Empties!!!

Buna dimineata, fete frumoase!

Imi era tare dor de o postare cu produse terminate. :D Am avut o perioada in care mi-am propus sa nu mai adun produsele pe care le consum dar parca nu mai reuseam sa contorizez daca folosesc intr-adevar ceea ce cumpar. :D Asa ca de putin timp m-am decis iar sa pastrez ambalajele. :)

Asa ca astazi vreau sa va arat produsele pe care le-am terminat in ultima perioada. Nu mai stiu exact de cand m-am apucat sa contorizez dar de acum inainte o sa tin cont. :)


Cand privesc aceasta fotografie, parca ma simt mult mai bine constientizand ca nu cumpar produse pe care mai apoi sa nu le folosesc. Parca astfel nu ma mai simt la fel de vinovata cand cumpar altele noi. :))))

Dupa aceasta poza de ansamblu, zic sa luam produsele pe rand si sa va spun 2-3 cuvinte despre fiecare.

O sa incep cu doua sapunuri lichide. :) Primul este de fapt o rezerva pe care am adaugat-o intr-un recipient gol. Este un sapun lichid cu aloe vera, cumparat din Penny. Pentru 1 litru am platit cam 7 lei daca nu ma insel. E un pret foarte bun pentru o cantitate atat de mare. Curata bine mainile si nu le usuca. Mie imi place foarte mult.
Mi-a placut insa si mai mult cel de la Carrefour. Aroma de lacramioare e superba si o caut de fiecare data. Acesta nu mai stiu cat a costat dar oricum pana in 5 lei. :)

Continuam cu doua geluri de dus si un gel pentru igiena intima.

Primul este un gel de dus cu aroma de pepene galben, cumparat din Carrefour. Pentru 750 ml am platit putin peste 3 lei, daca va vine sa credeti. :) S-a terminat ce-i drept destul de rapid, dar aroma a fost dementiala. Eu ador pepenele galben si daca aveti orice cu aceasta aroma, atunci cu siguranta va fi favoritul meu. Facea spuma chiar multa dar pentru ca nu era prea cremos ci mai lichid, aveam tendinta sa pun destul de mult pe burete. :) Oricum un gel de dus fantastic.
Al doilea gel de dus terminat a fost cel de la Balea cu Cocos si Nectarine. Nu mai stiu sigur dar cred ca l-am furat de la iubitul meu si apoi l-am pus pe lista de asteptare pana i-a venit randul. Miroase si acesta absolut superb, ca mai toate gelurile de dus de la Balea. :D A fost mai cremos decat cel cu pepene galben si mai spornic. A costat vreo 6 lei cred.
Gelul pentru igiena intima de la Altermed a fost bun dar nu wow. De aceea nu i-am dedicat nici un review. Nu sunt multe de spus in afara de faptul ca si-a facut treaba. L-am cumparat de la aoro, cu 20 de lei. Este un produs bun care poate reprezenta o optiune in cazul in care nu stiti ce sa cumparati. Preferatul meu la aceasta categorie ramane gelul pentru igiena intima de la Apimond.

Am terminat si 3 mascara printre care si 2 favorite: Volume Blast de la Oriflame si Let's Make-up de la Farmasi. Si cel de la Gosh a fost foarte bun insa preferatele mele au fost cele doua. Deocamdata ma lupt cu altele, insa dupa ce termin cam tot ce am, cred ca ma voi intoarce la unul dintre acestea.

Am terminat inca un BB Cream de la Skin 79. Este favoritul meu din tot ce am incercat pana acum. Neaparat am nevoie de inca unul insa incerc sa mai termin din fondurile de ten pe care le mai am. Tare dificil ma descurc cu altele dar vreau totusi sa le folosesc.

Am terminat si crema pentru ten de la La Roche Posay. Mi-a placut foarte mult si am folosit-o pana la ultimul strop. Si aici mai am o multime de creme de terminat dar cred ca ar fi o varianta la care m-as intoarce cu drag.


O noua iubire o reprezinta pasta de dinti de la Lacalut. De aceea am si vrut sa o includ in aceasta postare. As fi ramas la produse doar beauty-related insa pasta asta de dinti chiar isi face treaba in ceea ce priveste sangerarile gingivale. Mai buna in acest sens mi se parut cea Aktiv. Motiv pentru care acum am revenit la aceea.

Am mai terminat si o acetona. E tare buna aceasta Giulia. Eu o gasesc la un magazin din oraselul meu. E ieftina si chiar isi face treaba foarte bine. Am o multime de sticlute pe acasa. :)


Si iaaaata ca am ajuns si la final. Acestea sunt toate produsele pe care le-am terminat. Nu sunt foarte multe insa ma bucur sa vad ca am strans cateva. De acum inainte vreau sa ma tin si mai tare de ambalaje si promit sa strang tot ce consum pentru a mai face astfel de postari.

Voi ce produse ati reusit sa terminati in ultima perioada?


Comentarii

  1. ma chinui din greu sa fac loc altora noi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ai fost o harnicuta! de multe ori am vazut gelul de dus cu pepene galben, dar parca nu s-a prins de bine. Vara care vine ii dau o sansa garantat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu chiar harnicuta ca au fost mule luni :)))
      merita gelul de dus respectiv. :D
      pupici!

      Ștergere
  3. am avut si eu Giulia, dar de ceva timp am trecut pe Farmec, pentru ca e mai mare sticla si imi ajunge mai mult timp :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine ca mi-ai spus. O sa caut si eu dizolvantul de la Farmec. :)
      pupici

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING