici o clipa pe ganduri. L-am pus in cos si am asteptat nerabdatoare sa ajunga pentru a-l putea testa.

Eu l-am gasit pe acesta de la Kallos - Lab 35 dar exista astfel de spray-uri si la alte firme, cu preturi variate.


O sa incep ca de obicei cu ambalajul care imi place mult. E colorat si vesel si arata bine pe masuta de machiaj. :) Produsul vine intr-o cantitate de 300 ml si este foarte spornic. De o vreme il folosesc mereu dupa baie si abia am consumat un deget.

Pentru aceasta cantitate generoasa, pretul este incredibil de mic. Costa doar 12,5 lei. Mi se pare un pret absolut genial pentru acest produs. Recunosc, nu am mai incercat produse similare pentru a putea face o comparatie, insa acesta imi place foarte mult.

Aroma este una care mie imi place mult. Miroase a proaspat, a curat, a plaja, a briza marii. Persista pe par cam 1 zi dupa aplicare ceea ce ma bucura pentru ca imi place sa imi simt parul mirosind frumos.

Prima data l-am incercat asa cum scria in informatiile pe care le-am citit. Si anume pentru realizarea de bucle. Procedam in felul urmator: Seara imparteam parul in 3 sectiuni si rasuceam fiecare suvita pana la maxim dupa care o prindeam cu un elastic. Pulverizam acest spray si le lasam peste noapte. Dimineata cand le desfaceam, aveam un par buclat si cu volum. :) Insa nu ma multumea foarte tare aceasta metoda pentru ca parul meu cu fir foarte subtire se incurca foarte repede si atunci cand desfaceam suvitele, acestea nu isi pastrau forma bine definita ci aveau tendinta la incurcare. Asa ca am folosit aceasta metoda doar la baza pentru a realiza alte coafuri care necesitau un par mai voluminos. Insa nu mi-am lasat parul liber din motivele explicate anterior.

Spray-ul face treaba foarte buna pentru ca ajuta la fixarea buclelor si la mentinerea lor insa parul meu nu imi este de ajutor. Astfel ca am inceput sa il folosesc in alt mod.

Il pulverizez pe par dupa fiecare spalare si astfel obtin un par mai texturat, mai voluminos, nu atat de fin precum inainte. Imi e mai usor sa il coafez si daca apelez la onduator pentru bucle, acestea rezista mult mai mult.

Eu eram obisnuita ca buclele mele sa cedeze dupa doar 2-3 ore dar de cand folosesc acest spray, am avut placuta surpriza sa imi reziste buclele si 2 zile. Bineinteles ca am aplicat si fixativ insa si inainte apelam la el dar tot degeaba. In 2 ore parul meu arata la fel de drept precum inainte.

Asadar, daca va stiti cu un par foarte fin pe care nu rezista buclele, un par greu de coafat si fara volum, eu cred ca acest beach mist poate face minuni. Cel putin in cazul meu a facut.
Iar pentru pretul pe care il are, cu siguranta il voi recumpara.

Voi ati incercat pana acum un produs de acest gen?


Comentarii

  1. nu am incercat asa ceva, pare interesant si chiar l-as incerca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca te-am facut curioasa. :)
      sper sa iti placa si tie
      pupici!

      Ștergere
  2. Pare interesant, chiar as avea nevoie de un astfel de spray.Te pup


    Gya

    BLOG: gya-make-up.blogspot.ro
    FB: www.facebook.com/Gyaandmakeup
    INSTA: instagram.com/gyamakeup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta. :) oricum are si un pret foarte mic asa ca merita incercat. :)
      pupici

      Ștergere
  3. nu am incercat pana acum acest tip de spray, dar am tot vazut pareri bune despre el..chiar o sa cumpar unul mai ales ca de la kallos sunt si mai ieftine, sa vad daca are efect,pentru ca des imi fac si eu bucle si as vrea sa se mentina mai mult,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa iti placa si tie la fel de mult si sa iti fie util. :)
      pupicei!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING