Cremă-gel de noapte Optimals Matte Touch - review

    

    Hey!! ce faceti? cum va simtiti astazi?
    Ma gandeam ca astazi sa vorbim despre unul din produsele mele favorite si anume aceasta crema-gel de noapte de la Oriflame.
    
    Eu am tenul mixt – zona T are tendinte de ingrasare iar in zona pometilor tenul este normal.
De aceea folosesc de ceva vreme aceasta crema si mi-am facut deja o parere despre ea.
    Puteti gasi  aceasta crema in toate brosurile Oriflame la un pret standard de 35 de lei pentru 50 ml dar de cele mai multe ori o gasiti la oferte mai avantajoase.
  
   Este o crema recomandata persoanelor cu ten mixt/gras si potrivita pentru toate varstele. Contine extract de mesteacan alb si promite o echilibrare a tenului.
Ce ne spun producatorii:

    "Produsul ideal pentru obţinerea unui ten cu aspect mat, plin de prospeţime, fără zone lucioase. Formula Optimals Matte Touch™ conţine un complex echilibrant, care neutralizează imperfecţiunile pielii, purifică şi reduce excesul de sebum. Zonele de piele uscată sunt hidratate şi catifelate"

   Printre multe alte ingrediente gasim si 2 parabeni, alcool si parfum. 
   Ambalajul cremei este unul simpatic – cu capac verde (ce ma duce cu gandul la natura ) si borcanel transparent de forma unui trunchi de con -- de fapt chiar aduce cu un mesteacan alb :))) - cu trunchiul/borcanelul alb si coroana/capacul verde
   Prezinta si o folie de aluminiu sub capac ceea ce ma multumeste inca si mai mult.  

   Crema are o culoare alb-verzuie si cand o aplici are consistenta unui gel, in strat subtire este transparenta.



   Intra destul de repede in piele, cu conditia de a aplica o cantitate mica de crema, suficienta pentru a acoperi intreaga fata si gatul. Daca aplic o cantitate un pic mai mare, la suprafata pielii ramane o pelicula fina de crema care confera tenului un luciu inestetic. Dar am observat ca daca aplic crema cu un buretel, atunci aceasta intra perfect in piele.
   Dimineata, dupa ce seara folosesc crema cu efect matifiant, pielea este foarte fina si catifelata si destul de matifiata. Pentru acest aspect iubesc aceasta crema :)
   Pretul mi se pare super pentru efectele pe care le are.
 
  
    Nota mea pentru aceasta crema este 8.5 si cred ca o sa o mai cumpar dupa ce mai incerc si alte creme cu efect matifiant. 

    Acesta este primul meu review si sper sa va fie folositor  :D
    Despre crema de zi din aceeasi gama o sa vorbesc intr-un alt review pentru ca am o parere un pic diferita despre ea :P 

   
   Voi ati folosit aceasta crema sau o alta crema din aceeasi gama?



   xoxo
   D.






 

Comentarii

  1. Bine ai venit!Multa inspiratie pentru postari cat mai bune si sa nu renunti te rog chiar daca o sa ai si momente mai grele.O sa vezi ca o sa fie si comentarii negative,uneori putine vizualizari,alteori o sa fie mai bine.Trebuie doar sa rezisti daca tu iti doresti sa continui.

    Apropos de review,imi place cum l-ai facut,ai dat toate detaliile de care avem nevoie si le-ai explicat foarte clar plus ca ai pus si poze iar asta este foarte important.
    Bravos!

    Eu nu am mai comandat de mult de la Oriflame,am folosit ceea ce am primit(caci am strans destule si trebuie sa le folosesc odata!)sau ceea ce aveam deja:creme obisnuite.

    Te pup si cu Dumnezeu inainte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc din suflet pentru aceste cuvinte.. esti o draguta! chiar aveam nevoie de incurajari la inceput de drum.
      si eu am cam multe produse si trebuie sa incep sa le folosesc pe toate pentru ca altfel o sa expire :)))
      cred ca o sa incep un fel de project X pan

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING