Ocazii speciale

Buna fetelor!
Nu stiu cum se intampla la voi, dar la mine, cele mai frecvente evenimente la care trebuie sa port rochite, sunt nuntile. Am foarte multi veri, cam toti mai mari decat mine.. si am cate un astfel de eveniment in fiecare an. Apoi se adauga si nuntile prietenilor sau ale altor rude, sau nuntile la care cei apropiati mie sunt nasi.
Si astfel trebuie sa am un stoc nelimitat de rochii de nunta. Asta credeam pana acum ceva timp. Si aveam rochii care nu puteau fi purtate in alta parte. Dar m-am cam saturat de ele si acum imi caut rochite elegante, dar destul de simple, care pot fi purtate cu usurinta si la altfel de evenimente. Astfel nu trebuie sa am rochii special pentru nunta si rochii special cumparate pentru ocazii mai putin pretentioase.
Oricum eu port rochite destul de rar daca nu chiar foarte rar.. :D Asa ca doar atunci cand imprejurarile o cer in mod special ma incumet sa port rochii, asa cum v-am mai spus si cu alta ocazie.
De cele mai multe ori aleg negrul, asa cum ati vazut deja in doua postari.. :D dar mai am si rochite in alte culori. Imi place foarte mult si movul si il aleg atunci cand evit negrul.


 Imi plac foarte mult si rochitele colorate, doar ca simt ca nu prea ma avantajeaza. Dar vreau sa fac ceva in priviinta asta pentru ca uneori chiar simt ca nu mai suport negrul si imi doresc ceva mai vesel.
Imi plac mult modelele acestea pentru ca nu sunt foarte pretentioase si nu te duc imediat cu gandul la nunta atunci cand le vezi. Nu sunt impopotonate sau pline de strasuri si alte minunatii :))
Intotdeauna  mi-au placut lucrurile simple si de bun gust.

*Rochitele din fotografii pot fi gasite in magazinul DyFashion la preturi intre 159 si 219 lei.



Comentarii

  1. Foarte dragute rochitele :) a treia este si printre preferatele mele:) Se pare ca toata lumea are nunti vara aceasta ca si eu am facu o selectie de rochite :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihi.. pai da.. o data cu venirea verii s-a deschis si sezonul nuntilor.. asa ca trebuie sa ne pregatim.. :D
      pupici!

      Ștergere
  2. Negrul il prefer de multe ori fiindca este o alegere sigura dar din pacate nu prea distractiva asa ca imi indrept atentia si catre culori.Verdele si rosul imi plac si consider ca ma reprezinta.Pentru rochii prefer crem,.negru,alb,gri,auriu.
    Chiar zilele trecute mi-am amintit de doua rochii pe care nu le-am mai purtat din facultate si sper sa le gasesc acasa la mama.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa le gasesti si sa ni le arati si noua.
      cred ca tie iti sta bine cu orice culoare.. :D
      te pupic!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING