Mic Haul - Aoro, Balea

Buna dimineata fete frumoase!
Daca tot e zi de sarbatoare, eu cred ca cel mai bine o sarbatorim cu o serie de cumparaturi. :D

Astazi va arat categoria de beauty, ceva mai micuta. La capitolul hainute, incaltaminte si accesorii am ceva mai mult material insa astept sa le prind pe toate intr-un loc sa le pot fotografia. :)

Dar sa revenim la oile noastre, adica la produsele de frumusete.

Primul pachetel a fost cel de la Aoro. La ultima comanda, am fost foarte atrasa de produsele Makeup Revolution, care sunt destul de recent aparute pe site. Asa ca mi-am ales doar produse de la acest brand:


Imi doream de multa vreme o paleta pentru conturarea fetei si iata ca acum am si eu una. Am si incercat-o de cum am primit-o si imi place mult. Tot ce imi mai trebuie acum este sa ma joc in continuare cu nuantele pana cand o sa reusesc sa ajung la rezultatul dorit. :)

A doua pe lista de cumparaturi a fost o paleta de farduri de pleoape si aceasta mi-a placut foarte mult. Imi place enorm ambalajul dar si nuantele sunt exact din categoria mea. Nu vreau sa v-o arat acum dar urmeaza un review cat de curand si atunci o sa vedeti si swatch-uri. :D

Si pentru ca tot m-a prins febra Makeup Revolution, am incheiat comanda adaugand in cos si un ruj al acestui brand. Imi aduce putin aminte de rujurile MUA ca si ambalaj. Imi place textura si cu siguranta as mai vrea si alte nuante. :)

Ca in orice pachetel si aici se gaseste o mostra. Am ales Hugo Boss - Nuit pour Femme si miroase la fel de bine ca si varianta de zi.

Mergem mai departe si ajungem la Balea.
Am mers in Dm cu un scop precis. Aveam nevoie de un deodorant ieftin si bun si de un spray pentru picioare pentru ca urasc sa le am umede. :)
Si m-am intors acasa cu aceste 3 produse:


Deodorant cu nectarine si cocos - l-am ales pentru ca acum folosesc si gelul de dus cu aceeasi aroma imbietoare asa ca ar face un duo minunat.

Deodorant cu cirese - chiar daca am plecat cu gandul sa iau un singur deodorant, acestea niciodata nu sunt prea multe, mai ales pe timp de vara. Asa ca am ales toate mirosurile placute pe care le-am intalnit. Si abia astept sa ajung iar sa imi mai reinnoiesc stocul pentru aceasta vara.

Si ultimul, dar nu cel din urma, este spray-ul pentru picioare care promite sa mentina picioarele uscate pentru 24 de ore. :D Nu am chiar aceste asteptari insa sper sa isi faca treaba cat de cat. :D


Acestea au fost cumparaturile mele din ultimele zile. Ati folosit ceva din cele prezentate de mine?

Voi ce produse noi ati descoperit?


Comentarii

  1. Rujul ala arata super si l-as incerca. Imi place si nuanta. Pupici!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta. e o nuanta foarte placuta si potrivita pentru vara. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. Sa le folosesti cu placere, nu am incercat niciun produs din imaginile tale. Iti dai seama ca m-ai facut super curioasa cu privire la trusa de farduri :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e superba paletica. cel putin mie imi place la nebunie. :D
      puuup!

      Ștergere
  3. ah, deci si hugo boss nuit e misto? o sa dau faliment! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai normal. :d nu aveau cum sa faca unul super si altul urat. :D

      Ștergere
  4. Eu am tot cumparat de pe aoro produse de la Makeup Revolution si sunt multumita de ele. Imi place ca gasesc la ei pe site o diversitate de produse si m-au atras preturile acestor produse. Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu sunt super multumita de ele. mai nou am pus ochii si pe niste pensula MR :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING