New Stuff (Aoro, Pentru Corpul Tau, Random Store)

Buna dimineata, fete frumoase!
In ultima perioada v-am tot aratat diverse produse noi care au ajuns in posesia mea. S-au adunat iar cateva asa ca nu pot sa le tin doar pentru mine. :)

Vineri mi-a ajuns pachetelul de la Aoro. Desi pe site aparea aceasta zi ca si zi de livrare, va spun sincer ca ma asteptam ca abia saptamana aceasta sa ajunga. De cand nu am mai plasat vreo comanda cred ca si-au updatat livrarea. Inainte ajungea coletul in 4-5 zile iar acum in doar 2 zile a fost la mine. :D Bravo Aoro!

De data aceasta am ales un gel pentru igiena intima de la Eveline. Cele pe care le am sunt pe terminate asa ca stiam ca voi avea nevoie de un astfel de produs in perioada urmatoare.

Am mai pus in cos un ruj de la Astor in nuanta Beige coquette. Arata tare bine si natural. O sa va povestesc despre el in curand.

Am admirat o oja la prietena mea si a trebuit neaparat sa o iau si eu. Este vorba despre nunta Black Cherries de la Rimmel. O port acum pe unghii si imi place la nebunie. Pe langa aceea, am mai adaugat inca o oja de la Rimmel, in nuanta Oh, Mr Darcy! Inca nu am incercat-o dar arata exact cum mi-am imaginat. :)

In weekend am fost acasa si cum mami ma rasfata de fiecare data, de data aceasta am primit o geanta noua, dar si o pereche de pantaloni:
Aveam nevoie de o geanta pentru facultate. Si cand vine vorba despre facultate, atunci clar am nevoie de o geanta foarte mare. :D Aceasta nu pare atat de mare precum precedenta, insa este foarte incapatoare. Datorita faptului ca este mai patratoasa, toate lucrurile mele intra fara probleme. :D

O pereche de pantaloni in care ma simt foarte bine. Ador pantalonii foarte elastici care sa nu ma deranjeze la nici o miscare. :D

Ieri a ajuns si ultimul pachetel. Este vorba despre cel de la Pentru corpul tau.
Eram tare nerabdatoare sa il primesc, mai ales pentru apa de toaleta. :)


Aveam nevoie de un nou sampon asa ca am ales unul de la Kallos, cu ciocolata. Abia astept sa il incerc. :D

De rujuri nu aveam neaparat nevoie insa mi-am descoperit o noua pasiune asa ca iau cate un ruj cu fiecare ocazie pe care o am. :D Am ales unul de la Farmasi intr-o nuanta aprinsa. O sa vi-l arat cu alta ocazie. :D

Apa de toaleta Je T'aime despre care va spuneam, este o replica dupa J'adore si miroase tare bine. Mi-am dorit-o foarte mult si ma bucur ca este asa cum mi-o imaginam. :)

Inca o produs Farmasi a ajuns la mine. Creionul pentru ochi in nuanta Black imi va fi prieten bun in perioada ce urmeaza.

Ultimul produs ales a fost in spray pentru par de la Lab 35, Beach Mist. Deja l-am pus la treaba aseara dar mai astept putin pana voi putea scrie un review complet despre el. :D


Acestea au fost ultimele noutati. Voi ati incercat ceva din cele alese de mine? Cum vi se par?


Comentarii

  1. sa te bucuri de toate :). eu chiar n-am observat produsul asta de la eveline, sunt curioasa daca mi s-ar potrivi :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc frumos! pai sa te mai uiti la ei ca au produse interesante. :D
      si eu sunt curioasa sa vad daca mi se potriveste. te anunt. :)
      puup!

      Ștergere
  2. Sa le folosesti cu placere! Sampon cu ciocolata?! Suna periculos... pentru pofticiosi! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi mult! Daa, chiar suna. abia astept sa vad cum se descurca. :D
      puup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING