Review: Garnier Pure - Gel de curatare cu pensula

Buna, fetelor!
Cum ati petrecut ultima saptamana? :) Eu am avut 3 examene si ma pregatesc pentru mult mai multe in perioada urmatoare. Voi incerca totusi sa nu abandonez blogul prea mult, pentru ca imi aduce liniste si multumire sufleteasca si ar fi pacat sa pierd aceste sentimente chiar acum cand am cea mai mare nevoie de ele :)
E totusi ok ca printre picaturi si multe cursuri invatate, mai ajung si la plaja. Am parte de un pic de relaxare si de oxigenare a creierului. Are si el nevoie de aer proaspat pentru a face fata noilor informatii pe care trebuie sa le absoarba. :)
O sa va vorbesc in curand si despre rutina mea pentru plaja. Ma gandeam ori la un articol despre ce contine geanta mea de plaja, ori la un articol despre produsele pe care le folosesc pentru a ma feri de arsurile solare. Sau poate ambele. :) Va astept pe voi sa imi spuneti care v-ar placea mai mult.

Dar haideti sa revenim si la subiectul postarii de astazi pentru ca avem nevoie de o ingrijire a tenului mult mai riguroasa pe timp de vara.

V-am aratat acum ceva vreme un haul cu unele cumparaturi pe care le-am facut la Aoro si mai multe dintre voi v-ati aratat interesate de Garnier Pure - Gel de curatare cu pensula sau Garnier Matt Brusher - Oil Control, pe numele sau intreg.
Si pentru ca mie imi face mare placere sa va fac pe plac de fiecare data, iata-ne astazi vorbim exact despre acest produs:
La acea perioada, cand ma pregateam sa plasez o comanda pe Aoro, un site care incet, incet mi-a intrat in suflet, eram in cautare de un scrub care sa ma atraga atat din punct de vedere fizic, cat si olfactiv, dar mai ales ca si rezultate.
Imi place ca cel putin o data pe saptamana sa acord mai multa atentie curatarii tenului si sa folosesc un scrub, sau orice alt produs care imi poate oferi o curatare in profunzime. 
Si tot rasfoind pagina dupa pagina, am dat peste acest produs minune. :D Poate ca e mult spus, dar chiar e un produs pe care am ajuns sa il iubesc si care face acum parte din rutina de ingrijire a tenului meu.

Mai alternez in unele zile si cu scrub-urile clasice, pentru ca am vreo doua care sunt pe terminate si nu imi face placere sa le las asa. Dar de cand am primit acest produs de la Garnier, curatatul tenului a devenit o placere, chiar o joaca. 

Are o consistenta foarte placuta si foarte usor de utilizat. Se transforma intr-o spuma atunci cand aplic presiune pe tub, spuma ce iese prin orificiul din centrul periei:
Perisorii periei sunt confectionati dintr-un material moale, cauciucat, care curata bland, dar foarte bine. Spuma este atat de suava cand o aplic pe tel si este o placere sa o intind pe toata fata si sa ma rasfat cu o aroma mentolata, fresh, ideala pentru a tine departe excesul de sebum.

Tenul meu arata mult mai bine dupa ce folosesc acest mod de curatare. Il simt mult mai curat si pielea moarta dispare complet.
Cred ca v-am mai spus si cu alta ocazie ca in jurul nasului mi se mai exfoliaza pielea si am nevoie de ceva pentru aceasta problema. Ei bine, cu ajutorul Garnier Matt Brusher am reusit sa scap de descuamare.
O data sau de doua ori pe saptamana este suficient pentru a avea un ten impecabil. :)

Sistemul de inchidere este unul foarte safe. Se roteste capul cu pensula si astfel se blocheaza si nu se poate pierde nici un strop de produs. Chiar nu imi doresc sa il irosesc pentru ca imi place atat de mult incat vreau cu siguranta sa il folosesc pe tot doar pentru mine. :D

Pretul de doar 26 de lei mi se pare unul foarte bun, avand in vedere ca rezultatele sunt vizibile iar cantitatea este una suficienta pentru o folosire de lunga durata. 
Datorita faptului ca produsul se transforma in spuma atunci cand iese din tub, este un mare plus, pentru ca ma face sa economisesc si sa folosesc o cantitate mica pentru fiecare utilizare.

Asadar, ma bucur ca am descoperit acest produs si cu siguranta se va afla mult timp printre favoritele mele. As dori sa incerc si varianta Garnier Pure Active, pentru a putea  face o comparatie intre cele doua. :D

Desi produsele Garnier se gasesc de obicei cam in toate supermarket-urile, am auzit ca acest produs, Garnier Matt Brusher se gaseste in Romania doar la Aoro. Ma bucur sa vad ca acest site ne aduce mai aproape o multime de produse pe care nu le putem achizitiona din alta parte.
Nu am cochetat foarte mult cu produsele acestui brand, desi imi era la indemana. Am folosit in trecut o lotiune tonica si un demachiant dar pentru ca eram foarte la inceput in tot ceea ce insemna ingrijire, nu ma mai pot pronunta despre eficienta lor.
Insa acum, cu acest produs si cu roll-on-ul linistitor impotriva acneei, pot spune ca am redescoperit brandul Garnier si ca il voi explora mult mai mult in perioada urmatoare.
Va voi povesti mai multe si despre roll-on-ul in cauza, pentru ca merita un articol separat pentru a va convinge despre calitatile lui. :)

De multe ori, trebuie sa le acordam o sansa si produsele de tip drugstore, pentru ca pot ascunde foarte multe calitati. Nu trebuie sa le trecem cu vederea doar pentru ca sunt ieftine si de obicei se gasesc peste tot. Desi si eu uneori ma las tentata de produsele profesionale, pentru ca am mai mare incredere in ele, ma bucur sa descopar si produse ieftine care isi fac treaba chiar mult mai bine decat unele cu preturi mai ridicate.
De aceea consider ca testarea are beneficiile ei. Alternand mereu produsele, am sansa sa descopar o multime de produse chiar foarte bune pe care sa le recumpar.

Voi ati incercat vreun produs Garnier? Cum va intelegeti cu ele? Au efecte pozitive si asupra tenului vostru?









Comentarii

  1. E de încercat! Mulţumim pentru review! ♥
    Pupici, weekend frumos! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca ar fi prea puternic pentru tenul meu, dar ma bucur ca avem acces la produse care n-au ajuns inca pe rafturile magazinelor fizice.


    ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mi se pare foarte puternic, dar tu stii mai bine ce ten ai. :D
      te pup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING