Recomandare Serial: One Tree Hill

Buna dimineata, fete frumoase!

Cum ati inceput vacanta? Mie imi este inca destul de greu sa ma trezesc dimineata si sa NU ma apuc de invatat. :))) Cred ca o sa dureze cateva zile pana o sa ma simt intr-adevar in vacanta.

Stiu ca unele dintre voi lucrati si nu aveti vacanta sau altele abia acum incep examenele pentru a trece in treapta superioada de educatie, asa ca voua va urez multa bafta in continuare.

Si pentru ca eu nu pot sa trec de nici o sesiune fara sa am un serial activ, iata ca astazi, la trei zile dupa ce am incheiat examenele, am terminat si serialul despre care urmeaza sa va povestesc.

Imi aduc aminte ca prima data am vazut cateva episoade din One Tree Hill la televizor. Daca nu ma insel, cred ca era difuzat pe ProCinema. Si stiam ca va fi un serial bun, insa nu m-am asteptat niciodata sa fie atat de bun. :D

sursa
Am inceput sa il urmaresc din cauza unuia dintre actorii principali. Nu o sa va spun despre care e vorba pentru ca vreau sa va mai dezvalui ceva.
Imi placea mult actorul respectiv pentru ca il mai vazusem in cateva filme care mi-au placut la fel de mult asa ca eram convinsa ca si acesta va fi un serial pe gustul meu.

Insa ulterior am aflat ca respectivul actor va parasi serialul la un moment dat si mi se parea groaznic. Nu mai vedeam rostul serialului fara acel actor. Insa va spun acum ca m-am atasat atat de mult de alte personaje, incat nu pot spune ca i-am dus dorul foarte mult. :D

Favorita mea a fost Brooke. La inceput nu o puteam suferi si aveam impresia ca mereu se baga unde nu-i fierbe oala insa a evoluat atat de frumos si s-a maturizat atat de mult inca pe ea o pot declara personajul meu favorit. Ca sa nu mai spun de modul in care este jucata de Sophia Bush care are o privire atat de calma si de blanda si o vocea asemenea.

Este un serial care are de toate. Simt ca nu-i lipseste nimic si cam asa trebuie sa fie un serial. Incepe cu mult sport si ai impresia ca acesta e centrul serialului insa nu e nici pe departe asa.

Lucas si Nathan sunt frati de tata. Insa Dan, tatal lor, nu l-a recunoscut decat pe Nathan. Lucas a crescut alaturi de mama sa si de unchiul sau Keith, fratele lui Dan.
Cei doi baieti au o pasiune pentru acelasi sport. Insa Nathan este vedeta echipei de Baschet si Lucas joaca doar alaturi de prietenii sai pe terenul de langa rau.

Intr-o zi insa i se iveste si lui Lucas ocazia de a juca in aceeasi echipa cu fratele sau. De aici incep problemele. Cei doi se urasc atat de tare din cauza tatalui pe care il impart, incat cu greu pot juca in aceeasi echipa. Insa lucrurile vor evolua foarte frumos intre cei doi.

Nici romantismul nu lipseste. Si personajele la care ne asteptam cel mai putin fac primii pasul cel mare. Insa nici celelalte personaje nu duc lipsa de iubire.

Avem parte si de multa muzica buna pentru ca unele dintre personajele principale vor infiinta o casa de discuri iar altele vor pleca in turneu. Am descoperit prin acest serial multi artisti pe care mi-ar placea sa ii ascult in continuare. :)

Ce mi-a placut cel mai mult la One Tree Hill a fost faptul ca nu s-a rezumat la liceu. Personajele au evoluat foarte mult. Si-au intemeiat familii. S-au casatorit si au facut copii, s-au implinit pe plan profesional dar au ramas aceeasi foarte buni prieteni.

Daca va place suspansul si va place actiunea, atunci sa stiti ca aveti parte din plin. Rapiri, accidente, morti violente vor ataca oraselul Tree Hill dar cu ajutorul prietenilor poti sa treci peste.

Nu as sti ce sa va mai spun pentru a va convinge ca e un serial care merita vazut. :) Asa ca o sa va mai las un trailer care poate va spune mai multe decat reusesc eu. :)





Comentarii

  1. Brooke a fost si preferata mea, inclusiv cum i se misca nasucul ala adorabil cand plangea. Stiu, sunt putin ciudata dar am adorat-o! Mi-a placut mult serialul, l-am vazut acum vreo 2 veri :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daa.. :D era adorabila cu totul. :D
      ma bucur ca avem aceleasi preferinte. :D
      pupici!

      Ștergere
  2. Este un serial la care m.am uitat iarna trecuta...primele 7 sezoane sunt ok, apoi...e cam tras de par!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi-au placut mult ultimele sezoane pentru ca s-au concentrat pe Brooke si Julian. :D
      puup!

      Ștergere
  3. nu l-am vazut, dar fiindca e terminat deja, o sa ma uit si eu la el dupa ce termin de vazut ce mai am restante :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. neaparat sa te uiti la el. :D cred ca iti va placea. :D
      pupici

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING