Cartea săptămânii: Nu plânge sub clar de lună


Bună fetelor!
 
Deja a venit duminica... și astăzi descoperim o nouă carte care mie mi-a plăcut tare mult. Are un subiect ușor și relaxant, perfect pentru o după-amiază liniștită.
 
Eu am cumpărat cartea împreună cu revista Bravo Girl și cu încă o carte pentru numai 10.99 lei. Îmi plac aceste romane ușurele care dezvăluie povești ireale de dragoste între fete drăguțe și creaturi supranaturale.. :))


Romanul o are în prim plan p Shelby a cărei mamă vitregă și-a propus să îi distrugă viață. Aceasta profită de orice greșală a fetei pentru a o îndepărta de casă. 


Când Shelby e prinsă sărutându-se cu un băiat în curte, realizează că probabil aceasta va fi ultima greșală pe care mama vitregă i-o va permite. Și are mai dreptate. Femeia face tot posibilul să o scoată pe fată din viață ei. Tatăl se lasă influențat și acceptă într-un final să își trimită fiică intr-o tabără de reeducare.
 
Dar în tabăra Semilunii își face apariția Austin Bridges al III-lea, un băiat fermecător care îi atrage atenția lui Shelby. Când acesta fuge în pădure, încercând să prindă hoțul rucsacului său, Shelby pornește pe urmele lui, acestea fiind primele momente pe care amândoi le petrec împreună, primele momente care vor duce la o romantică poveste adolescentină.
 
Shelby e o fată plină de viață și destul de sigură pe ea. Nu se dă înapoi atunci când vine vorba de prietenii ei și încearcă să îi apere chiar dacă asta înseamnă să se pună pe ea în pericol. De-a lungul povestirii trebuie să treacă de câteva astfel de momente în care va trebui să îi acopere pe cei la care ține. 
Dar oare ce secret ascunde Austin? Va face Shelby față unei asemenea descoperiri?
Vă las pe voi să aflați citind Nu plânge sub clar de lună.

După ce am terminat cartea, am aflat că există și volumul 2... dar din păcate nu am reușit să îl cumpăr încă. Este pe lista mea și sper să ajungă curând lângă fratele lui - volumul 1.. :D
 
Este o povesta frumoasă ce merită citită! :)
 
Puteți găsi cartea aici la 39 lei, aici la 10,99 lei și aici la  8,18 lei.




Comentarii

  1. am citit si eu cartea si mi-a placut destul de mult. de cand zic sa-mi iau vol 2 dar mereu sunt alte carti care imi capteaza atentia :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. si eu am aceeasi problema.. sunt atatea carti pe care mi le doresc.. si nu stiu pe care sa o cumpar mai intai.. :D
      pupici!

      Ștergere
  2. Am citit-o si eu si mi-a placut tare mult, insa nu am reusit sa citesc si volumul doi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa reusesc intr-o buna zi sa citesc si vol 2.. cred ca va fi la fel de frumos.. :D
      te pup!

      Ștergere
  3. la 11 lei o revista si doua carti?? wow!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dap.. :D se gasea in 3 variante si le-am luat pe toate. Sunt romane usoare si simpatice.. :D am mai citit din ele .. :) o sa va mai arat
      pup!

      Ștergere
  4. Am citit-o si eu dar nu m-a impresionat foarte mult . Poveste banala cu varcolaci pentru adolescenti :) totusi a fost o lectura palcuta si usoara (am terminat-o intr-o zi )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. si eu la fel de repede.. :D
      mie imi plac romanele acestea super usoare pentru ca ma relaxeaza.. :D
      pupici!

      Ștergere
  5. O cate carti minunate...
    Lista mea creste pe zi ce trece. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te astept si pe tine cu recenzii.. ca sa mai adaug si eu carti la lista mea.. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING