Review: Creion retractabil Cosmod

Buna dimineata, fete frumoase!

Nu stiu daca va mai aduceti aminte, insa in urma cu mai multe luni, am primit un pachetel de la Cosmod. V-am vorbit despre cateva dintre produsele primite si in articole separate si iata ca astazi a venit si momentul sa va vorbesc despre Creionul retractabil ce s-a gasit in acel colet.
Este vorba despre Crayon Automatique Cosmod, in nuanta Bois de Rose.


Cand l-am luat, am avut intentia sa il folosesc pentru buze, pentru ca nuanta de pe site mi se parea destul de naturala si asta era ceea ce cautam. Insa, atunci cand a ajuns si am descoperit o nuanta mai aproape de bordeaux decat de nude, m-am decis ca ar fi mai indicat sa il pastrez pentru ochi.

Eu oricum sunt o mare fana a acestei nuante atunci cand vine vorba despre machiajul ochilor, asa ca m-am bucurat in continuare de creion in acest mod.


M-am bucurat sa gasesc la Cosmod un creion retractabil pentru ca oricat mi-ar placea ca si textura si intensitate creioanele normale, devine un chin pentru mine atunci cand trebuie sa le ascut.

Despre acest creion pot spune ca intruneste si calitatile pe care le-am descris despre un creion clasic. Adica nuanta e destul de intensa si imi place si consistenta. Pasta e cremoasa, nu zgarie si am nevoie se o singura linie pentru un machiaj complet. Nu trebuie sa insist si sa imi irit zona pleoapelor.


Bineinteles ca acest creion poate fi folosit in continuare si pentru buze, atunci cand ma decid pentru un ruj intr-o nuanta asemanatoare. Dar pentru ca eu cautam ceva nude, ma voi limita doar pentru machiajul ochilor. Oricum ma bucur mult ca am descoperit un creion bun, intr-o nuanta care imi place. Un produs care nu imi irita ochii si care imi face aplicarea foarte usoara.

In afara de site-ul propriu din Franta, puteti gasi produsele Cosmod si pe BeautySpell iar creionul despre care v-am vorbit este disponibil aici la pretul de 20 de lei. :)



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING