Cartea saptamanii: Patima Intunecata

Buna dimineata, fete frumoase!

Am asteptat atat de mult vacanta, incat acum, ca am parte de ea, inca nu m-am dezmeticit. Stiu doar ca vreau sa citesc si sa vad cat mai multe seriale. Si cred ca am inceput bine. Asa ca, sa stiti ca va asteapta multe recenzii vara aceasta, atat pentru carti, cat si pentru seriale. Sper sa va placa. :)

Astazi avem in program o carte si pentru ca este joi, inca doua prietene mi s-au alaturat si puteti citi alte recenzii si pe blogurile lor. Este vorba despre Gabi si despre Claudia.

Ultima carte pe care am terminat-o m-a uimit intr-un mod foarte placut. Aveam anumite asteptari atunci cand am cumparat-o insa nu m-am asteptat la o carte atat de alerta si atat de complexa.

Aveam cartea Patima Intunecata pe lista mea de lectura de cateva luni bune. Citisem descrierea de pe site-ul librariei si am stiu ca e o carte pe gustul meu. Insa de fiecare data cand voiam sa o cumpar, disparea de pe stoc. :D Asa ca atunci cand am prins-o in sfarsit, nu am mai ratat ocazia.


Romanul incepe ca un thriller periculos si se continua cu o poveste de dragoste si multa pasiune. Impleteste atat de frumos aceste doua aspecte, incat m-a tinut cu sufletul la gura pana la ultima fila.

Davis Silver, un fost puscarias, angajat acum in cadrul unei organizatii de binefacere, descopera de fapt ca sefii sai fac lucruri necurate pe care vor sa i le puna lui in carca. Astfel, au fost depozitati multi bani intr-un cont pe numele lui. Ultima sa condamnare a fost tot pentru sustragere de bani asa ca ar fi fost tapul ispasitor perfect si in aceasta situatie. Insa Davis descopera totul si transfera banii intr-un alt cont, apoi trimite dovezile pe o adresa necunoscuta si da telefon la politie. Cand ajunge in statia de metrou, descopera ca este deja urmarit de cei care voiau sa ii insceneze totul.
In ultimul moment o suna pe fiica lui, Anna si ii spune totul, avertizand-o despre cei ce vor veni in urmarirea ei si spunandu-i sa mearga la singura persoana in care el are incredere.
Davis este prins de urmaritori si moare in urma incaierarii.

Acum totul ajunge la Anna, care va deveni noua tinta a criminalilor, pentru ca ea este singura care isi poate da seama unde a ascuns tatal ei banii. Insa nu poate merge la politie, convinsa fiind ca acestia nu ii vor da crezare si il vor acuza tot pe tatal ei. Asa ca singura salvare o reprezinta Brent Carver, prietenul pe care tatal ei si l-a facut in inchisoare. Aceste este singura persoana de incredere a tatalui ei.

Desi speriata la inceput de faptul ca trebuie sa apeleze la un fost puscarias, descopera pe parcurs ca nicaieri nu se simte mai in sigurata decat alaturi de Brent. Acesta o pune pe Anna mai presus chiar de viata lui, atat pentru faptul ca i-a promis tatalui ei ca va avea grija de fiica lui, dar si pentru ca incepe chiar el sa nutreasca sentimente pentru Anna.

O urmarire alerta, presarata cu multe crime si multe victime colaterale. Cam asa pot rezuma aceasta carte. Dar pe fondul acestei urmariri, ia nastere o poveste de dragoste intre doua suflete ranite, intre doi oameni care au suferit mult si care si-au inchis sufletele.

Insa asa cum se spune, suferinta apropie oamenii. Asa se intampla si cu Anna si Brent.
Dar oare se vor putea ei bucura pe deplin de povestea lor de iubire? Vor reusi sa scape de criminali si sa gaseasca dovezile pe care i le-a trimis tatal ei?

Va las pe voi sa aflati finalul, citind cartea Patima Intunecata. Daca v-am facut curioase, atunci va spun ca o puteti gasi in aceasta librarie online, la pretul de doar 9.95 lei.


Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. chiar este. imbina frumos mai multe genuri literare. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. Superbă cartea! Am citit-o in format pdf, insa imi doresc să o achizitionez si pentru biblioteca mea!🤩😍

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING