Review: Balsam de buze cu ulei de catina - Marillys

Buna dimineata, fete frumoase!

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am buzele foarte sensibile la schimbarile de temperatura si de cand cu vantul asta le am mai uscate decat de obicei. De aceea am nevoie de ingrijire de inalta calitate pentru a le avea mereu frumoase.

Nimic nu mi se pare mai urat decat sa am buzele scorojite si rujul sa se prinda in cojite. Asa ca incerc sa am mereu grija de aspectul buzelor mele pentru ca sunt primele pe care le vede cineva atunci cand ma aflu intr-un colectiv. :D

De aceea consider ca acest review este binevenit in aceasta perioada.
Am primit balsamul de buze cu ulei de catina de la Marillys in cadrul unei campanii organizate pe BlogAwards. La mine pachetul a ajuns relativ rapid, fata de intarzierile pe care le-au indurat celelalte fete. Astfel ca am putut sa ma bucur de produse mai mult timp si sa imi fac deja o parere despre ele. De departe preferatul meu dintre cele 3 produse este balsamul de buze:


Pe langa Uleiul de Catina, printre ingrediente mai regasim Unt de cacao organic, Ceara de albine, Ulei de migdale dulci organic si Ulei esential de Melissa, aceasta fiind intreaga lista de ingrediente.

Ma bucur sa vad o formula atat de buna la un produs care chiar imi place. De putine ori aleg produsele pe baza listei de ingrediente dar daca o analizez dupa ce aflu ca imi place produsul respectiv si observ ca am parte doar de ingrediente naturale, fara parabeni si alte chimicale, atunci sunt cu atat mai multumita.

Mirosul este unul destul de puternic, usor intepator, dar care nu ma deranjeaza atunci cand aplic produsul.
Consistenta imi place cel mai mult. Atunci cand il aplic pe buze, se topeste si se transforma intr-un ulei si exact asa arata. Imi place la nebunie cum se transforma in contact cu pielea.
Nivelul e hidratare insa nu as putea spune ca e maxim, ci undeva la 65-70%. Cu toate acestea, este un produs ce imi place foarte mult si il prefer balsamurilor cremoase. Insa daca stiti ca buzele voastre necesita un maxim de hidratare, probabil acest produs nu va fi chiar pe placul vostru.
Un produs care mie imi place foarte mult in ciuda faptului ca nu pot afirma ca exceleaza la capitolul de hidratare. Insa consistenta ma face sa il clasez in topul favoritelor mele. Si oricum pentru nevoile buzelor mele, este balsamul perfect. :D

Voi ati folosit pana acum produsele Marillys? Care e balsamul vostru preferat pentru ingrijirea buzelor?




Comentarii

  1. Uufff, nu cred ca m-as impaca cu mirosul respectiv; iar daca nu exceleaza in ceea ce priveste hidratarea... m-a cam pierdut pe drum! :)
    Multumesc mult pentru review, chiar eram curiaosa in privinta acestui balsam!
    Pupicei mii, draga mea!
    lda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine mirosul chiar nu ma deranjeaza la balsam. insa la sapunul cu ulei de catina e mult mai pregnant si acolo intr-adevar nasul meu sufera un pic. :D
      iar de hidratare depinde foarte mult de nevoile fiecare persoane. La mine e ok, dar se putea si mai bine. hidrateaza exact ca un ulei, adica nu in profunzime. eu asa il simt. :D

      pupicei, draga mea!

      Ștergere
  2. e bun si-am meu cu galbenele, am consumat vreo jumate, cred ca iar ma duc inspre dependenta de balsam... cu greu trec peste miros, dar a mai iesit din el. ii fac review curand, cel putin asa sper :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ohoo.. tu chiar esti dependenta de balsam de buze. Eu nu il consum chiar atat de repede dar ma apropii si eu de final cu pasi repezi. astept sa aflu mai multe si despre al tau.
      pupici!

      Ștergere
  3. eu inca nu l-am desfacut, mai am cateva de consumat pana atunci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie tocmai mi se terminase balsamul de buze asa ca a picat la fix. :D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING