Favoritele lunii MAI

Buna, fetelor!
Mereu imi propun sa nu mai ratez rubrica de Favoritele lunii, dar din pacate de multe ori produsele se repeta si imi e aiurea sa am postare aproape identica. Asa ca prefer sa ratez o luna decat sa va plictisesc mereu cu aceleasi produse.

Pentru ca in luna mai am avut parte de cateva noutati, iata ca astazi putem vorbi cateva cuvinte despre acestea:


Din Colectia The One by Oriflame si-au facut loc in acest top, nu mai putin de 6 produse. Asta pentru a intelege ca nu degeaba le-am laudat in cele doua articole dedicate colectiei pe care le puteti citi aici si aici.
Este vorba despre:
-Pudra Iluskin pe care am folosit-o aproape zilnic de cand am primit-o. Se aseaza perfect pe ten, fara sa il incarce si matifiaza bine, oferind un aspect natural, deloc pudrat. Imi place si o voi folosi foarte des in aceasta vara.
-Volume Blast Mascara este un produs care m-a surprins in mod foarte placut. Stiti ca de obicei cand nu avem mari asteptari de la anumite produse, fix acelea sunt cele mai bune. Cam asa mi s-a intamplat si cu acest produs. Separa genele perfect si le alungeste destul de bine. E un produs pe care il iubesc si pe care l-as recumpara oricand.
-Power Shine Lip Gloss in nuanta Trendy Berry a fost unul dintre cele mai folosite gloss-uri. Desi are o nuanta mai intensa decat celalalt gloss primit de la Oriflame, m-am atasat mai tare de acesta pentru ca la un machiaj cuminte al ochilor, am nevoie de niste buze mai accentuate.
-Si pentru ca trebuie sa asortam si buzele cu ceva, am ales destul de mult in luna mai oja in nuanta Orchid, tot din colectia The One. Desi am citit ca rezista destul de putin, la mine trece lejer de 7 zile, aproape intacta, cam in procent de 98%. Deci pot spune ca sunt foarte multumita de ea, asa ca merita un loc fruntas in acest top.
-Pantru ochi, am folosit cel mai frecvent fardurile crema in nuantele Olive Green si Golden Brown, pe care le ador. Le aplic singure, destul de simplu, pana in pliu si rezista destul de bine pe parcursul zilei. Atunci cand ma grabesc, realizez cu ele un machiaj perfect, purtabil, care imi place.

-De cele mai multe ori insa, am nevoie de o baza pentru pleoape si atunci am ales primer-ul de la ELF, care isi face treaba foarte bine. Fardurile sunt mai intense si stau la locul lor o perioada lunga de timp.
-Am redescoperit si Warm Bronzer-ul de la ELF, pe care l-am abandonat un pic in ultima perioada. Dar de cand a venit caldura, mi se pare ca arata mult mai bine pe ten.

-Pentru a-mi mentine tenul mat pe parcursul zilei, am apelat si la servetelele matifiante de la Oriflame care mi-au fost aliate foarte bune in zilele toride, in care sebumul isi facea de cap. Il tine foarte bine sub control pentru o perioada lunga de timp.

-Si pentru ca va spuneam mai sus de buze intens colorate, si gloss-ul de la W7 a fost intens folosit mai ales in a doua jumatate a lunii mai. O sa ii fac si un review pentru a vedea si voi cat este de intens si cat de bine arata. :D

-Lotiunea tonica impotriva punctelor negre de la Neutrogena a fost un alt produs pe care l-am folosit foarte mult in luna mai si pe care il voi folosi cu siguranta si in continuare. Nu pot spune ca a facut minuni si ca a eliminat toate punctele negre, dar am observat imbunatatiri asupra tenului meu. Arata mult mai bine si este mult mai curat.

-Samponul uscat de la Tigi despre care v-am vorbit mai multe aici, a fost foarte bine venit in situatiile limita, in care aveam nevoie de un par foarte aratos, in cel mai scurt timp posibil.

-Si pentru final, am adaugat si un accesoriu, o fundita pe care o prind de obicei atunci cand apelez la cocul de balerina. Am folosit-o foarte mult pentru ca acest coc a devenit coafura mea preferata de cand a venit caldura. E usor de realizat si cu putina atentie si cu un accesoriu simpatic, arata extrem de bine.

Acestea au fost Favoritele lunii Mai. Se regaseste vreunul si pe lista voastra?

Ce produse bune ati descoperit in luna mai?



Comentarii

  1. Primer-ul de la Elf şi şerveţele matifiante de la Oriflame sunt preferate în comun ♥
    Şi eu am pe wishlist Warm bronzer-ul de la Elf, dar aştept să mai termin câte ceva, să pun o comandă serioasă ♥
    Pupici, iunie fericit! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud despre primer si servetelele matifiante. Iti recomand cu mare drag bronzer-ul de la ELF. se aseaza perfect pe ten si confera o nuanta atat de placuta... il iubesc.. :X

      pupici! Iunie fericit iti doresc si tie :*

      Ștergere
  2. Si eu am folosit pudra Iluskin ,bronzerul si primerul de la ELF si ma declar foarte multumita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud ca avem aceste produse in comun. :)
      te pupic!

      Ștergere
  3. Those all look like amazing products! I'm curious about that Neutrogena Blackhead cleanser. It's always been a favorite beauty brand of mine, but I've never tried out that specific product.

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I'm glad to hear that. I will write a review for the Neutrogena Blackhead Cleanser as soon as possible. :)
      kisses!

      Ștergere
  4. Ce bunatati! Imi doresc si eu primerul ELF! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. la capitolul oriflame, total de acord. si fundita ta e simpatica foc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu placere in continuare.
    Si eu iubesc primerul de la ELF. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc frumos, draga mea
      ma bucur sa aud ca e si preferatul tau :D
      pupici!

      Ștergere
  7. cu trendy berry m-am inteles si eu, dar la mine lipseste din poza ca l-a confiscat maica-mea :)).

    bine, am fost de acord sa il ia, si-asa aveam prea multe :)).

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe lista mea sunt deasemenea produsele din colecția The One.
    Mă tentează acea soluție de la Neutrogena :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar sunt foarte bune produsele The One. Sincer mi-au intrecut asteptarile :D

      la fel si lotiunea de la Neutrogena :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING