Ce contine geanta mea de plaja?

Buna, fetelor!
Inca putin si sesiunea e gata. Cea mai grea si incarcata sesiune de pana acum. Examenele au fost foarte aiurea programate si abia am avut timp sa respir. Bine ca au fost zilele urate in cea mai mare parte a timpului, ca sa nu fiu ispitita de plaja chiar zilnic. :)))
Dar totusi am reusit sa am cate o escapada de 1-2 ore, cel putin o data pe saptamana. Chiar si in sesiune, sau mai bine zis, mai ales in sesiune avem nevoie de oxigenarea creierului. Nu putem avea un randament crescut daca stam toata ziua doar in casa. Trebuie sa schimbam peisajul si sa ajutam creierul sa isi revina pentru a reusi sa absoarba o noua doza de informatii. :)

V-am tot dat indicii despre aceasta postare inca de saptamanile trecute. Aveam in minte acest subiect si chiar voiam sa il dezbat alaturi de voi. O sa va arat ce contine geanta mea de plaja si astept sa imi spuneti ce contine a voastra. Sunt convinsa ca majoritatea obiectelor se vor regasi si la voi, asa ca zic sa ii dam drumul:

O sa incep cu un ulei Uriage pentru protectie solara, cu SPF 30. Un produs cu protectie solara care m-a cucerit de la prima aplicare. Imi place mirosul, imi place modalitatea de dozare, imi place totul. Nu va dau insa prea multe detalii pentru ca merita un articol separat.
Nu ar trebui sa lipseasca din nici o geanta de plaja un produs cu protectie solara, pe care trebuie sa il reaplicam o data la 2 ore sau dupa fiecare baie. Acesta de la Uriage este potrivit si pentru protectia parului, asa ca am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura. Sau dintr-un puf :D:D

Pentru protectia tenului, aplic acasa o crema cu protectie solara ridicata, iar in geanta nu iau decat apa termala tot de la Uriage, pentru momentele in care am nevoie de improspatare. Aplic un puf pe toata fata si astept sa se usuce. Imi revigorez tenul si combat efectele negative ale soarelui.

Nu imi lipseste nici acest deodorant roll-on Vichy, pentru ca dupa cateva ore de caldura abundenta sau dupa o baie racoritoare, imi place sa reimprospatez si zona axilelor. Acest roll-on pentru transpiratie excesiva face fata foarte bine pe perioada verii, dar totusi dupa baie trebuie reaplicat. :)

Trebuie sa avem grija si de protectia buzelor asa ca am intotdeauna cu mine si un balsam. Nu am unul cu SPF inca, dar cred ca orice balsam isi face treaba foarte bine. Nu trebuie sa lasam buzele sa se usuce. Cand mergem la plaja, pe langa caldura, nisipul si vantul isi pun amprenta si ne putem trezi cu niste buze scorojite, foarte urate. Asa ca mai bine prevenim. :)

Sticla de apa nu imi lipseste niciodata, mai ales la plaja. Tin mereu in geanta o sticla cu apa si beau cate un gat cam la jumatate de ora, poate chiar mai des, chiar daca nu simt neaparat ca imi este sete. Astfel prevenim deshidratarea. Daca ni se face sete, inseamna ca deja organismul nostru a pierdut o cantitate destul de mare de apa. Si nu vrem sa ajungem acolo. :)
Acum nu aveam la indemana decat Dorna, dar de obicei aleg o apa plata cu un continut mai ridicat de Magneziu. Acelea sunt cele mai calitative. :) Sa fiti si voi atente la cantitatea de Magneziu din apa pe care o consumati. Cu cat mai mare, cu atat mai bine. :)

Daca am de gand sa stau mai mult pe plaja, atunci iau la mine si ceva de mancare. In poza sunt niste biscuiti cu ovaz si magiun, tare deliciosi.
Si pentru ca nu imi place sa mananc fara sa ma spal pe maini, am in geanta mea si o sticluta cu Sterillium. Poate e defect profesional, sau nu, dar mereu am grija sa imi curat mainile.

Servetelele umede si uscate, imi sunt si ele foarte utile, pentru ca mereu se intampla sa ma murdaresc. Fie de mancare, fie de altceva. Asa ca e bine sa le am la indemana.

Telefonul si castile ma ajuta sa ma relaxez. Imi pun melodiile preferate si astfel pot sa am parte de o revigorare completa.
La fel se intampla si cu revista. O tin in geanta pentru momentele in care vreau sa ma delectez cu ceva usor. :)

Accesoriul pentru par ma ajuta sa il tin in frau, fara sa zboare de colo-colo datorita brizei. In plus, arata si foarte chic. :D

Prosopul si ochelarii completeaza geanta mea de plaja. Fara ele nu plec de acasa. Ochelarii de soare cu dioptrii sunt pretiosii mei. :D:D Fara ei mi-ar fi mult mai greu vara. Ma protejeaza, dar in acelasi timp ma apara de lumina intensa a soarelui. :)

Si uite ca am ajuns si la sfarsit. :D Sper ca nu am omis nimic. Oricum acestea sunt lucrurile principale pe care le car cu mine atunci cand merg la plaja. :)
E posibil ca si continutul gentii mele sa mai varieze cateodata, dar important este sa nu uit esentialul.
Cred ca majoritatea produselor despre care am scris astazi, sunt vitale atunci cand ne expunem la soare. Asa ca va rog sa nu uitati niciodata de protectia solara, pentru corp si pentru ten. La fel sta treaba si cu apa. Sa aveti mereu la indemana o sticla cu apa, pentru ca va ajuta in foarte multe situatii. Apa are grija de tot organismul vostru. Pierdeti foarte multe minerale atunci cand transpirati si o apa de calitate va ajuta sa reechlibrati pierderile. Asa ca nu uitati sa o aveti mereu la indemana.

Eu nu ma simt bine nici daca plec la facultate, sau in oras si stiu ca nu am luat apa la mine. Imediat am grija sa refac greseala. :) Asa sa faceti si voi si veti constata ca veti da mai mult randament.

Acum vreau sa imi scrieti si voi si sa imi raspundeti la intrebarea de la inceputul postarii. Eu abia astept sa aflu ce contine geanta voastra de plaja. :)


Comentarii

  1. Ma apuca groaza atunci cand merg la plaja fiindca stiu ca am tendinta de a-mi duce cu mine toata casa fiindca "poate am nevoie si de asta" :-D :-)) Ce mai pun in plus fata de tot ce ai enumerat mai sus, este o perna gonflabila :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite la asta nu m-am gandit dar sa stii ca o sa iau serios in calcul pentru ca mereu am probleme cu durerile de gat si cred ca o astfel de perna ar rezolva. mersi pentru idee. :D
      pupici!

      Ștergere
  2. Nimic lipsă și nimic în plus. Cam așa arată și ”sacoșa” mea de plajă :))
    :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam aceleași lucruri port și eu: prosopel, loțiune de protecție solară, deodorant, burețel de păr, sticla cu apă, ochelari și ceva de citit. Plus telefonul cu căști, ca să ascult și muzicuță! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) astea sunt cele mai importante. Daca le avem, ne putem bucura de o perioada de relaxare :D
      puup!

      Ștergere
  4. oficial, am luat-o razna! cel mai tare mi-au atras atentia biscuitii :)))))))))))))))))))))))))).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici nu ma gandeam la altceva :))). Ii gasesti la profi. :D sunt super satiosi .:)
      puup!

      Ștergere
  5. Si eu cam tot asta imi iau, dar desigur ca imi pun inca o tona de alte lucuri nefolositoare ca doar nu pot merge la plaja fara sa am toate lucrurile din casa in geanta :))

    http://polly-lena.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) asa faceam si eu dar acum incerc sa fiu mai practica, sa nu mai car lucruri nefolositoare dupa mine. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING