Review: Kit pentru epilare cu ceara

Buna dimineata, fete frumoase!

Multa vreme m-am ferit de epilarea cu ceara. Pielea mea sensibila dar mai ales pragul propriu al durerii care e destul de scazut in cazul meu, m-au facut sa apelez de fiecare data la metodele cele mai simple si cele mai lipsite de durere, chiar daca asta insemna sa ma epilez mult mai des.

Cand eram mai mica foloseam epilatorul dar pielea mea arata exact ca dupa razboi atunci cand terminam. Nu aflasem nici de apa termala care sa imi calmeze pielea proaspat epilata, asa ca am renuntat ulterior la aceasta metoda.

Recent insa, dupa ce am vazut kitul de epilare cu ceara de la Veet, mi s-a aprins un beculet. Imi doream sa incerc si eu ceva asemanator, gandindu-ma ca poate dupa ceva ani de la precedente experiente, pragul durerii s-a mai ridicat. :D

Insa ceva m-a impiedicat sa cumpar acel aparat. E vorba de faptul ca este conceput in asa fel incat sa poata fi folosit doar cu rezerve Veet care sunt ceva mai scumpe si mai dificil de procurat pentru orasul meu micut. Asa ca am inceput sa caut aparate care sa poata functiona si cu alte rezerve. Si iata ca am gasit la EpilatPro:


Kitul contine:
-1 incalzitor de ceara
-2 rezerve de ceara cu Azulena
-1 rezerva de ceara cu Titan Rosa
-1 rezerva de ceara cu Miere
-1 pachet de 100 de benzi de epilat


Eu am inceput cu ceara de epilat cu Titan Rosa, pentru ca este destinata pielii sensibile si am considerat-o potrivita pentru mine, macar pentru inceput. Dupa ce firele de par se vor rari si dupa ce pielea mea se va obisnui cu acest mod de epilat, consider ca pot folosi orice tip de ceara. :)

Sa vorbim acum despre modul in care functioneaza acest aparat.
Se aplica o rezerva in interiorul aparatului pentru incalzit si se lasa in priza aproximativ 30 de minute. Dupa aceasta perioada eu testez sa vad daca ceara s-a inmuiat suficient. De obicei, pe parcursul procesului de epilare, eu las incalzitorul in priza, pentru ca ceara tinde sa se intareasca. Eu ma si misc destul de greoi asa ca e bine pentru mine sa mentin caldura continuu.
Dar pentru o manevrare mai usoara, puteti scoate si incalzitorul din priza.


Aplicarea cerii este foarte usoara pentru ca rezervele sunt prevazute la capat cu o rola si tot ce trebuie sa fac este sa trec capatul rezervei pe portiunea de pielea pe care vreau sa o epilez. Apoi aplic o banda pentru epilat si o indepartez rapid.
Nimic mai simplu, nu?

Pot spune ca durerea nu e nici pe departe asemanatoare cu cea provocata de aparatul de epilat. Mi se pare o metoda mult mai blanda pentru piele, cel putin in cazul meu. Poate ca a avut ceva aport si ceara destinata in special pielii sensibile. :)

Acum mai am nevoie doar de un ulei care sa faca indepartarea cerii restante mult mai usoara. Deja am plasat o comanda si acum astept sa ajunga. Pana acum m-am chinuit putin pana sa reusesc sa indepartez totul asa cum trebuie dar sper ca pe parcurs sa capat experienta necesara pentru a manui acest aparat. Oricum e foarte usor de folosit chiar si pentru o incepatoare asa ca mine :)

Ma bucur sa vad ca pe site se gasesc si rezerve separate, la preturi super ok, dar si incalzitoare ceara separate, pentru situatii neplacute in care ramanem fara instrumentul principal al kitului nostru de epilare. :)

Voi ce metode folositi pentru epilarea acasa?



Comentarii

  1. Nu stiu cum sa zic, dar eu sunt fix invers. Prefer epilatorul, desi am si eu un kit de epilare cu ceara, dar l-am folosita o singura data, m-a "durut" prea mult si l-am abandonat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. depinde de pielea fiecare persoane si de modul in care suporta durerea. :D la epilator eu simt fiecare firicel si de asta ma doare mai tare. :D
      puup!

      Ștergere
  2. Il am, il ador, desi il folosesc rar deoarece nu am rabdare sa las firul de par sa creasca atat de mult incat sa pot folosi kitul, ceara nu mi se pare insa foarte buna dar din fericire se poate schimba.In rest din cat in cand il folosesc cu drag.

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe timp de vara o sa apelez mai ratut la el pentru ca nu imi permit nici eu sa las firul de par sa creasca atat de mult dar la iarta o sa revin cu drag la el. :d
      puup!

      Ștergere
  3. Am si eu un kit asemanator. Dar eu nu ma fac singura....nu cred ca as reusi asa usor.
    Mi se pare o metoda chiar buna si fooooarte economa. Uneori mai apelez si la epilator...imi creste destul de repede...cam la o saptamana imi apar fire...desi am parul blond si nu se prea vede..eu stiu ca e acolo si e enervant. Si atunci apelez iar la epilator.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in zonele din spate apelez si eu la ajutor. :D

      daaa.. e foarte econom. eu am folosit foarte putin pentu ambele picioare. :D nu ma asteptam!

      cand imi apar 2-3 fire, apelez si eu tot la epilator. :D

      pupici!

      Ștergere
  4. Epilatorul, iar la ceara apelez cand e firul mare incalzita pe baie de aburi. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am folosit niciodata ceara clasica.. :D dar nu e timpul pierdut. trebuie incercate toate variantele ca sa stim ce ni se potriveste cel mai bine. :d
      pupici!

      Ștergere
  5. Si eu mi-am luat acum cateva luni un kit asemanator si l-am tot folosit de atunci, ma fac singura pe maini si picioare, desi partea din spate e un adevarat chin, mi-am descoperit talentul de contorsionista :)))
    Singurul lucru care nu imi place in comparatie cu ceara traditionala este faptul ca parul creste mult mai repede, in vreo saptamana jumate-doua, iar cand ma faceam cu ceara traditionala firele de par ieseau abia dupa 3 saptamani.
    Anyway, nu ma plang, e o varianta mult mai buna si mai ieftina, cu o rezerva de 5-6 lei te faci peste tot (asta depinzand de consistenta ei, cea roz e mai groasa, iar cele verzi sunt mai light cand le aplici), insa la salon cu ceara de unica folosinta la pretul de 5 lei nu te epileaza nici macar pe un brat :))
    Sa le folosesti fara durere! ;*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am incercat-o pana acum doar pe cea roz. sunt curioasa si de celelalte. :d eu nu reusesc in zonele din spate.. :D asa ca acolo apelez la ceva ajutor :D
      intr-adevar e o metoda foarte ieftina si destul de usoara, as zice. :)
      pupici!

      Ștergere
  6. il am si eu, chiar imi place foarte mult!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING