Top 5 produse sub 30 de lei

Buna dimineata, fete frumoase!

Dupa cum vedeti, pana acum am reusit sa ma tin de treaba. Tot incerc asta de multa vreme si pana acum nu prea mi-a iesit. Dar poate ca de data asta voi avea mai multa ambitie. :)

In ultima perioada am descoperit multe produse bune si deloc scumpe, asa ca m-am gandit sa fac un top al celor mai bune produse sub 30 de lei. M-am decis sa aleg doar 5 produse pentru ca altfel riscam sa nu mai fiu foarte exacta in ceea ce privea calitatea produselor. :)

Asadar, produsele pe care trebuie neaparat sa le incerci sunt:


O sa incep cu sampoanele uscate de la Batiste. Le-am descoperit in anul ce a trecut si de atunci am un stoc considerabil. Imi plac mai multe sortimente asa ca nu pot declara un favorit deocamdata. :)
Review-uri pentru diverse sortimente gasiti aici si aici.
Pretul pentru un sampon uscat Batiste este de aproximativ 25 de lei. :)




Bineinteles ca nu putea lipsi din top Micelara de la Garnier! Tocmai am inceput o sticluta noua si o sa incerc sa am mereu una de rezerva. :) Este ieftina si vine intr-o cantitate foarte buna. Despre calitate nu mai vorbesc. Stiti deja ca imi place foarte mult. I-am scris un review aici.
Pretul ei variaza in functie de promotii dar se invarte in jur de 25 de lei.



Un alt produs de care nu m-as putea lipsi este Roll-on-ul anti-spot de la Garnier pe care il iubesc si care ma scapa mereu de monstruleti. Si din acest produs am mereu grija sa am unul de rezerva. Nu stiu ce m-as face fara el. :)
I-am scris un review mai demult. Il gasiti aici.
Pretul pentru acest produs variaza dar stiu ca l-am gasit pe undeva la aproximativ 28 de lei.



Urmeaza rujurile Farmasi! Am incercat mai multe si sunt innebunita dupa ele. Acesta este cel mai nou si are o nuanta superba.
Gasiti review-ul complet aici.
Pretul este de 15 lei si mi se pare ca merita fiecare banut. As incerca toate rujurile lor. Tare cred ca toate sunt la fel de bune. :)



Ultimul, dar nu cel din urma, este uleiul de Cocos de la Solaris. Am scris despre el chiar ieri. Gasiti review-ul aici.
Desi este un produs recent descoperit, consider ca trebuie neaparat sa il incercati. Are un pret variabil in functie de cantitate, dar se incadreaza lejer la produsele sub 30 de lei. :)


Acestea sunt produsele pe care eu le recomand din suflet. Nu sunt deloc scumpe si chiar merita fiecare banut. :)
Astept sa imi spuneti care ar fi topul vostru cu produse sub 30 de lei. :)


Comentarii

  1. Roll-on-ul de la Garnier il foloseam si eu in liceu, dar era pe verde, atunci. Stiu ca o perioada a disparut din magazine si mi-a parut tare rau dupa el. Cred ca il voi incerca din nou, sa vad daca a ramas la fel de bun ca cel de atunci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud ca si tie ti.a placut. Sper sa iti placa si acum. Pupicei!

      Ștergere
  2. the second product is nice
    i also like farmasi
    NEW POST
    http://www.melodyjacob.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi place apa micelara garnier in varianta verde :D si samponul batiste...il ador, pur si simplu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat.o pe cea verde dar m.ai facut curioasa. Data viitoare o incerc si eu.
      Puup!

      Ștergere
  4. Pe o parte le-am incercat. Dar pe unele nu si chiar am de gand sa o fac. Ma tenteaza in special roll on-ul de la Garnier. Iar uleiul de cocos este genial!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud ca avem preferate comune si ca te.am facut curioasa in legatura cu celelalte. :)
      Pupici!

      Ștergere
  5. Batiste am si eu si imi place tare mult, nu demult am inceput sa cumpar. Si apa micelara de la Garnier o am, uleiul de cocos vreau sa il incerc, desi nu va fi acesta de la solaris, iar roll-on-ul de la garnier ma tenteaza :) In rest, rujurile imi tin mult si bine si am destule deocamdata, nu ca nu m-ar tenta sa imi iau toate variantele de rosu posibile, dar ma abtin :)) Serios, doar mie imi tin asa de mult? Si asa, sa iti recomand si eu ceva, recent mi-am cumparat BabyLips de la Maybelline, lip balm cu gust de cirese. Se gasesc pe mai multe arome, asta al meu miroase excelent, imi hidrateaza bine buzele, si da putina culoare visinie buzelor. Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi tin rujurile fooooaaaarte mult. Nu am terminat nici unul pana acum dar le mai arunc cand consider ca si.au dat duhul :)))
      Dar asta parca nu reuseste sa ma retina de la noi cumparaturi :)
      Am cumparat si eu un babylips dar e simplu si parca nu imi place asa mult. Dar uite ca m.ai facut curioasa in legatura cu cel cu cirese :)
      Pupici multi

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING