Carti, carti si tot carti


Hello Girlz!!!

Am revenit in Constanta.
Am fost in weekend acasa unde a nins.... dar, astazi a inceput sa ploua si acasa si ploua si aici in Constanta.
E destul de urat, e mohorat si parca nimeni nu are chef de nimic.

Vreau sa va arat astazi ce mi-am luat eu de Black Friday.
Daca nu ati ghicit inca, e vorba despre caaaaarti... :D nu foarte multe, dar destule.. :D

Nu puteam sa ratez reducerile foarte mari de la Libris de Black Friday. Am profitat si mi-am cumparat 5 carticele.





Si acum sa le luam pe rand:


1. Jane Fallon - Ti-am platit-o! - 6,99 lei (pret intreg - 35.95 lei)

Pornind de la triunghiul clasic, un sot, o nevasta si o amanta, intriga romanului dezvolta un plan absolut uluitor de razbunare. James, sotul, este medic veterinar, cu un cabinet la Londra si unul la tara, avand astfel acoperirea perfecta sa duca o viata dubla. Si, desi nu avea nici pe departe asemenea intentii, exact asa s-a intimplat. Are o sotie si un copil in minunata capitala si o amanta draguta intr-un orasel mic din imprejurimi si este… nespus de multumit. Insa cand cele doua afla intamplator una de cealalta, incercati sa va imaginati urmarea. Mai ales ca sunt la fel de suparate si decid sa-si uneasca fortele !


2. Jane Fallon - Cum sa scap de Matthew - 5 lei (pret intreg - 42.95 lei)

Daca cele mai multe femei viseaza sa pastreze langa ele barbatul care le iubeste, Helen din Cum sa scap de Matthew nu stie cum sa-l dea afara mai repede. Iar asta dupa ce patru ani batuti pe muchie nu si-a dorit altceva decat sa-l aiba doar pentru ea. Dar cand Matthew isi paraseste in cele din urma sotia si cele doua fetite, Helen isi da seama dintr-odata ca, de fapt, nu il place chiar atat de mult. Sa fie oare o scarba, asa cum o descriu colegele de serviciu? Faptul ca sotia lui Matthew este pe cale sa-i devina cea mai buna prietena sa-i fi dat peste cap lista prioritatilor? Sau, pur si simplu, a inceput sa-l vada pe Matthew asa cum este el cu adevarat? Oricum ar fi, Helen intocmeste un plan bine pus la punct cu ajutorul caruia spera ca va scapa definitiv de Matthew, restituindu-l familiei. Iar in cazul in care strategiile ei imbatabile dau totusi gres, este dispusa sa riste totul pentru a readuce lucrurile pe fagasul lor normal.


3. Dorothy Koomson - Fetita prietenei mele - 6,99 lei (pret intreg - 42.95lei)

Fetita prietenei mele(2006) este o carte in egala masura amuzanta si emotionanta despre prietenie, tradare, iertare si moarte, dar si despre dificultatile adoptiilor interrasiale. Cand Kamryn Matika, o tanara de culoare, descopera ca logodnicul sau a inselat-o cu prietena ei cea mai buna, blonda si dragalasa Adele Brannon, ba mai urmeaza sa aiba si un copil, decide sa rupa orice legatura cu ei si sa nu-i mai vada niciodata. Dar cand Adele ii scrie din spital ca s-o anunte ca nu mai are mult de trait si s-o roage s-o adopte pe fiica ei, Tegan, Kamryn se vede nevoita sa-si revizuiasca drastic optiunile. Cu o slujba solicitanta si o viata sociala bogata, o fetita de cinci ani este ultimul lucru care-i lipseste. Este Kamryn pregatita sa devina mama, mai ales ca Tegan ii aduce aminte de cel mai dureros episod din existenta ei? Si, daca da, este Tegan pregatita sa o accepte? Impreuna, vor porni intr-o aventura care le va ajuta sa se cunoasca nu doar una pe cealalta, ci si fiecare pe sine in moduri pe care nu le-ar fi prevazut niciodata.



4. Steven Gould - Jumper - Oriunde, Oricand - 7 lei (pret intreg - 27,90 lei)

"Un debut extraordinar ce combina sedutia scriturii lui Heinlein cu percutanta profunzime psihologica demna de cel mai matur autor. Scriind cu o intensitate pe masura vremurilor noastre intunecate, Gould relateaza povestea unui adolescent a carui viata capata o turnura neasteptata atunci cand descopera ca se poate teleporta. [...] Ce si-ar putea dori mai mult un cititor?"- Romantic Times Bookreviews


5. Tess Gerritsen - Chirurgul - 21 lei (pret intreg -  54,99 lei)

Patrunde noaptea in case si intra in tacere in dormitoare in vreme ce femeile dorm pentru ca mai apoi sa se trezeasca intr-un adevarat cosmar. Precizia tehnicilor criminalului sugereaza ca este un medicinist nebun, numit de ziarele din Boston ''Chirurgul''. Singura arma a politistilor este victima unei tentative de crima aproape identice: cu doi ani in urma, dr. Catherine Cordell s-a luptat si si-a ucis atacatorul inainte sa poata sa duca la capat crima. Acum, acest nou criminal recreeaza cu o acuratete inspaimantatoare detaliile chinului prin care a trecut Cordell insasi. Fiecare crima noua pare sa o tachineze pe ea, sa-l apropie si mai mult de ea pe ucigas. Singura alinare pentru ea este detectivul Thomas Moore, cel care se ocupa de acest caz. Dar nici macar Moore n-o poate apara de Cordell de un vanator sclipitor care, intr-un fel, intelege si savureaza cele mai ingrozitoare temeri secrete ale fiecarei femei pe care o ucide.



Asta a fost prada mea de Black Friday.
Deja am pus ochii si pe alte carti.. dar asteptam urmatoarea sesiune de reduceri.. :D



Voi ce carti ati cumparat in ultima perioada?



Nu uitati sa va inscrieti la Concurs.






















Comentarii

  1. N-am mai cumparat nimic pentru ca n-am apucat nici sa termin ce am pe birou:)). Una din carti are 500 de pagini asa ca o sa mai dureze pana cumpar ceva.
    Imi place ce ti-ai comandat:D, mai ales cele chick-lit; intotdeauna m-au amuzat teribil genul asta de carti:D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. si mie imi plac mult cele din colectia chick-lit :D
      si eu am cumparat in ultima perioada foarte multe carti.. dar tot nu ma pot abtine.. :D

      te pup!

      Ștergere
  2. hi hi, am si eu cateva carti din gama asta, dar nu am apucat sa citesc decat una.TIe iti plac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. mai am inca vreo 3 carti din colectia chick-lit si mi se par simpatice. au subiecte usoare si amuzante.. :D

      tie cum ti se par? :)

      pupici!

      Ștergere
    2. Unele mi-au placut, altele nu prea..unele le-am gasit foarte superficiale si le-am abandonat.
      Vrei sa ti le trimit tie?

      Ștergere
    3. eu sunt innebunita dupa carti... imi doresc o biblioteca mare ca in filme... asa ca.... nu stiu cum as putea sa iti raspund la intrebare.... decat ca .. as fi tare incantata :)

      Ștergere
  3. "Ti-am platit-o" o citesc eu chiar acum :) Abia am inceput-o. Eu nu mi-am cumparat-o, am imprumutat-o de la biblioteca si imi place. Nu imi vine sa cred ce preturi mici!! Trebuie sa profit si eu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e bine de stiut ca iti place.. inseamna ca am facut o investitie buna.. :D
      Da.. chiar am prins oferte super de black friday.. :D sper sa mai aiba asa reduceri mari pentru ca au carti foarte frumoase.. :D

      te pup!

      Ștergere
  4. eu am o groaza de carti chic lit, nici nu stiu sigur de ce mi-am luat atatea, cert e ca de doua zile m-am apucat sa recitesc Jemina J. :)) sunt faine cand n-ai chef sa-ti pui creierul prea tare la contributie :). plus ca eroinele, de cele mai multe ori, au tot felul de tzoale misto :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am citit Jemina J. si nici nu o am dar poate ca nu pentru mult timp.. nu rezist mult fara sa mai cumpar cate o carte.
      si mie imi plac pentru ca sunt asa ...Glossy :D

      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING