Review: Parfum de iubire cu Glade

Buna ziua, fete frumoase!

Martea este ziua mea libera. Bine, nu libera complet dar am doar un stagiu dimineata peste care trec mai rapid. In rest zilele imi sunt foarte ocupate, cel putin pana ne dezmeticim si vedem exact cum sta treaba. :)

Si pentru ca e o zi atat de friguroasa, ce poate fi mai placut decat sa stai la caldurica, sa aprinzi lumanarea parfumata favorita si sa citesti o carte buna, usoara, care sa te tina in priza?
Ei bine, poate mi-ar mai trebui un rasfat cu o masca si probabil ca pe la 4-5 o sa pun si asta in aplicare. Noua mea masca de la Freeman e atat de superba incat nu m-am mai despartit de ea de cand am primit-o desi am o multime de masti care asteapta la rand. :D

Am pomenit mai sus despre lumanarea parfumata favorita. Atunci hai sa va arat care sunt preferatele mele:
Este vorba despre lumanarile parfumate de la Glade. Le-am descoperit acum 2 ani in preajma sarbatorilor de Craciun, cand am primit lumanarea cu mar si scortisoara. Imi aduc si acum aminte cum imi parfuma intreaga casa atunci cand o aprindeam. A rezistat foarte mult timp chiar daca o aprindeam frecvent.

Atunci cand am vazut ca si la Aoro pot gasi lumanarile Glade, am vrut neaparat sa incerc si alte sortimente. Si am ales Cosy Moments si Only Love.

Favorita mea este de departea Only Love. Imi da impresia ca in fiecare zi este Valentine's Day si nu as vrea sa inceteze niciodata aceasta senzatie. Are un parfum atat de suav, atat de placut, atat de minunat, incat probabil ca o voi recumpara, dupa ce voi incerca toate celelalte sortimente.

Aroma nu e dulce, dar nici fresh, ci un echilibru perfect intre cele doua. Mi se pare o aroma rafinata, distinsa, florala si nu m-ar deranjat un parfum cu aceste note.

Cosy Moments este mult mai dulce ce duce inspre Oriental si poate din acest motiv este pe locul doi. Dar daca stiti ca va plac aromele acestea, nu ezitati sa o incercati.

Desi am auzit si persoane care spun ca nu se simte mirosul lumanarilor Glade, eu nu am nimerit nici una de acest gen pana acum. La mine aroma se imprastie chiar in toata casa si in camera persista intreaga zi, chiar daca am stins lumanarea.

Exista totusi posibilitatea sa fi nimerit o lumanare mai uscata sau mai veche si poate de aceea sa nu miroasa. Ori poate aroma nu e atat de pregnanta. Insa eu sunt extrem de multumita de lumanarile Glade si nu as renunta la ele.

In plus, borcanelele arata atat de bine, incat chiar si numai pentru ele tot as cumpara aceste lumanari.
Primul borcanel, acela de la lumanarea cu mar si scortisoara deja e folosit intens ca si suport pentru creionele de ochi. Dupa ce le voi termina pe acestea doua cu siguranta le voi gasi si lor o intrebuintare la fel de utila.
Cred ca aceste borcanele ar inveseli orice masuta de machiaj si sunt perfecte pentru organizare. Asa ca lumanarile Glade sunt deja multifunctionale. :D

Voi le-ati folosit? Care e favorita voastra?


Comentarii

  1. eu prefer sa folosesc uleiurile eterice pentru parfumat incaperile, sunt mai sanatoase, dar iubesc lumanarile parfumate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am mai folosit si uleiuri dar parca tot ce fac ma intorc la lumanari. :D:D

      pupici!

      Ștergere
  2. Folosesc altfel de lumanari si tarte parfumate, dar imi plac ambalajele acestora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tarte parfumate nu am incercat pana acum. daca le zaresc prin magazine sigur iau macar una. :D
      pupici!

      Ștergere
  3. Lumanarile Glade sunt minunate! Eu inca sufar teribil ca nu au readus pe piata varianta cu portocale si scortisoara de acum vreo 2-3 ani. A fost fantastica. Cea mai buna aroma a lor de la origini pana in prezent. Chiar si sotul meu care nu suporta mirosuri de lumanari avea o obsesie pentru lumanarea aia. Am cumparat vreo 4 atunci si am sperat in fiecare iarna sa le vad iar.:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am avut ocazia sa o incerc pe aceea. sa speram ca tin cont de noi si o vor readuce la vanzare. :)
      pupicei!

      Ștergere
  4. cand ma hotarasem sa nu-mi mai iau, vii tu cu aceasta postare! :)) sunt tare faine lumanarile glade.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai sa iti fac pofta. :)))) si culmea ca le-am vazut in profi si sunt mai scumpe.. :D dar am mirosit warm spice si mi-a cam placut. :)))

      Ștergere
  5. O recomand si pe aceasta: http://www.aoro.ro/glade/japanese-garden-lumanari-parfumate/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING