Universul bijuteriilor


Hello girls!

Cand vine vorba de un cadou pentru iubitul meu, ma dau peste cap sa reusesc sa gasesc ceva potrivit pentru el. Nu este pretentios sau ceva de genul asta, doar ca mi se pare destul de greu sa aleg un cadou pentru un barbat. In schimb, pentru femei nu trebuie sa te gandesti mai deloc. Noi ne multumim cu orice. O carte buna, o lumanare parfumata, o cutie de bomboane sau o bijuterie si suntem extrem de fericite. Daca aceste lucruri sunt si insotie de o floare, nu mai putem cere nimic.

Spuneam de bijuterii. A face cadouri bijuterii nu este la indemana oricui. Nu trebuie sa fie scumpe, trebuie doar sa fie finute si cu bun gust.

Online Bijoux ne ofera multe modele la preturi accesibile. Bijuterii argint sau placate cu aur, toate sunt elegante si rafinate.
Daca ar trebui sa imi aleg cadoul, as opta pentru aceasta pereche de cercelusi de argint cu pietre swarovski.

Eu sunt indragostita de bijuteriile de argint sau aur alb si mai putin de aurul galben, desi am vazut cateva piese dragute pe site pe care o sa vi le arat cu alta ocazie.
Si pe langa argint, sunt adepta cerceilor micuti ce se prind cu surub. Mi se par eleganti si pot face fata cu brio unei locatii selecte.
I-as purta in noaptea dintre ani, poate asociati cu un inel tot de argint ca acesta:


Imi place mult suprapunerea dintre cele doua jumatati care ii confera un rafinament aparte si pietricelele se potrivesc perfect cu cele ale cercelusilor.

Tinuta mea ar fi completa cu aceste bijuterii, nu ar fi incarcata si m-as simti foarte confortabil, putand astfel sa dansez toata noaptea.




Voi ce bijuterii veti purta de Revelion?


P.S. Nu uitati sa va inscrieti la Concurs.



















Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING