Prima Comanda BonPrix

Buna dimineata, fete frumoase!

Daca ieri am avut carte in program, iata ca astazi mergem intr-un cu totul alt domeniu si vorbim despre prima mea experienta cu magazinul online BonPrix.

Eu il urmaresc de foarte multa vreme si intotdeauna am apreciat colectiile lor atat de colorate, de elegante si de frumoase!

Dar pana acum nu am comandat nimic de la ei. Si rau am facut. :) Cu siguranta aceasta nu va fi ultima comanda pentru ca produsele lor imi plac foarte mult si odata ce te lamuresti cum sta treaba cu marimile, nu mai ai cum sa ratezi.


Inainte de a plasa comanda, am luat la puricat absolut toate categoriile de produse si am citit cu atentie comentariile de la produsele ce ma interesau. Astfel am reusit sa iau decizii potrivite (in cea mai mare parte).


Saptamana viitoare vreau sa merg la bazin, asa ca imi doream neaparat un cosum de baie. Si nu orice costum de baie. Voiam ceva elegant, dintr-o singura piesa, care sa ma avantajeze si care sa mi se potriveasca. 

Nici nu va puteti imagina cat de mult am analizat fiecare produs in parte din categoria de costume de baie BonPrix si in final m-am decis asupra acestuia:
Este un costum de baie modelator, care imi place la nebunie!
Am ales marimea 38 si mi se potriveste de minune. Si isi face cu succes rolul modelator. Este dublat si se aseaza bine pe corp. Are si sustinere pentru sani, pe care nu ii turteste ci ii evidentiaza frumos.

O sa vin cu o postare si dupa iesiea la bazin ca sa il puteti vedea in toata splendoarea lui. Cu siguranta poza de mai sus nu ii face cinste. Arata mult mai bine imbracat. :)


Urmatoarea pe lista a fost o rochita verde, care sa imi puna ochii in evidenta. :D
mi-a fost greu sa aleg o singura piesa vestimentara din intreaga categorie de rochii BonPrix. M-am oprit insa la aceasta care e superba. Credeti-ma pe cuvant. O sa vin si aici cu fotografii cu rochita imbracata ca sa vedeti de ce spun asta. :)

Este lunga pana la linia genunchilor si am observat ca aceasta lungime incepe sa imi placa din ce in ce mai mult.
Am ales marimea 36-38 si imi este tocmai buna. Eu prefer rochiile care cad frumos, nu cele care tipa pe mine. Asta ca sa va faceti o ideea in ceea ce priveste marimile.

Materialul este un fel de lycra, destul de interesant. Mie imi plac de regula rochiile din acest material. Am destul de multe si niciodata nu am avut nimic de reprosat la adresa lor.

Rochita arata exact ca pe site, poate doar nuanta difera putin dar cred ca e vorba si despre lumina care schimba nunata in fotografii.


Ultimul produs adaugat in cos a fost o pereche de pantofi la care insa am dat gres in ceea ce priveste numarul. Si a fost oarecum vina mea. Eu port de obicei numarul 38, insa am ales de pe site numarul 39. Bineinteles ca mi-au fost mari si a trebuit sa ii returnez. Acum din pacate nici nu mai exista marimea 38 disponibila pentru ei si va trebui sa ma reorientez. Asadar, la incaltaminte eu va sfatuiesc sa alegeti exact marimea pe care stiti ca o purtati, fara sa luati in seama masurile trecute in tabel.


Comanda a ajuns intr-o saptamana si jumatate, mai devreme decat ma asteptam, pentru ca pe site timpul estimat pentru livrare este de doua saptamani. Toate produsele au fost impecabile, arata exact ca pe site si pe mine asta ma bucura cel mai mult. Sa stiu ca primesc exact ceea ce comand, fara surprize neplacute. :)


Voi ati comandat ceva de la BonPrix? Cum vi se par produsele lor?



Comentarii

  1. sa le porti cu placere! :)

    arata foarte bine ambele, asteptam si pantofii ;)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult!
      O sa iau altceva probabil pt ca la pantofi nu mai aveau 38 :(

      Ștergere
  2. Eu rochia o vad albastra :)) Abia astept sa pui poze sa vedem cum arata pusa. Din cate spui, cred ca si mie mi-ar placea! Si costumul de baie imi place, si pare comod. Sa le porti cu drag! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.. Probabil asa pare in poza. Ea e verzulica si sper sa se vada asta in urmatoarele poze :)

      Ma bucur ca iti plac ambele produse :)
      Pupicei!

      Ștergere
  3. Pentru mine nu mi-am cumparat nimic de la ei si tentatii ar fi. Imi plac pantalonii clasici si cardiganele in varii culori pentru domnul meu.
    Fain costumul de baie, de asta imi trebuie si mie!
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uff.. tentatiile astea :))
      Am mai vazut si eu o multime de lucrusoare dragute.
      Au o multime de modele frumoase de costume de baie. Sigur gasesti ceva sa ti se potriveasca. Puuup

      Ștergere
  4. Sa le porti cu placere.
    Costumul de baie mi se pare genial! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING