Review: Gel de dus Exfoliant cu Vanilie, Yves Rocher

Buna dimineata, fete frumoase!
La Constanta a plouat ieri toata ziua si nu m-am simtit deloc bine. Am fost cam adormita dupa ce am ajuns acasa dar treptat am inceput sa imi revin. Am reusit sa invat ceva si sa scriu cateva articole. Asa ca pana la urma a fost o zi productiva. :)

Pentru ultima zi a saptamanii am ales sa va vorbesc despre un produs delicios. Trebuie sa intram indulcite in weekend ca sa ne tina asa pana Luni. :)


Este vorba despre un gel de dus Exfoliant cu aroma de vanilie, de la Yves Rocher. L-am cumparat la ultima comanda si am inceput sa il folosesc aproape imediat.

Desi in aceeasi comanda am avut si un gel de dus cu aroma de cafea, mult iubitul si laudatul gel de dus cu aroma de cafea, parca acesta m-a cucerit mai tare la o prima vedere si m-a facut sa il folosesc primul. :)

Imi doream de mult sa il incerc atat datorita proprietatilor exfoliante cat si datorita faptului ca imi place aroma de vanilie mai ales in componenta gelurilor de dus. Asa ca atunci cand s-a ivit ocazia sa il pun in cos, nu am ezitat.


O sa incep cu ambalajul si o sa va spun ca prefer aceasta forma pentru gelurile de dus. Il pot tine cu capul in jos si astfel nu ma chinui sa storc produsul atunci cand ma spal.

Ca si consistenta, este un gel cu particule abrazive destul de fine pentru a nu traumatiza pielea corpului dar suficient de puternice pentru a curata in profunzime.

Aroma este una de vanilie atat de placuta, incat imi vine sa nu mai ies de la dus. Nu este deloc greoaie sau gretoasa, este o aroma soft care pe mine m-a cucerit.

Face o spuma destul de densa, asa ca din partea mea primeste inca o bila alba. Imi plac produsele spumante si cu greu le suport pe cele care nu prea fac spuma.

Nu este un produs foarte spornic dar nici nu se consuma foarte repede. Pentru cei 200 de ml am platit putin peste 20 de lei asa ca pretul este unul destul de bun raportat la calitate.


Prin acest gel de dus, Yves Rocher m-a facut curioasa sa incerc si alte geluri de dus exfoliante. Pe cele din colectia Jardins du Monde le cunosc deja foarte bine dar cu acestea gomante nu ma prea familiarizasem. :)

Voi ati folosit acest gel de dus? Care este favoritul vostru de la Yves Rocher?


Comentarii

  1. Abia am terminat si eu acest gel gomant, dar mi-as fi dorit sa fie mai vasc, sa aiba particule putin mai mare. Eu folosesc scrub-ul separat si apoi vin cu gel de dus... Nu pot sa spun ca a curatat atat de bine ca un scrub (fiind gel de dus gomant), dar m-am rasfatat si eu cu aroma la dus. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi.ar fi placut sa fie ceva mai dens ca sa fie mai spornic dar nu ma deranjeaza nici asa. :)
      Eu l.am folosit ca si gel de dus si nu imi doream particulele mai abrazive. :)
      Pupicei multi!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING