Review: Bubble Pink - L'Oreal Glam Shine Miss Candy

Buna, fetelor!
Vremea urata a dat iar peste noi, dar sper ca soarele sa revina cat de curand. Nu pentru ca imi place caldura sufocanta, ci doar pentru ca as dori sa mai prind cateva zile de plaja. :D

Cand v-am aratat Haul-ul cu produsele primite de la ProduseCosmetice, cateva dintre voi s-au aratat interesate de gloss-ul de la L'Oreal - Glam Shine Miss Candy, in nuanta Bubble Pink. Astazi a venit vremea sa vorbim si despre el si sper sa va placa la fel de mult ca si la prima vedere. :)

Ambalajul este unul special, trebuie sa recunoastem. De la imbinarea celor doua nuante ale produsului si pana la forma ambalajului, totul indeamna la cumparare. Pe mine m-a cucerit de la prima vedere si nu am avut nici un dubiu in ceea ce priveste achizitionarea lui.

Ma intrebam daca cele doua nuante se vor amesteca atunci cand voi folosi produsul si daca design-ul se va strica. Ei bine, asa arata produsul dupa o folosire de cateva saptamani:
La fel de colorat si de jucaus. Culorile se amesteca doar in interiorul recipientului, atata timp cand nu imping periuta spre una dintre margini.:)

Pentru ca tot am amintit de periuta, aceasta este in forma de inima, cu o asezare usor oblica. Face aplicarea produsului mult mai usoara. O singura miscare este suficienta pentru a acoperi intreaga buza.

Formula nu este lipicioasa dar rezista destul de bine. Pentru aproximativ 2-3 ore nu am nici o problema cu stralucirea buzelor. Aceasta este asigurata fara a-si pierde din intensitate.

Nuanta este una potrivita pentru orice moment al zilei. Este aproape transparenta, oferind o stralucire intensa care imi place foarte mult.
Datorita faptului ca este aproape transparent, il pot folosi cu usurinta si peste rujurile mai intense, pentru a le estompa si pentru a le face perfecte pentru zi. :)

Produsul are 6 ml si costa 29 de lei, redus de la 52 de lei si are o valabilitate de 24 de luni, timp suficient pentru a-l folosi. :)

Pretul intreg mi se pare destul de mare, dar pretul redus este unul perfect pentru cantitatea si calitatea produsului. :)

Voi ce spuneti? Ati folosi acest gloss?


Comentarii

  1. imi place pensula asta in forma de inima, aseaza foarte bine produsul pe buze ;).

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum spune Alina, mi-a atras si mie atentia pensula!
    Imi place produsul, l-as folosi! Cum precizai, la pret de oferta... ;)

    Multumim pentru review, Dienusa!
    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING