Ce purtam la petrecerea de 8 Martie?

Buna seara, fete frumoase!

Pentru ca primavara ne bate la usa, zic sa ne pregatim cu fast pentru petrecerea de 8 Martie. Intr-un fel sau altul, trebuie sa sarbatorim Ziua Femeii si fie ca iesim la un restaurant alaturi de iubit, fie ca mergem doar cu fetele la o petrecere, tot avem nevoie de o rochie potrivita pentru acea zi.

Cum eu nu prea merg in cluburi, as opta mai degraba pentru o petrecere intr-un restaurant, unde sa ma distrez alaturi de prietene si cunostinte.
Din acest motiv si rochiile pe care am ales sa vi le arat sunt potrivite pentru un cadru asemanator, nu pentru club, desi la Helen Boutique gasiti si rochii de seara, si rochii de club si rochii moderne, toate la mari reduceri, de pana la 40%.

Eu mi-as alege o rochie rosie pentru ca e totusi ziua noastra si ar fi bine sa ne simtim bine in ceea ce purtam. Am vrut initial sa spun ca trebuie sa fim in centrul atentiei dar e cam greu sa facem asta printre zeci de femei care toate trebuie sa fie in centrul atentiei. :)

Optiunea mea ar fi aceasta rochie Helen Boutique:
Spatele e decupat si confera o senzualitate perfecta acestei rochii. Eu as alege rosul la orice eveniment care are in centru femeia. Mi se pare o culoare care ne defineste si care ne descopera pasiunea pe care o emanam.
Dantela e si ea un semn de feminitate, asa ca aceasta rochie reuneste tot ceea ce trebuie pentru ca noi sa avem o seara eleganta, o seara de neuitat in care sarbatorim chiar feminitatea, sarbatorim sexul frumos.

O a doua varianta ar fi o rochie tot din dantela, dar de data aceasta pe o alta culoare:
Mi se pare un model foarte finut si delicat, potrivit pentru o astfel de petrecere cu prietenele. Eu as purta-o fie cu o pereche de stiletto nude, fie cu o pereche de sandale, in functie de temperaturile ce se anunta. Dar dupa cum vad eu, cred ca o sa apelez totusi la stiletto.

Ambele rochii imi plac foarte mult insa cred ca pe mine m-ar avantaja mai mult prima, datorita croielii. Desi imi plac rochiile closhe, nu cred ca arat foarte bine purtandu-le asa ca prefer sa ma limitez la rochiile ce urmeaza linia corpului.

Voi unde petreceti 8 Martie? Ce rochie veti alege pentru acest eveniment?


Comentarii

  1. mie imi place a doua rochie, dar poate pe alta culoare, un albastru royal sau un verde smarald.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaa... cred ca pe albasturu royal ar arata absolut superb.. :X

      puup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING